- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Saol cnm amin insAllah Rabbim sizlerdr evlat nasip etsinmaşallah allah bağışlasın canım acısını görme
aminnn inşallahh :) gelir mi o günler deinşallah canım hepimiz verelim omüjdeyi :)
aminn canım aminSaol cnm amin insAllah Rabbim sizlerdr evlat nasip etsin
siz ne kadardır istiyorsuunuz ilk bebişmi:)aminnn inşallahh :) gelir mi o günler de
1 yıldır istiyoruz canım, 2 yıllık evliyim evet ilk bebiş olacak. 2 kez de kimyasal geçirdim şuan korkuyorum olursa bile yine kimyasal mı olacak diyesiz ne kadardır istiyorsuunuz ilk bebişmi:)
bende 15 aylık evliyim 6-7 aydır korunmuyoruz 2 kez kimyasal geçirdim bnde.1 yıldır istiyoruz canım, 2 yıllık evliyim evet ilk bebiş olacak. 2 kez de kimyasal geçirdim şuan korkuyorum olursa bile yine kimyasal mı olacak diye
evet canım yine kimyasal olmuş seninki de bu 3. de , dr a görün evet 2 . oldugunda dra gittim testler yapıldı bana yum gelişimi istenilen boyuta gelmiyormuş falan çok önemli şeyler degil dedi , çünkü klomen+çatlatma iğnesiyle istenilen boyuta gelip çatlıyordu fakat iğneden sonrada gebelik olmayınca eşime test yapıldı ve spermlerinin yapısı bozuk çıktı %75 oranında dr sebebini buna da çok bağlamadı çünkü böyle olup yada bundan kötü olup gebe kalan çok dedi, eşime takviye verdi işte sperm kalitesini geliştirmek için ki kalitei sağlıklı sperm yum. döllesin sağlıklı gebelik elde edilsin diye.bende 15 aylık evliyim 6-7 aydır korunmuyoruz 2 kez kimyasal geçirdim bnde.
hiç doktora gittinmi peki ?
ben bu ay adet olunca gidcem bi baktırcam bu ay adet olursam yine kimyasal sayılabilir adete 3 varken beta hcg 12.2 çıkmıştı.
inşallah olur canım senin benim isteyen herkesin.evet canım yine kimyasal olmuş seninki de bu 3. de , dr a görün evet 2 . oldugunda dra gittim testler yapıldı bana yum gelişimi istenilen boyuta gelmiyormuş falan çok önemli şeyler degil dedi , çünkü klomen+çatlatma iğnesiyle istenilen boyuta gelip çatlıyordu fakat iğneden sonrada gebelik olmayınca eşime test yapıldı ve spermlerinin yapısı bozuk çıktı %75 oranında dr sebebini buna da çok bağlamadı çünkü böyle olup yada bundan kötü olup gebe kalan çok dedi, eşime takviye verdi işte sperm kalitesini geliştirmek için ki kalitei sağlıklı sperm yum. döllesin sağlıklı gebelik elde edilsin diye.
bu arada brnim de 2. si bu kadar tesadüf olur mu bilmem ama tamı tamına değerim 12.2 ydi şu tesadüfe bak umarım senin ki yükselir.
2 ay gittim ve dr umdan memnun olmama rağmen bıraktım ALLAHA dualara sarıldım, yine dogal olarak kürler vs yapıyporum ama en büyük dayanağım dua
bide benim adetlerim çok çok düzenlidir saat gibi tıkır tıkır desem yeridir.evet canım yine kimyasal olmuş seninki de bu 3. de , dr a görün evet 2 . oldugunda dra gittim testler yapıldı bana yum gelişimi istenilen boyuta gelmiyormuş falan çok önemli şeyler degil dedi , çünkü klomen+çatlatma iğnesiyle istenilen boyuta gelip çatlıyordu fakat iğneden sonrada gebelik olmayınca eşime test yapıldı ve spermlerinin yapısı bozuk çıktı %75 oranında dr sebebini buna da çok bağlamadı çünkü böyle olup yada bundan kötü olup gebe kalan çok dedi, eşime takviye verdi işte sperm kalitesini geliştirmek için ki kalitei sağlıklı sperm yum. döllesin sağlıklı gebelik elde edilsin diye.
bu arada brnim de 2. si bu kadar tesadüf olur mu bilmem ama tamı tamına değerim 12.2 ydi şu tesadüfe bak umarım senin ki yükselir.
