- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
ben yapmadım canım test haftasonu. ama yarın yaparım. o 2. çizginin görülmesi için ne kadar bekledin?minnos26 Sende gördünmü minnosum cizgiyi:) bakalım yarn sabah koyulaşmıiş olcakmı
Ben sabaha karşı uyandm ilk idrar o diye dedim boşa gitmesin yapim yaptm hemen yattın beklemedim 2 dk bileben yapmadım canım test haftasonu. ama yarın yaparım. o 2. çizginin görülmesi için ne kadar bekledin?
ay rahatlığa bakBen sabaha karşı uyandm ilk idrar o diye dedim boşa gitmesin yapim yaptm hemen yattın beklemedim 2 dk bilene zmn cıktı bilmiyorum ama bn 2 3 saat snra baktm teste
Evet 6 gun vardı hiç çıkmadı onda :) bakalm yarn nası olcakay rahatlığa bakyarın ben de yapayım. Birşey dicem demek ki bu erken gebelik testlerine gerek yokmuş. Onda hiç çıkmadı yani garip
Aaa benle aynı doğruya hatrladm seni
Yarn test alıp yapsana
yarın daha koyulaşacakEvet 6 gun vardı hiç çıkmadı onda :) bakalm yarn nası olcak
İnşallah canm ya:) bu ay olmassa öbür ay inş olur :) aminnnyarın daha koyulaşacakayy inş ben de görürüm ama nedense hiç umudum yok.
inşallah canımİnşallah canm ya:) bu ay olmassa öbür ay inş olur :) aminnn
Ama yerleşme kanamasıdır belki niye ümitsizsin bu kdr oluyomuydu hiç böyleBenimde adet öncesi hiç olmaz. Peçeteye silince pembe kahve arası lekelenme var. Adetine 6 gün var. Normal erken olmayanından test yaptım negatif. Rahmimde ağrı varGöreceğim kırmızıyı yine.
saol canım umarım kimyasal değildirG gamzeli_bebis kız gözün aydın hadi..
Benim de ilk ikisi aynı sanıyordum illa bi koyulaşma vardır ya..
Böyle resimden biz pek anlamayız da sen anlarsın.
4 kala olanda çok net görüyorum diğeri de ışık açısından sanırım..
tesekkr ederm canm ya çok düşüncelisin :) aynı gibi duruyor şuan ama bilemedim :) benm 1 kala veya bat günü nası olcak bakalım :) kan ne zaman verdn peki değer kaçtı böle silikkenCanım sırasıyle 5-4-3-1 kala bata yaptığım testleri gönderdim. Hepsini aynı yere yükleyemedim tlefonda hata verdi, umarım fikir verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?