- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Durunca böyle oluo ya malesef geçen gün attım 6-7 kadar test hepsinde çizgiler vardıKizlar yaptim ise gittim olsa aninda cikardia ama olmasada boyle cizgi olurmu
Dağılmış sanki cnm cizgi seklinde goremdmKızlar az önce test yaptım boyle çıktı T nin altında hafifçe pembelik olustu. 20 dk sonra falan fark ettim. Fotoğraf ta net çıkması için üzerinde oynadım. Gerçekte bakinca da hafif bı pembelik var
Evet çizgi şeklinde değil aynen.Dağılmış sanki cnm cizgi seklinde goremdm
Bnmde bazen oluyor degsiklik cnm kimyasaldan sonra özellikle cok oynadi sağlık olsun adetten sonra iyi degerlendr insAllahdeğişiyordu canm 27 28 30 31 33 falan ama bu ay 21
Dağılmış sanki cnm cizgi seklinde goremdm
Pazar gunu 13 Ocak yaniBat ne zaman acaba
Büyük ihtimal test bozuk ya da yine geçersiz sayikiyor kuzum bende yaptim kenarda cok hafif var gibi ama negatif yani suanlik bekleyrlim insAllah goruuruz cift cizgiyiİkinci bir test de yaptim 5 dk içinde birşey çıkmadı. Attım onu cope
Evet olabilir. Simdi suya tutup yıkadım hala pembelik var aynı yerdeİdrar örneği fazla gelmis sanki
Dört gün kalmış tekrarlanabilir dahaPazar gunu 13 Ocak yani
Evet pembelik baya belli oluyor aslındaEvet olabilir. Simdi suya tutup yıkadım hala pembelik var aynı yerde
Yani çok değil. Beyaz akınti adete yakın oluyor.Sadece02matilda cnm akintin var mi benm baya akıntım var
Beyaz degilde boyle sulu gibi bnmki su an camasirm islaniyor baya... Tat dgsikligi yok bendr hic yaa ama bugun kasik agrim baya hissettrioYani çok değil. Beyaz akınti adete yakın oluyor.
Sadece agzimda tat değişikliği var.
Hadi hyrlisi cnmElimdeki 2 testi de bitirdim. Kargo yarın gelecek. Artik cumaya kalıyor.
Amin canım inşallahHadi hyrlisi cnm
Benim bat 18 ocak yanı kalan 9 ama 3 gundur çamaşirim resmen islanıyor akıntı dan regl oldum sanıyorum renksız kokusuz akıntım oluyor gunde4 5 kere baya rahatsız edici erken degılmi ve bu bir belirtimiBeyaz degilde boyle sulu gibi bnmki su an camasirm islaniyor baya... Tat dgsikligi yok bendr hic yaa ama bugun kasik agrim baya hissettrio
Bilmiorum ki cnm bnm adet oncesi de olur akıntım hep zaten vala iyice karst belirtiler bat gunu gelse de rahatlasak ne olduğunu anlayip delirecez yakinda yoksaBenim bat 18 ocak yanı kalan 9 ama 3 gundur çamaşirim resmen islanıyor akıntı dan regl oldum sanıyorum renksız kokusuz akıntım oluyor gunde4 5 kere baya rahatsız edici erken degılmi ve bu bir belirtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?