- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
amin canım inşallah, rabbim dermansız dert vermesin . evet bende eşime kür uyguluyorum inşllah tez vakitte faydasını görürüz. hasretini çeken herkese nasip etsin inşallah, bakalım adet olacak mıyız olmayacak mıyız
InsalQllah malum olmustur güzel haberler alrsn cnmMerakla bekliyorum dün öğrncmin biri geldi hocaaaaam sizi rüyamda gördüm kızınız vardı onu seviyordum dedi hayır olsun dedim haberi falan yok yani doğal olarak onun benim çocuk istediğimden ama inşAllah içine doğmuştur :)
InsalQllah malum olmustur güzel haberler alrsn cnm
InsAllah cnmİnşallah okulların kapanmasıyla belli olacak bakalım var mı yok mu
Beyaz gibi sanki çizgi demi sanki sonradan çıktığı için geçersiz gibi cnmKizlar yaptim ise gittim olsa aninda cikardia ama olmasada boyle cizgi olurmu
canim t nin alt tarafinda beyaz degil yanlisbyere bakiyon sankiBeyaz gibi sanki çizgi demi sanki sonradan çıktığı için geçersiz gibi cnm
Pembe degil gibi sanki bana beyaz gibi grldi cnm ama bilemeidm tekrarla insAllah vardr bendr yaptim bisey cikmadi :)canim t nin alt tarafinda beyaz degil yanlisbyere bakiyon sanki
canim saatler sonra baksana bu testlerde cikyormu acaba hangi marka senin testPembe degil gibi sanki bana beyaz gibi grldi cnm ama bilemeidm tekrarla insAllah vardr bendr yaptim bisey cikmadi :)
Vala attim kiz markasini hatrlamiom kicanim saatler sonra baksana bu testlerde cikyormu acaba hangi marka senin test
canim miratech ve bir kac markada cikiyormus zatende ondan sordum neyse yarin tekrarlayalimVala attim kiz markasini hatrlamiom ki
Seninki neydi bnmki farkli bi adi vardi ama olsun umudumuzu yitrmioruz hayrkisyla olacak ins bati bekliycem bendecanim miratech ve bir kac markada cikiyormus zatende ondan sordum neyse yarin tekrarlayalim
benimki labquick canimSeninki neydi bnmki farkli bi adi vardi ama olsun umudumuzu yitrmioruz hayrkisyla olacak ins bati bekliycem bende
malesef kan a dönüştü adet oldum erken oldum ama zayıflarıyım içinmi böyle erken geldi acabalekelenmeniz çamurumsu gibi mi , bahsettikleriniz yerleşme kanaması gibi inşallah öyledir
Bat ne zaman acaba
Kilo alip vermek adet dogusunu duzenliyor degistiriyor xnm kac gundu adet döngün simdi kac oldumalesef kan a dönüştü adet oldum erken oldum ama zayıflarıyım içinmi böyle erken geldi acaba
değişiyordu canm 27 28 30 31 33 falan ama bu ay 21Kilo alip vermek adet dogusunu duzenliyor degistiriyor xnm kac gundu adet döngün simdi kac oldu
Hqyirlisi olsun onumuzdeki ay mutlu haberi alirz beraber insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?