- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Ay dışarı cıktm eve gidnce atarm canm :)Canım ben de gördüm son testi bir de tek atsana daha iyi bakalım
Kızlarr günaydınnn koşunnnn
Bata 4 kala silik cizgi:)
Yukardan aşağı sırasıyla 6 5 4 ..
Görebilcekmisiniz bakalım
Canım sabah test yaptm resmi görmedinmş son testte silik cizgi var yeniden ekliyim bakYa diger yorumları okudum silik çizgiyi bir ben anlamadim .. Kendimde nasol anlayacağim aceba
Test yapmadınmı hiç canım:)Kizlar ya benim de adetime bugun 5 gun var sol kasigimda ince ince bir sanci var sizce neden olmus olabilir
Valla gayet görünüyor canım inşallah vardır bebişSquid cektim canım bak
Dun yaptim da birsey cikmadi tekrar yapmak istemiyorumTest yapmadınmı hiç canım:)
Yarn sabah yine yapcam inşallah saol canım yaa:)Valla gayet görünüyor canım inşallah vardır bebişgün gün yap bize de at :)))
O zaman 2 3 gun kala yaparsınız :)Dun yaptim da birsey cikmadi tekrar yapmak istemiyorum
canımmkac gündür takipteydim. cokkkk sevındım adına. :) benimde adete 5-6 gün var. inşallah isteyen herkes ve bende böylee ikinci cizgiyi görürüm.Yarn sabah yine yapcam inşallah saol canım yaa:)
İnşallah canım saolasın:) ama şuan sevinemiyorum bende kimyasal falansa diye adeti beklicez mecbur:)canımmkac gündür takipteydim. cokkkk sevındım adına. :) benimde adete 5-6 gün var. inşallah isteyen herkes ve bende böylee ikinci cizgiyi görürüm.
yok kimyasal değildir nihayetnde adetine 4 gün var benimde adete 4 kala boyle cıkmıstı oncekı hamılelıgımde ertesı gün kanda baktırınca 58 cıkmıstı. tabi yumurtlama gununden emın olman gerekİnşallah canım saolasın:) ama şuan sevinemiyorum bende kimyasal falansa diye adeti beklicez mecbur:)
Yumurtlama günüm 14 üydü bugun 24 ü 10 gün snra olmuş oluyor. Bende kanda baktrmıcam adet geçmeden :) 1 gün geçince baktırcamyok kimyasal değildir nihayetnde adetine 4 gün var benimde adete 4 kala boyle cıkmıstı oncekı hamılelıgımde ertesı gün kanda baktırınca 58 cıkmıstı. tabi yumurtlama gununden emın olman gerek
Canım sabah test yaptm resmi görmedinmş son testte silik cizgi var yeniden ekliyim bak
Kaç gün kaldı bata:)Evet cok dikkatli bakinca gordumbenimde test yapmam lazim evde kalmadi
ay kuzuuuummKızlarr günaydınnn koşunnnn
Bata 4 kala silik cizgi:)
Yukardan aşağı sırasıyla 6 5 4 ..
Görebilcekmisiniz bakalım
Aaa benle aynı doğruya hatrladm seniSon 4 gun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?