- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.519
- 308
- 34
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Ben kanı 2 gün kala verdim, o gün de test yapmadım, 2 gün kala 134,88 çıktı. Bat günü 304 çıktı. Zaten 5-4-3 bayağı silik bat4'te değerim 60 filanken bayağı silik çıkmış. Endişelenme bence, kötü de düşünme. Bu düşünceler herkeste oluyor, bende de oldu. Neler okuyoruz sonuçta.tesekkr ederm canm ya çok düşüncelisin :) aynı gibi duruyor şuan ama bilemedim :) benm 1 kala veya bat günü nası olcak bakalım :) kan ne zaman verdn peki değer kaçtı böle silikken
hım bnde 50 60 lardadır değer die düşünüyorum bakalım yarn öbürgün nasıl çıkcak :) beklicezz mecburBen kanı 2 gün kala verdim, o gün de test yapmadım, 2 gün kala 134,88 çıktı. Bat günü 304 çıktı. Zaten 5-4-3 bayağı silik bat4'te değerim 60 filanken bayağı silik çıkmış. Endişelenme bence, kötü de düşünme. Bu düşünceler herkeste oluyor, bende de oldu. Neler okuyoruz sonuçta.
ay canım gözün aydın bende gordum hafıf cıkmıs sankı sılık tekrar bı aksama test yap ıstersen yada aksam ustunesaol canım umarım kimyasal değildirsenin 3 gun kala silik dediğin nasıldı tatlım bunlardan koyumu ? değerin 107 yken nasıldı
bakiyim yarn nasıl olcak inş koyulaşır :) saol canım akşama yapsam bi değişm olurmukiay canım gözün aydın bende gordum hafıf cıkmıs sankı sılık tekrar bı aksama test yap ıstersen yada aksam ustune
tamam benmklerde böle şimdilik :) 3 var bugun pc den baktm şimdi 3 kala olan cok parlamış gözükmüo pek ama canlı bakınca öle değil :)G gamzeli_bebis
Benim bak resimlerini atayım...
Eki Görüntüle 2161141 Bu bat'a 3 gün kala
Eki Görüntüle 2161142 Bata iki gün kala
Eki Görüntüle 2161143 Bata bir gün kala..
Bebişler göbüşler oh ohhhhtamam benmklerde böle şimdilik :) 3 var bugun pc den baktm şimdi 3 kala olan cok parlamış gözükmüo pek ama canlı bakınca öle değil :)
bende olmuştu bence sende de olur :)bakiyim yarn nasıl olcak inş koyulaşır :) saol canım akşama yapsam bi değişm olurmuki
tama akşamada yapayım nası olsa alıştıkbende olmuştu bence sende de olur :)
inşallah ya sevinemiom geçen ayki kimyasaldfan snraBebişler göbüşler oh ohhhh
günaydın canım. testlerde marka farkı da önemli olabilir diye düşünüyorum. Ben de yaptım bugün bişi yok.Eki Görüntüle 2161115 Eki Görüntüle 2161116 Eki Görüntüle 2161117 Günaydın kızlar bugunde yaptm ama bana dünle aynı geldi...
Marka farkı var ondanm acaba dünki certain di bugunki artı med diye bi test
Ekliyorum resmi sizde bakın bakalım
evet senın kımyasaldı sanırım bende oyle hatırlıyorumtama akşamada yapayım nası olsa alıştık
Kan versene ya iki günde bir..inşallah ya sevinemiom geçen ayki kimyasaldfan snra
senin önümüzdeki ay olcak bn öle hissediom :)günaydın canım. testlerde marka farkı da önemli olabilir diye düşünüyorum. Ben de yaptım bugün bişi yok.
evet canım geçen ay maalsef kmyasaldıevet senın kımyasaldı sanırım bende oyle hatırlıyorum
valla geçen ay kan verince cok moralim bozldıu bu ay kendme söz verdm adet geçmeden kan vermek yok die kimyasal olma ihtimali yüzündenKan versene ya iki günde bir..
Her şeyi sorun ediyoz ya ben kan da verdim iki gün sonra 4 kat artmış iki kat artacağına şimdi de onu kafaya takıyorum
Söyledim tabi hastaneye beni götüren o napimvalla geçen ay kan verince cok moralim bozldıu bu ay kendme söz verdm adet geçmeden kan vermek yok die kimyasal olma ihtimali yüzündenama 1 gün geçerse vercem kan :) 4 kat artması problem değil die biliyorm bn ya. kaç olmuş 400 lerdemi ? sen beyine söledinmi
sevindimi kızSöyledim tabi hastaneye beni götüren o napim
Evet ilk 100.7 çıkmıştı iki gün sonra 416.7 çıktı ya..
Oğlumda böyle olmamıştı iki kat artmıştı sadece..
Doktora randevuyu da geç aldım yeeee 5 temmuzda:)
Sevinmez olur mu?sevindimi kız
ikiz olmasın bide
sen doktora göstermedn sadece kan verdn çıktnmı :)
bidse sende yerleşme kanaması oldumu
anladm canım bakalım 5 temmuzda göstercekmi kendini minnoşSevinmez olur mu?
O zaten 4 çocuk planı yapıyor baştan beri :)))
Yok doktora hiç girmedim canım biliyorum zaten bişi görünmez daha 4+2 deyim..
Yine iki günde bi kan ver diyecekti..
Kendim dedim hcg testi yaptırcam.
Parasını ödeyip kan verdim sonuç öğrendim.
Ben de yerleşme kanası oğlumda da olmadı bunda da olmadı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?