- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
canm farklı acıdan cekip koysana bir iki tane daha bn tam anlayamadm :) 5 kala varsa cok iyi :) umarım vardır hadi bakalımHayal kırıklığı yaşamaktan korktuğum için hiç yapmak istemiyordum ama sizlerden heveslendim Ümit oldunuz. Hayalet bir çizgi çıktı bir an ümitlendim ama korkuyorum
Cizgi var cnm ewt ins koyulasir güzel haber verirsinHayal kırıklığı yaşamaktan korktuğum için hiç yapmak istemiyordum ama sizlerden heveslendim Ümit oldunuz. Hayalet bir çizgi çıktı bir an ümitlendim ama korkuyorum
aaa canım ya bayada erkenmıs :))Teşekkürler cnm seninde rabbim sağlık kucağına almak nasip etsin 10 gün var cikarmi bu test erken gebelik testi ama
Canım ben göremedim, pc ye indirdim, çevirdim baktım ve göremedim. İnşallah hamilesindir. Belki resimde görünmüyodur, bazen yakından daha net oluyor.Eki Görüntüle 2161203 Var mı acaba buraya yükleyince netliği gitti ama bata 5 gün kala
hayır ilk defa böyle oluyor. sanmıyorum ihtimal vermiyorum. herşeyim normal amh yüksek hsg normal. 2 dr dedi sen hamile kalırsın.olmuyor, sanmıyorumAma yerleşme kanamasıdır belki niye ümitsizsin bu kdr oluyomuydu hiç böyle
Ay amin canım inşalalh :) :)Arkadaşlar sizleri böyle hamile görünce çok mutlu oluyorum. Yorumlarınızı sevincinizi okurken pc ekranına bakarken kendimi gülümsemiş halde buluyorum. kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum. Allah tamamına erdirsin. hepimiz hamile kalalım sağlıkla mutlulukla inşallah
Varmıdır ya offaaa canım ya bayada erkenmıs :))
10 gün varken cok erken ama bilemedim ama bariz bi ikinci cizgi var bnce takip et bi bakalım ne olcak inş vardı:)Varmıdır ya off
Gerçekte var fotosunu çekince görünmüyor az görünüyor üstüne bir de buraya atınca çözünürlük iyice düşüyor yarın da yapayım atarım inşallah daha koyu çıkarsaCanım ben göremedim, pc ye indirdim, çevirdim baktım ve göremedim. İnşallah hamilesindir. Belki resimde görünmüyodur, bazen yakından daha net oluyor.
kesnlklle buraya yükleynce o kdr belli olmuyor :)Gerçekte var fotosunu çekince görünmüyor az görünüyor üstüne bir de buraya atınca çözünürlük iyice düşüyor yarın da yapayım atarım inşallah daha koyu çıkarsa
Aynı şey bende de oluyor .çözümünü şöyle buldum . Akşam yemeğinde yani 17-18 gübi ilacı alınca ıştah acılması geceye denk geliyo kahvaltıda normale dönmüş oluyorum :) bence deneyinEvet 6. haftada başlarsa yine ben artık 3 ay ölü gibi yaşicam :)
Valla bende müthiş iştah açıyor başkasını bilemicem de :)))
Hiç iradeli olamadım hiç diyet yapamadım ben :)
Ne ilacı kullanmıştınız?Aynı şey bende de oluyor .çözümünü şöyle buldum . Akşam yemeğinde yani 17-18 gübi ilacı alınca ıştah acılması geceye denk geliyo kahvaltıda normale dönmüş oluyorum :) bence deneyin
Tmm cnm ins10 gün varken cok erken ama bilemedim ama bariz bi ikinci cizgi var bnce takip et bi bakalım ne olcak inş vardı:)
ben folik asiti 18.30 gibi içiyorum iyi bariAynı şey bende de oluyor .çözümünü şöyle buldum . Akşam yemeğinde yani 17-18 gübi ilacı alınca ıştah acılması geceye denk geliyo kahvaltıda normale dönmüş oluyorum :) bence deneyin
İlac dediğime bakma folik asit ve diğer vitaminler balık yagı vsNe ilacı kullanmıştınız?
Ben oğlumda hiç ilaç kullanmadım ve bende öyle öpün felan yoktu sadece günde bir yad a iki tane yeşil elma o kadar..
Bir kaç kez yağsız tost ya da haşlama patates denemiştim ama midemde 10 dk ancak duruyordu :)
Hmm ben de mide bulantısı için ilaç sandım canım..İlac dediğime bakma folik asit ve diğer vitaminler balık yagı vs
varsa bıle 4 gun sonra net kesın cıkar ama :)Varmıdır ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?