Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında eşimde ilerleme olup olmadığını bilsek belki durum değişir de adama tekrar test yaptır demiyorum.. aradan 2ay daha geçsin bakalım kürleri tam bitirelim öyle test yaptırtcam..o yüzden ümidim de yok açıkçası
Allah var keder yok cnm hersey gonlunuzce olsun insAllah bnm esimde e ayin 18 inde yaotrcaj test

Ya aslında eşimde ilerleme olup olmadığını bilsek belki durum değişir de adama tekrar test yaptır demiyorum.. aradan 2ay daha geçsin bakalım kürleri tam bitirelim öyle test yaptırtcam..o yüzden ümidim de yok açıkçası
hiç belli olmaz , hangi kürleri ypaıyorsunuz bende 3 ayınn sonunda kür bitince tekrar test yaptırmasını istiycem eşimden

Öyle canım bende haftasonunu regl olmadan atlatrsam pazartesi test yapacam insAllah
inşallah olmazsın canım kalben diyorum, bu mübarek cuma gününün hürmetine rabbim yüzümüze baksın dilimden dua düşmüyor vallahi, her an her sn dua ediyorum bana ve isteyen herkese.

benim hiç test yapasım yok canım zaten 3 4 aydır test yapmayı bıraktım öncesinde günüm gelmeden gider kan testi yaptırırdım sonrada oturur ağlardım :( şimdi rabbim sabrımı ögretti artık bilmiyorum test yapmayı istemiyorum .

hiç belli olmaz , hangi kürleri ypaıyorsunuz bende 3 ayınn sonunda kür bitince tekrar test yaptırmasını istiycem eşimden

Keçiboynuzu kürü yaptım ama 1ay sürdüremedik onu.. şimdi arı sütlü polrnli bir karışım yediriyorum ama unutuyor bazen :( şimdi çakşır otlu devedikeni bir takviye ilacı sipariş ettim inşAllah onun faydasını göreceğimizşi düşünüyorum. Bide fındık ceviz yüklemesi yapıyor.

inşallah olmazsın canım kalben diyorum, bu mübarek cuma gününün hürmetine rabbim yüzümüze baksın dilimden dua düşmüyor vallahi, her an her sn dua ediyorum bana ve isteyen herkese.

benim hiç test yapasım yok canım zaten 3 4 aydır test yapmayı bıraktım öncesinde günüm gelmeden gider kan testi yaptırırdım sonrada oturur ağlardım :KK43: şimdi rabbim sabrımı ögretti artık bilmiyorum test yapmayı istemiyorum .
Qmin cnm sizlere de bnm duamdasinz ismenn olmasa da kalben hepinize geciriyorum dualarimda
Kızlar bn kesin adet olcam belli zaten Allahm size umut versnnn
Hadi ya cnm hayrlisi olsun tabi ama henuz adrt olmadin insAllah da olmqzsn

Kızlar size bir şey soracağım ovulasyonda çift çizgiyi gördükten 14 gün sonra mı adet olunur silik çıktıktan 14 gün sonra mı

Back