2 ay gittim ve dr umdan memnun olmama rağmen bıraktım ALLAHA dualara sarıldım, yine dogal olarak kürler vs yapıyporum ama en büyük dayanağım dua
inşallah canım aminnnn. ben ovülasyon tessti denedğim ay işte kimyasal olmuştu zaten dene sende istersen, hayır canım gaziantepteyim burda alanında çok iyi bir dr ve çok güler yüzlüydü tekrar gitmek istersem yine ona gideceğim. ücreti biraz fazla ama iyi ilgileniyor. özel muayenehanesi varinşallah olur canım senin benim isteyen herkesin.
ben bu ay övülasyon testi deniyim yada doktora gidiyim diyorum bilemedim.
nerde doktora gittin istanbuldamısın
ne güzel adetlerin düzenliymiş , bende öyle değil işte bazılarının ki öne bile geliyor o kadar şaşırıyorum ki :) e canım düzenliyse yum. günlerini kolayca yakalarsınbide benim adetlerim çok çok düzenlidir saat gibi tıkır tıkır desem yeridir.
o yüzden yumurtlama günlerinde sıkıntı olcagını sanmıyorum ama ne bilim :)
yumurtlama gününde sıkıntı olmuyor bence benim. o yüzden ovu testi pek mantıklı gelmiyo ama bakalımne güzel adetlerin düzenliymiş , bende öyle değil işte bazılarının ki öne bile geliyor o kadar şaşırıyorum ki :) e canım düzenliyse yum. günlerini kolayca yakalarsın
senin testler falan ne kdr tuttu toplam . çalıştıgım için bende özelde yaptırcam bi 300 fln gider heraldeinşallah canım aminnnn. ben ovülasyon tessti denedğim ay işte kimyasal olmuştu zaten dene sende istersen, hayır canım gaziantepteyim burda alanında çok iyi bir dr ve çok güler yüzlüydü tekrar gitmek istersem yine ona gideceğim. ücreti biraz fazla ama iyi ilgileniyor. özel muayenehanesi var
yine al bi dene emin olmuş olursun , belki de yanılırsın yum. ummadıgın zaman da olabiliryumurtlama gününde sıkıntı olmuyor bence benim. o yüzden ovu testi pek mantıklı gelmiyo ama bakalım
canım dr bana sadece yum. testi yaptırdı herşey normal dedi işte klomenle güçleştirdi 2. ayda + olarak çatlatma iğnesi yazdı bende çalışıyorum özelde testleri yaptırdım dr anlaşması vardı, 150 tl yerine 75 e geldi benim ki eşimin ki 75 di,senin testler falan ne kdr tuttu toplam . çalıştıgım için bende özelde yaptırcam bi 300 fln gider heralde
anladım canm cok tesekkrler ben bi adet olim bakıcam ya doktora gidcem yada ovülsyon testi alcam :)canım dr bana sadece yum. testi yaptırdı herşey normal dedi işte klomenle güçleştirdi 2. ayda + olarak çatlatma iğnesi yazdı bende çalışıyorum özelde testleri yaptırdım dr anlaşması vardı, 150 tl yerine 75 e geldi benim ki eşimin ki 75 di,
belki bi kaç tane daha test isteseydi onlar ne kadar tutardı bilemiyorumm.
ilaçlarda eşimin ki bi 400 e yakın benim ki de 200 tl civarı tutmuştu çünkü yazdıklarının çoğunu siğorta karşılamıyordu.
inşallah bebek vardır da olmazsın canım :) ama adet olursan da bi dra görün derim en azından bişey varsa ilaç falan kullanırsın sorunun ne oldugunu bilince ona göre bişeyler yaparsınız canımanladım canm cok tesekkrler ben bi adet olim bakıcam ya doktora gidcem yada ovülsyon testi alcam :)
bende öyle düşünüyorum aynen :) bakalım bat bugun beklemedeyim :)inşallah bebek vardır da olmazsın canım :) ama adet olursan da bi dra görün derim en azından bişey varsa ilaç falan kullanırsın sorunun ne oldugunu bilince ona göre bişeyler yaparsınız canım
bende öyle düşünüyorum aynen :) bakalım bat bugun beklemedeyim :)[/QUOTE
hyırlısıyla olsun canım, sen ne işle meşgulsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?