Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkr ederm canm ya çok düşüncelisin :) aynı gibi duruyor şuan ama bilemedim :) benm 1 kala veya bat günü nası olcak bakalım :) kan ne zaman verdn peki değer kaçtı böle silikken
Ben kanı 2 gün kala verdim, o gün de test yapmadım, 2 gün kala 134,88 çıktı. Bat günü 304 çıktı. Zaten 5-4-3 bayağı silik bat4'te değerim 60 filanken bayağı silik çıkmış. Endişelenme bence, kötü de düşünme. Bu düşünceler herkeste oluyor, bende de oldu. Neler okuyoruz sonuçta.

hım bnde 50 60 lardadır değer die düşünüyorum bakalım yarn öbürgün nasıl çıkcak :) beklicezz mecbur

Kan versene ya iki günde bir..
Her şeyi sorun ediyoz ya ben kan da verdim iki gün sonra 4 kat artmış iki kat artacağına şimdi de onu kafaya takıyorum
valla geçen ay kan verince cok moralim bozldıu bu ay kendme söz verdm adet geçmeden kan vermek yok die kimyasal olma ihtimali yüzünden ama 1 gün geçerse vercem kan :) 4 kat artması problem değil die biliyorm bn ya. kaç olmuş 400 lerdemi ? sen beyine söledinmi

Söyledim tabi hastaneye beni götüren o napim
Evet ilk 100.7 çıkmıştı iki gün sonra 416.7 çıktı ya..
Oğlumda böyle olmamıştı iki kat artmıştı sadece..
Doktora randevuyu da geç aldım yeeee 5 temmuzda:)

sevindimi kız
ikiz olmasın bide
sen doktora göstermedn sadece kan verdn çıktnmı :)
bidse sende yerleşme kanaması oldumu

sevindimi kız
ikiz olmasın bide
sen doktora göstermedn sadece kan verdn çıktnmı :)
bidse sende yerleşme kanaması oldumu
Sevinmez olur mu?
O zaten 4 çocuk planı yapıyor baştan beri :)))
Yok doktora hiç girmedim canım biliyorum zaten bişi görünmez daha 4+2 deyim..
Yine iki günde bi kan ver diyecekti..
Kendim dedim hcg testi yaptırcam.
Parasını ödeyip kan verdim sonuç öğrendim.
Ben de yerleşme kanası oğlumda da olmadı bunda da olmadı canım.

anladm canım bakalım 5 temmuzda göstercekmi kendini minnoş yada minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…