• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sabaha karşı uyandm ilk idrar o diye dedim boşa gitmesin yapim yaptm hemen yattın beklemedim 2 dk bile :KK70: ne zmn cıktı bilmiyorum ama bn 2 3 saat snra baktm teste
ay rahatlığa bak :KK70: yarın ben de yapayım. Birşey dicem demek ki bu erken gebelik testlerine gerek yokmuş. Onda hiç çıkmadı yani garip

Benimde adet öncesi hiç olmaz. Peçeteye silince pembe kahve arası lekelenme var. Adetine 6 gün var. Normal erken olmayanından test yaptım negatif. Rahmimde ağrı var :( Göreceğim kırmızıyı yine.

FD5FB30D-5536-4589-A6E2-D96B6942C842.jpeg
5D5CF329-39DF-4BC5-9623-237865EF5987.jpeg
5F990E2B-1770-4825-9E56-CCB6BD09DDCA.jpeg
Günaydın kızlar bugunde yaptm ama bana dünle aynı geldi...
Marka farkı var ondanm acaba dünki certain di bugunki artı med diye bi test
Ekliyorum resmi sizde bakın bakalım

G gamzeli_bebis kız gözün aydın hadi..
Benim de ilk ikisi aynı sanıyordum illa bi koyulaşma vardır ya..
Böyle resimden biz pek anlamayız da sen anlarsın.
4 kala olanda çok net görüyorum diğeri de ışık açısından sanırım..

G gamzeli_bebis kız gözün aydın hadi..
Benim de ilk ikisi aynı sanıyordum illa bi koyulaşma vardır ya..
Böyle resimden biz pek anlamayız da sen anlarsın.
4 kala olanda çok net görüyorum diğeri de ışık açısından sanırım..
saol canım umarım kimyasal değildir :( senin 3 gun kala silik dediğin nasıldı tatlım bunlardan koyumu ? değerin 107 yken nasıldı

Canım sırasıyle 5-4-3-1 kala bata yaptığım testleri gönderdim. Hepsini aynı yere yükleyemedim tlefonda hata verdi, umarım fikir verir.

Canım sırasıyle 5-4-3-1 kala bata yaptığım testleri gönderdim. Hepsini aynı yere yükleyemedim tlefonda hata verdi, umarım fikir verir.
tesekkr ederm canm ya çok düşüncelisin :) aynı gibi duruyor şuan ama bilemedim :) benm 1 kala veya bat günü nası olcak bakalım :) kan ne zaman verdn peki değer kaçtı böle silikken

Back