Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de hala gelen giden yok nezer159 nezer159 bakalım ne zaman olcam:)
günaydın canım , tekrar test yaptırdın mı benimde bugün çok fena kasık ağrılarım var sanırım adet olucam çünkü gögüslerde hiçbişey yok normal sadece gergin ve balon gibi acı macı yok hiç :( düşündükçe moralim bozuluyor

Yok anacim yok ne gezer.
Gözüm şaşı oldu bakarken ama bekledim kurusun da kuruma çizgisi çıksın diye oda yok.
Yani ben numuneyi koydum. İlerledi ilerledi hop C çizgisini kopkoyu yaptı, sonrada T bembeyaz oldu. Oyle izledim ben de:sinirli:
hayırlısı olsun yine Allahtan ümid kesilmez

günaydın canım , tekrar test yaptırdın mı benimde bugün çok fena kasık ağrılarım var sanırım adet olucam çünkü gögüslerde hiçbişey yok normal sadece gergin ve balon gibi acı macı yok hiç :KK43: düşündükçe moralim bozuluyor
günaydın canım yaptırmadım. dün regl olmadım ama sabahtan beri cok ağrım var olcam bugun sanırım.
herkeste acı olcak diye bişi yoktur heralde ya kaç gün kaldı senin bata?

Yok anacim yok ne gezer.
Gözüm şaşı oldu bakarken ama bekledim kurusun da kuruma çizgisi çıksın diye oda yok.
Yani ben numuneyi koydum. İlerledi ilerledi hop C çizgisini kopkoyu yaptı, sonrada T bembeyaz oldu. Oyle izledim ben de:sinirli:
insan öyle oluncca çok sinirleniyo evet :(
bekleyelim bakalım nolcak hepimiz için hayırlsı

günaydın canım yaptırmadım. dün regl olmadım ama sabahtan beri cok ağrım var olcam bugun sanırım.
herkeste acı olcak diye bişi yoktur heralde ya kaç gün kaldı senin bata?
canım hakkımızda hayırlısı olsun, belki ağrılar birazdan geçer bak benim ki geçti şuan
sabah fena kasık ağrılarım vardı şuan iyiyim geçti , benim bata son 7 gün

canım hakkımızda hayırlısı olsun, belki ağrılar birazdan geçer bak benim ki geçti şuan
sabah fena kasık ağrılarım vardı şuan iyiyim geçti , benim bata son 7 gün
bn regl olmuşum doğru tahmin :) kısmet .
umarım sizler olmazsınız kızlar hamile kalırsınız inşallah bu ay.
ben yarın doktora gidcem zaten bi bakalım ne dicek:)

Hakkında hayırlısı olsun canım nasip dglmis iyi dileklerin için teşekkürler :)

hakkında hayırlısı olsun canım inşllah önümüzde ki aya gebe kalırsın, bizlerde inşallah daha adet olmadıgımız için umudumuz var ve hamileyizdir

Back