- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
hayırlısı canım.. sağlıklı bir gebelik olsun da..senin önümüzdeki ay olcak bn öle hissediom :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı canım.. sağlıklı bir gebelik olsun da..senin önümüzdeki ay olcak bn öle hissediom :)
Ay ikiz olabilir mi acaba ya şimdiden heveslendim of :)anladm canım bakalım 5 temmuzda göstercekmi kendini minnoşyada minnoşlar
![]()
aynen öyle benm ne olcak bakalım bu ayhayırlısı canım.. sağlıklı bir gebelik olsun da..
bakalım 5 temmzda öğrenrzAy ikiz olabilir mi acaba ya şimdiden heveslendim of :)
Valla 3 aydır folikasit içtiğim için iştahım son derece açık canım :))))bakalım 5 temmzda öğrenrziştahın açıkmı yoksa dikkat edebiliyomusun yedklerine :)
hedef 6. hafta diosun yaniValla 3 aydır folikasit içtiğim için iştahım son derece açık canım :))))
Oğlumdaki gibi bi kabusum olursa zaten 6. haftadan 20. haftaya kadar sadece kustuğum için 7-8 kilo veriyorum :)
Evet 6. haftada başlarsa yine ben artık 3 ay ölü gibi yaşicam :)hedef 6. hafta diosun yani
kız folikasit iştahmi açıyorbnde içmeye başladm iki gündür
valla bn hamile olmazsam bu ay adetim geçsin sıkı bi diyete ve detoksa başlıcam
hamileysem yedk ayvayı tek umudum tiksinmek ve bulantı olur![]()
bence yarın tekrar dene canım var gozukuyor ya cunkuKizlar sizce bu test pozitifmi silikti kuruyunca böyle oldu
Teşekkürler cnm seninde rabbim sağlık kucağına almak nasip etsin 10 gün var cikarmi bu test erken gebelik testi amabence yarın tekrar dene canım var gozukuyor ya cunku
Evet 6. haftada başlarsa yine ben artık 3 ay ölü gibi yaşicam :)
Valla bende müthiş iştah açıyor başkasını bilemicem de :)))
Hiç iradeli olamadım hiç diyet yapamadım ben :)
pozitif duruyor hayrlı olsunKizlar sizce bu test pozitifmi silikti kuruyunca böyle oldu
Sağol cnm inspozitif duruyor hayrlı olsun![]()
Valla çok kötü bi durum yine öyle deme 7/24 mide bulantısı insanı hayattan soğutuyor..bnde verenlerden olurum inş hamile kalınca
napim kız 100 kg olmaktansaValla çok kötü bi durum yine öyle deme 7/24 mide bulantısı insanı hayattan soğutuyor..
Ben de bu gebelikte mide bulantısı yaşamazsam 90 ı bulurum kesin :)))napim kız 100 kg olmaktansa![]()
inş yaşarsınmı diyim ne diyim bilemedimBen de bu gebelikte mide bulantısı yaşamazsam 90 ı bulurum kesin :)))
Ben çok arada kaldım Allah'a bıraktım :))inş yaşarsınmı diyim ne diyim bilemedim![]()