- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
maşallah canım allah esirgesin evladını :)8 yıllık evliyim canım. Cocugum var Allah bagislarsa bı tane.
Ne kadar süre sonra cikti bilmiyorum
YaaSonra çıkan testlerin pek güvenirliği yok canım ya.. ama testin varsa yarın sabah ilk idrarınla bir daha dene istersen.. benim daha koyuydu hatta aynı koyuluktaydı sabah bırakmıştım çokta heveslenmiştim ama maalesef sonuç negatif oldu
aaaa ben şok hadi inşallah , sabah kaç dk bekledin başına testin acaba ne zaman 2. çizgi çıktıSabah test yamistim negatif diye bıraktım banyoda işe gittim şimdi eve girdim baktım banyoda ikinci çizgi vaaaar
Tamam canım sağolMerhaba, ben silikleştikten sonra 14. gün diye biliyorum canım, bu ay da öyle oldum hatta.
InsAllah hepimiz hayırlısıyla hamileyizdirİnşaallah hamilesindir canım.
Yok kiz daha sende gencsinOoo siz hanımlar baya gencsiniz ben sizden 9 yaş büyüğüm yaa.
Baya yaslanmisim.
Bende 5 yillik evliyim cnm evladin kac yasinda8 yıllık evliyim canım. Cocugum var Allah bagislarsa bı tane.
Kiz testini gordum baya silik belli ama bilemridm saatler sonrasi gecersz diolar kimi yeni oldugu icin hcg sonrdan cikiyor dio bilemdim insAllah vardr bekle bklm yarin sabah ilk idarar yap bj deKııııııZzzzzzzzlaaaaaar
Allah büyük cnm hyrlisi herseyinHayrlısylaaa ama sanmaaamm
Valla bilmiyorum ki canım ya. Bı 25 dk icinde hazırlanıp ciktim. Yani süre olarak bilmem mumkun değil belki de kuruma cizgisiaaaa ben şok hadi inşallah , sabah kaç dk bekledin başına testin acaba ne zaman 2. çizgi çıktı
Sizinkinin resmi varsa atabilir misiniz lütfenSonra çıkan testlerin pek güvenirliği yok canım ya.. ama testin varsa yarın sabah ilk idrarınla bir daha dene istersen.. benim daha koyuydu hatta aynı koyuluktaydı sabah bırakmıştım çokta heveslenmiştim ama maalesef sonuç negatif oldu
Canım açıkcası dün yaptım hala duruyor ben hiçbir çizgi Yok bence yarın hemen yine yap insallah vardır olmasa çıkmazdı benceSizinkinin resmi varsa atabilir misiniz lütfen
Testi yikadim hala pembe çizgi duruyor.Canım açıkcası dün yaptım hala duruyor ben hiçbir çizgi Yok bence yarın hemen yine yap insallah vardır olmasa çıkmazdı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?