Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bişey diym mi bende kendimi senin gibi adete hazırladım bu ağrılar olunca , en azından çok fazla yıpratmam kendimi
Aynen en güzeli adetin geldiği ilk gün biraz zor geçiyor moral olarak ama sonra toparlıyorum kendimize hayatı zindan etmenin faydasi yok cnm hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda versin insAllah

Aynen en güzeli adetin geldiği ilk gün biraz zor geçiyor moral olarak ama sonra toparlıyorum kendimize hayatı zindan etmenin faydasi yok cnm hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda versin insAllah
aynen öyle canım , rabbim isterse olur olmuyorsa vardır elbet bir hayır. bekleyip görecegiz

günaydın canım, benimde 1 haftam var evet benim de yüzümde sivilce çıktı adetten önce çıkardı bakalım bi ne olacak

günaydın canım, benimde 1 haftam var evet benim de yüzümde sivilce çıktı adetten önce çıkardı bakalım bi ne olacak

Hayırlısı inşAllah yaa ilk gebeliğimde de bennregl olacak gibi kasık ağrısı çekmiştim o ağrılar sancılar hep vardı aslında sivilce de tabi bu ay bide hastaydım ben düzeldi derken oğlum hastalandı onun toparla derken şimdi o yine hastalandı baya ağır geçiriyoruz aslında

geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanmanız dileğiyle . bekleyip göreceğiz belirtilerimi dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum

Kizlar hemrn umitsiz olmayin faha bi hafta var
Gecmis olsun kuzum insAllah gecer bi an once
geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanmanız dileğiyle . bekleyip göreceğiz belirtilerimi dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum
Aynen kiz bende dinlemeyim diom ama olmuyor

Kizlar hemrn umitsiz olmayin faha bi hafta var

Gecmis olsun kuzum insAllah gecer bi an once

Aynen kiz bende dinlemeyim diom ama olmuyor

Ya aslında eşimde ilerleme olup olmadığını bilsek belki durum değişir de adama tekrar test yaptır demiyorum.. aradan 2ay daha geçsin bakalım kürleri tam bitirelim öyle test yaptırtcam..o yüzden ümidim de yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…