Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuruma çizgisi gri gibi oluo sonra ordaki renk acayip bi bulanık oluo bu pembe dağılma da yok. ayrıca vücutta ki hcg sabah tamam daha yoğun ama halam 12 yi geçince yapmis hep testlerini 3 evladı var. Bana sabahı beklemene gerek yok demişti. Hiç bişey içme 12 ye kadar dene tekrar elinde test bolsa

Test var ama ben yine baya bişey içtim şimdi 2 bardak cay bir bardak su.
Belki de bana öyle geliyor ya adet olmayı bekliyiyeyim kuzu kuzu

Sizinkinin resmi varsa atabilir misiniz lütfen

Maalesef sildim geçen mayıs ayında olmuştu hatta.. ama seninkinden daha da koyuydu ki çizgi rengi eşitti diyebilirim.. sabah bekledim çıkmadı okuldan gelince baktım çift çizgi nasıl sevindim tahmin edemezsiniz ama bir gün sonra geldi kırmızılar o zaman. Ama şuda var ki bu şekilde öğrenenler de var.. test vtest varsa sabah ilk idrsrınla tekrar dene bence

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.14 aralik hafif pembe lekelenmem oldu daha sonra siyah akintilarim 16 tam normalden az olsada adet oldum. Doktorumu degisdim ve yeni doktorum folik asitten basqa birsey kullanma dedi.31 aralik bayram iste test yapayom dedim iki cizgide belirgin sekilde cikti normalde ovulyasyon donemindi sonra yaptigim testler gitdikce soldu sizde hamilelik testleri ovulyasyon doneminde ikinci cizgi cikarmi? Batim 14u

31 Aralık'ta ovulasyon testi mi yaptınız yoksa normal gebelik testi mi ben onu anlamadım

31 Aralık'ta ovulasyon testi mi yaptınız yoksa normal gebelik testi mi ben onu anlamadım
Normal gebelik testi ve cok belirgin bi sekilde cikti birincisi en koyu olani ilk yaptigim daha sonrakiler hafif cizgi gibi oldu

Eklentiler

• BD775872-9B20-4E2B-98DA-9A56DFD35916.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 53
Varsa testin sabah ilk idrarla tekrar dene hemen çıkarsa vardır inşAllah bebişin
Diger ikisinde hic bisey cikmadi ama bakalim yarin yapicam bide burda okudum nerden sifaris ediyosunuz testleri ?

Eklentiler

• 21CE180F-A02B-4E67-A6A1-D198E4BB44CA.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. 1 buçuk yıllık evliyim.:) Bu ay korumasız ilişki yaşadık. Özellikle buradaki ufak rüyalara göre hareket ettin. Telefonda kulllandığım programa göre adet bitiminden itibaren yumurtlama günümüne kadar değerlendirdik bu sürede kasıklarımda ve belimde ağrılar oldu.Sonra hafifledi. Yumurtlama günü sonrasında da değerlendirdik şimdi 3 günüm var adetine bekliyorum.Göğüs uçlarım inanılmaz acıyor,uykum geliyor sürekli halsizim ve ara ara kasıklarım ağrıyor ama regl dönemimden de olabilir bilmiyorum. Sizlerle birlikte bende bekliyorum gecikmem olacak mı acaba? 3 haftadır sürekli hamile olduğumu görüyorum rüyamda::)

Geçen ay korumasız iliskiye başladık bizde. Geçen ay bende öyleydim hissiyat olarak falan. ama olmamis nasip tabi.
InsAllah bebeğiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…