- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
bişey diym mi bende kendimi senin gibi adete hazırladım bu ağrılar olunca , en azından çok fazla yıpratmam kendimiİnsAllah canim hayırlısı
Aynen en güzeli adetin geldiği ilk gün biraz zor geçiyor moral olarak ama sonra toparlıyorum kendimize hayatı zindan etmenin faydasi yok cnm hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda versin insAllahbişey diym mi bende kendimi senin gibi adete hazırladım bu ağrılar olunca , en azından çok fazla yıpratmam kendimi
8 şubat canım:)G gamzeli_bebis yeni bat ne canım şimdi senin
aynen öyle canım , rabbim isterse olur olmuyorsa vardır elbet bir hayır. bekleyip görecegizAynen en güzeli adetin geldiği ilk gün biraz zor geçiyor moral olarak ama sonra toparlıyorum kendimize hayatı zindan etmenin faydasi yok cnm hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda versin insAllah
Tmm kaydediyorum8 şubat canım:)
aynen öyle canım , rabbim isterse olur olmuyorsa vardır elbet bir hayır. bekleyip görecegiz
senin yaşın kaç canım kaç yıllık evlisin daha önce yazmış mıydın hatırlayamadımTmm kaydediyorum
Buraya yazmadım snrm :)senin yaşın kaç canım kaç yıllık evlisin daha önce yazmış mıydın hatırlayamadım
aa aaynı yaştaymışız :) bende 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim, rabbim kısmet ederse ilk bebiş olack, peki çalışıyor musunBuraya yazmadım snrm :)
24 yaşındayım 5 senelik evliyim ve 4 yaşında bi kizim var senin durumlar ne canım
Ne guzel :) yok canım ev hanımıyim sen çalışıyor mudun hangi ildesinaa aaynı yaştaymışız :) bende 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim, rabbim kısmet ederse ilk bebiş olack, peki çalışıyor musun
ben çalışıyorum evet özle sektör muhasebe ve sigorta, gaziantepteyim peki sen :)Ne guzel :) yok canım ev hanımıyim sen çalışıyor mudun hangi ildesin
Allah kolaylik verisn cnm ben de konyadayim:)ben çalışıyorum evet özle sektör muhasebe ve sigorta, gaziantepteyim peki sen :)
sağol canım :)Allah kolaylik verisn cnm ben de konyadayim:)
günaydın canım, benimde 1 haftam var evet benim de yüzümde sivilce çıktı adetten önce çıkardıGünaydın hanımlar.. nasılsınız? Bugün itibariyle regle 1hafta kaldı ve benim yüzümde bir adet küçük sivilce belirdi. Sanırım bu ayda tutmadı nasip bakalım.. her zaman 1hafta öncesinden bir sivilce patlak verir de benim
günaydın canım, benimde 1 haftam var evet benim de yüzümde sivilce çıktı adetten önce çıkardıbakalım bi ne olacak
geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanmanız dileğiyle . bekleyip göreceğiz belirtilerimi dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorumHayırlısı inşAllah yaa ilk gebeliğimde de bennregl olacak gibi kasık ağrısı çekmiştim o ağrılar sancılar hep vardı aslında sivilce de tabi bu ay bide hastaydım ben düzeldi derken oğlum hastalandı onun toparla derken şimdi o yine hastalandı baya ağır geçiriyoruz aslında
geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanmanız dileğiyle . bekleyip göreceğiz belirtilerimi dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum
Günaydın hanımlar.. nasılsınız? Bugün itibariyle regle 1hafta kaldı ve benim yüzümde bir adet küçük sivilce belirdi. Sanırım bu ayda tutmadı nasip bakalım.. her zaman 1hafta öncesinden bir sivilce patlak verir de benim
Kizlar hemrn umitsiz olmayin faha bi hafta vargünaydın canım, benimde 1 haftam var evet benim de yüzümde sivilce çıktı adetten önce çıkardıbakalım bi ne olacak
Gecmis olsun kuzum insAllah gecer bi an onceHayırlısı inşAllah yaa ilk gebeliğimde de bennregl olacak gibi kasık ağrısı çekmiştim o ağrılar sancılar hep vardı aslında sivilce de tabi bu ay bide hastaydım ben düzeldi derken oğlum hastalandı onun toparla derken şimdi o yine hastalandı baya ağır geçiriyoruz aslında
Aynen kiz bende dinlemeyim diom ama olmuyorgeçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanmanız dileğiyle . bekleyip göreceğiz belirtilerimi dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum
Kizlar hemrn umitsiz olmayin faha bi hafta var
Gecmis olsun kuzum insAllah gecer bi an once
Aynen kiz bende dinlemeyim diom ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?