- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Allah var keder yok cnm hersey gonlunuzce olsun insAllah bnm esimde e ayin 18 inde yaotrcaj testYa aslında eşimde ilerleme olup olmadığını bilsek belki durum değişir de adama tekrar test yaptır demiyorum.. aradan 2ay daha geçsin bakalım kürleri tam bitirelim öyle test yaptırtcam..o yüzden ümidim de yok açıkçası
siz en azından tatili düşünerek kafanızı dağıtabiliyorsunuz, ben unutmaya çalışıyorum bişey oluyo yine aklıma geliyoBen şuan tatile odaklanmış durumdayım aslında haftaya bitiyor okul son zamandaki rahatsızlıklar yordu bizi
hiç belli olmaz , hangi kürleri ypaıyorsunuz bende 3 ayınn sonunda kür bitince tekrar test yaptırmasını istiycem eşimdenYa aslında eşimde ilerleme olup olmadığını bilsek belki durum değişir de adama tekrar test yaptır demiyorum.. aradan 2ay daha geçsin bakalım kürleri tam bitirelim öyle test yaptırtcam..o yüzden ümidim de yok açıkçası
ne biliym canım ya çok karmakarışık işler bunlar , bakalım günümüz gelene kadar ne olacakKizlar hemrn umitsiz olmayin faha bi hafta var
Gecmis olsun kuzum insAllah gecer bi an once
Aynen kiz bende dinlemeyim diom ama olmuyor
Öyle canım bende haftasonunu regl olmadan atlatrsam pazartesi test yapacam insAllahne biliym canım ya çok karmakarışık işler bunlar , bakalım günümüz gelene kadar ne olacak
inşallah olmazsın canım kalben diyorum, bu mübarek cuma gününün hürmetine rabbim yüzümüze baksın dilimden dua düşmüyor vallahi, her an her sn dua ediyorum bana ve isteyen herkese.Öyle canım bende haftasonunu regl olmadan atlatrsam pazartesi test yapacam insAllah
hadi yaa ne denir kiKızlar bn kesin adet olcam belli zaten Allahm size umut versnnn
Olrsam inşallah hayrlısyla ama nasip Allahm var gam yokhadi yaa ne denir kiinşallah bu son adetin olur canımm
hiç belli olmaz , hangi kürleri ypaıyorsunuz bende 3 ayınn sonunda kür bitince tekrar test yaptırmasını istiycem eşimden
Qmin cnm sizlere de bnm duamdasinz ismenn olmasa da kalben hepinize geciriyorum dualarimdainşallah olmazsın canım kalben diyorum, bu mübarek cuma gününün hürmetine rabbim yüzümüze baksın dilimden dua düşmüyor vallahi, her an her sn dua ediyorum bana ve isteyen herkese.
benim hiç test yapasım yok canım zaten 3 4 aydır test yapmayı bıraktım öncesinde günüm gelmeden gider kan testi yaptırırdım sonrada oturur ağlardımşimdi rabbim sabrımı ögretti artık bilmiyorum test yapmayı istemiyorum .
Hadi ya cnm hayrlisi olsun tabi ama henuz adrt olmadin insAllah da olmqzsnKızlar bn kesin adet olcam belli zaten Allahm size umut versnnn
sağol canım allah razı olsunQmin cnm sizlere de bnm duamdasinz ismenn olmasa da kalben hepinize geciriyorum dualarimda
Hadi ya cnm hayrlisi olsun tabi ama henuz adrt olmadin insAllah da olmqzsn
Rabbim en kısa zamanda sana bir bebek nasip etsin.bn regl olmuşum doğru tahmin :) kısmet .
umarım sizler olmazsınız kızlar hamile kalırsınız inşallah bu ay.
ben yarın doktora gidcem zaten bi bakalım ne dicek:)
İnşaallah hamilesindir canım.Benim kasik agrim felaket ya dun baya kötüydü gündüz akşam hafifledi du an yok gibi dunde sabah yok gibiydi evin içinde dolastkca ağrı giriyor
Ooo siz hanımlar baya gencsiniz ben sizden 9 yaş büyüğüm yaa.aa aaynı yaştaymışız :) bende 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim, rabbim kısmet ederse ilk bebiş olack, peki çalışıyor musun
yok canım öyle düşünme :) sen kaç yıllık evlisin çocugun var mıOoo siz hanımlar baya gencsiniz ben sizden 9 yaş büyüğüm yaa.
Baya yaslanmisim.
Hayrlısylaaa ama sanmaaammQmin cnm sizlere de bnm duamdasinz ismenn olmasa da kalben hepinize geciriyorum dualarimda
Hadi ya cnm hayrlisi olsun tabi ama henuz adrt olmadin insAllah da olmqzsn
Merhaba, ben silikleştikten sonra 14. gün diye biliyorum canım, bu ay da öyle oldum hatta.Kızlar size bir şey soracağım ovulasyonda çift çizgiyi gördükten 14 gün sonra mı adet olunur silik çıktıktan 14 gün sonra mı
8 yıllık evliyim canım. Cocugum var Allah bagislarsa bı tane.yok canım öyle düşünme :) sen kaç yıllık evlisin çocugun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?