Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G gamzeli_bebis cnm senin bat 12yi geçtiğine göre artık bugün var mi bi değişiklik
G Gizmigiz canım senin belirtin falan var mi bat zamanın geldi neredeyse
evet canım son bir gün Cuma olmam lazım. Açıkça enteresanım bu ay göğüs ağrısından ziyade arada uçlar sızlıyor bugğn ishal oldum arada bulantım var ama hiç adet belirtim Yok ümitliydim ama bugğn öğlen test yaptım koca bi negatif bir de sabah yapacağım çıkmazsa yine zaten yoktur

evet canım son bir gün Cuma olmam lazım. Açıkça enteresanım bu ay göğüs ağrısından ziyade arada uçlar sızlıyor bugğn ishal oldum arada bulantım var ama hiç adet belirtim Yok ümitliydim ama bugğn öğlen test yaptım koca bi negatif bir de sabah yapacağım çıkmazsa yine zaten yoktur
Hayırlısı kuzum kirmiziyi görene kadar umut var

Merakla bekliyorum dün öğrncmin biri geldi hocaaaaam sizi rüyamda gördüm kızınız vardı onu seviyordum dedi hayır olsun dedim haberi falan yok yani doğal olarak onun benim çocuk istediğimden ama inşAllah içine doğmuştur :)
ayy hadi inşallahh , bende sürekli hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum ve yakınlarım arıyo rüyamda hamileydin yada bebegini emziriyordun gibi gibi şeyler insan umut ediyo işte

malesef kan a dönüştü adet oldum erken oldum ama zayıflarıyım içinmi böyle erken geldi acaba
hayırlısı olsun inşallah, yeni ay yeni umut sıkmayın canınızı rabbim isterse sen ne kadar istesende istemesende olur canım. onun da bir vakti saati var onu bekliyorlar , allah hepimizin yüzünü güldürsün

belirtsi olan var mı arkadaşlar ve batlara son kaç gün yazarsanız sevinirim :)
benim bat bugun bakalım canım ama olurum %99 cünkü dün sabah test ysptım negatifti. yani çok aşırı silik sadece gözle görebildiğim incecik bi çizgi vardı olsa daha koyu cıkardı zaten.

benim bat bugun bakalım canım ama olurum %99 cünkü dün sabah test ysptım negatifti. yani çok aşırı silik sadece gözle görebildiğim incecik bi çizgi vardı olsa daha koyu cıkardı zaten.
Silik varsa var ds olabilir cnm ki gecikmede netlesiyir çoğu zmn

Brnim çok uykuya düşkünlük var kızlar belirti olarak kasik agrim geçmiş biraz dün kötüydü batmalar var göğüs uçlarım hassas ve sabahları midem çok kaziniyor midem bulanıyor hafif bata son 3
belirtsi olan var mı arkadaşlar ve batlara son kaç gün yazarsanız sevinirim :)
Senin var mi cnm belirti

hakkında hayırlısı olsun canım yine de tam kırmızıları görmeden kötü düşünme hiç belli olmaz , inşallahhhh müjdeyi verirsin

Brnim çok uykuya düşkünlük var kızlar belirti olarak kasik agrim geçmiş biraz dün kötüydü batmalar var göğüs uçlarım hassas ve sabahları midem çok kaziniyor midem bulanıyor hafif bata son 3

Senin var mi cnm belirti
benim bariz belirtim yok canım ama arada bi kasık ağrısı ara ara gögüste igne batması gibi acı, başka bişey yok henüz. ama önceki kimyasal gebeliklerimde gögüslerim kopacak kadar ağrırdı üstüne yatamazdım sızım sızım sızlardı kasıklarım adet olacak gibi şiddetli ağrırdı ben onlarla kıyaslıyorum, kıyasa bakılırsa negatif :(

benim bariz belirtim yok canım ama arada bi kasık ağrısı ara ara gögüste igne batması gibi acı, başka bişey yok henüz. ama önceki kimyasal gebeliklerimde gögüslerim kopacak kadar ağrırdı üstüne yatamazdım sızım sızım sızlardı kasıklarım adet olacak gibi şiddetli ağrırdı ben onlarla kıyaslıyorum, kıyasa bakılırsa negatif :KK43:
Belki de farklı belirti olavak cnm ayni olacak diye birşey yok ki kimyasalda benim de göğüslerim felaketti çok üşüyordm bulantm vardı bu sefer göğüslerim normal uçları hassas balon gibiler

Belki de farklı belirti olavak cnm ayni olacak diye birşey yok ki kimyasalda benim de göğüslerim felaketti çok üşüyordm bulantm vardı bu sefer göğüslerim normal uçları hassas balon gibiler
inşallah öyledir canım, inan bu ay o kadar şeyler yaptık ki eşimle inşallah yaptıklarımız vesile olur , Allahım ne olur duy bizi
ama gögüslerim gerginleşmiş ve dedigin gibi balon gbi bakalım , ya hamile oldugunun düşüncesi bile süper bişey içini tarifsiz mutluluk kaplıyorr

inşallah öyledir canım, inan bu ay o kadar şeyler yaptık ki eşimle inşallah yaptıklarımız vesile olur , Allahım ne olur duy bizi
ama gögüslerim gerginleşmiş ve dedigin gibi balon gbi bakalım , ya hamile oldugunun düşüncesi bile süper bişey içini tarifsiz mutluluk kaplıyorr
Kesinlikle ya teste sonradan cikan cizgi bile ufaktan mutlu etti beni geçen aylar hiç çıkmıyordu insAllah guzrl olacak

Back