- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Anladım bekliceksn sanırım o zmn ama bence ya kan ya idrar ysp belki erken adet olacaksın strsten olamiodun belki de yerleşmeyok canm yapmadım korkuyorum negatif cikarsa yikilirim
çok erken degilmi ama ne bileyim kafam karisti beklemek istiyorum bu sefer canım erken mi yumurtladim acabaAnladım bekliceksn sanırım o zmn ama bence ya kan ya idrar ysp belki erken adet olacaksın strsten olamiodun belki de yerleşme
Ovu testi falan kullanıyor muydun vala bende pek anlamıyorum ki bi de arkası da gelmedi snrm lekelenmenin düşündürücüçok erken degilmi ama ne bileyim kafam karisti beklemek istiyorum bu sefer canım erken mi yumurtladim acaba
yok canm.kullanmadim ovu testlerden valla gelemdi az önce okudum.bi topikte arkadaşın adete 10 11 gun kala.lekelenme olmuss yerleşme kanamasiymis ayy umutlandım şimdi bian yaOvu testi falan kullanıyor muydun vala bende pek anlamıyorum ki bi de arkası da gelmedi snrm lekelenmenin düşündürücü
Hayırlısı olsun inşallah cnmyok canm.kullanmadim ovu testlerden valla gelemdi az önce okudum.bi topikte arkadaşın adete 10 11 gun kala.lekelenme olmuss yerleşme kanamasiymis ayy umutlandım şimdi bian ya
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN. İNŞALLAH VARDIR AMA.gunaydın kızlar bat yarın bugun erken gebelk testi yaptm negatf bn adet olcam yarn belli oldu:)
hayırlısı ama umudum kalmadı pek:)HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN. İNŞALLAH VARDIR AMA.
yerleşme olabilirmiki :)kızlar ya benim 10 gün kala adete kahverengi lekelenme başladı ama çok az az ssdcee peceteye silerken geliyor okdr adet ağrısı sancisiz yok G gamzeli_bebiswiha02
işte bendee ondan şüpheleniyorum belki bileniniz vardır dedim canm :)yerleşme olabilirmiki :)
canm bn hiç hamile kalmadım ilk olcakişte bendee ondan şüpheleniyorum belki bileniniz vardır dedim canm :)
ben kaldimda düştü canm düşük yaptimcanm bn hiç hamile kalmadım ilk olcak
ama burda okuıdugum kadarıyla yrleşme kanamsına benziyor
inşllh yrleşme kanamasıdır:)ben kaldimda düştü canm düşük yaptim
inşalalh oyledirinşllh yrleşme kanamasıdır:)
InsAllah cnmİnşallah bu ay çift çizgi kırmızıları görürsünüz diğer kırmızılar uzak olsun :)
Hayrlisi kuzum bi dahaki aya insAllahgunaydın kızlar bat yarın bugun erken gebelk testi yaptm negatf bn adet olcam yarn belli oldu:)
Vala benim belirtiler devam bugun kasık agrim batmalar var bi de üstüne eklendiBEN DE SANIRIM HAMİLE DEĞİLİM. BELİRTİ FALAN HİÇ BİŞEY KALMADI 4 GÜN SONRADA BATASICA BAT GELİR
amin canım inşallah, rabbim dermansız dert vermesin . evet bende eşime kür uyguluyorum inşllah tez vakitte faydasını görürüz. hasretini çeken herkese nasip etsin inşallah, bakalım adet olacak mıyız olmayacak mıyızBen 6yıllık evliyim canım 4,5 yaşında bir oğlum var 1.yılım dolduğunda hamile kalmıştım ona.. bunuda yaklaşık olarak 1,5yıldır istiyoruz ama tutmuyor ben hiç hamile kalamadım bile elimde ileri hız problemi çıktı kürler falan derken bekliyoruz bakalım inşAllah vakti zamanı gelince olacaktır Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin cümlemize
lekelenmeniz çamurumsu gibi mi , bahsettikleriniz yerleşme kanaması gibi inşallah öyledirkızlar ya benim 10 gün kala adete kahverengi lekelenme başladı ama çok az az ssdcee peceteye silerken geliyor okdr adet ağrısı sancisiz yok G gamzeli_bebiswiha02
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?