Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğum için hiç yapmak istemiyordum ama sizlerden heveslendim Ümit oldunuz. Hayalet bir çizgi çıktı bir an ümitlendim ama korkuyorum
canm farklı acıdan cekip koysana bir iki tane daha bn tam anlayamadm :) 5 kala varsa cok iyi :) umarım vardır hadi bakalım

Arkadaşlar sizleri böyle hamile görünce çok mutlu oluyorum. Yorumlarınızı sevincinizi okurken pc ekranına bakarken kendimi gülümsemiş halde buluyorum. kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum. Allah tamamına erdirsin. hepimiz hamile kalalım sağlıkla mutlulukla inşallah

Ay amin canım inşalalh :) :)

Canım ben göremedim, pc ye indirdim, çevirdim baktım ve göremedim. İnşallah hamilesindir. Belki resimde görünmüyodur, bazen yakından daha net oluyor.
Gerçekte var fotosunu çekince görünmüyor az görünüyor üstüne bir de buraya atınca çözünürlük iyice düşüyor yarın da yapayım atarım inşallah daha koyu çıkarsa

Evet 6. haftada başlarsa yine ben artık 3 ay ölü gibi yaşicam :)
Valla bende müthiş iştah açıyor başkasını bilemicem de :)))
Hiç iradeli olamadım hiç diyet yapamadım ben :)
Aynı şey bende de oluyor .çözümünü şöyle buldum . Akşam yemeğinde yani 17-18 gübi ilacı alınca ıştah acılması geceye denk geliyo kahvaltıda normale dönmüş oluyorum :) bence deneyin

Aynı şey bende de oluyor .çözümünü şöyle buldum . Akşam yemeğinde yani 17-18 gübi ilacı alınca ıştah acılması geceye denk geliyo kahvaltıda normale dönmüş oluyorum :) bence deneyin
Ne ilacı kullanmıştınız?
Ben oğlumda hiç ilaç kullanmadım ve bende öyle öpün felan yoktu sadece günde bir yad a iki tane yeşil elma o kadar..
Bir kaç kez yağsız tost ya da haşlama patates denemiştim ama midemde 10 dk ancak duruyordu :)

İlac dediğime bakma folik asit ve diğer vitaminler balık yagı vs

Üye
Yeni
Kizlar gebelik varmi ovulasyon testı yaptim şimdi 10 gün var adete

Eklentiler

• 20180625_144728.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 20180625_144709.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…