- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Yerleşme kanaması herkeste olmuyormuşki:)benimde bata 10 gün kaldı yerleşme kanaması bekledim amayok :/
Insallah gorursun RABBIM tez zamanda nasip eder insallahAmin inşallah kızlar ya. Benm yarn bata 4 var olcak sabahttan yapcam umarm silik çizgi fln görebilirim:)
Yerleşme kanaması herkeste olmuyormuşki:)
%80 mi%80'de oluyormuş ama
%80 miyok yahu cok nadirr benim de bildigim.
Inşallah Olmazda hamilesindirBat 24 haziran sabahı bekliyorum
İnşallahInşallah Olmazda hamilesindir
Doğru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBnce hemen ümidini yitirme burda bat günü negatf cıkıp snra olanlar var :) oladabilir olmayadabilir hayrlısı
Aminnnhayırlısı olsun canım
Hayırlı haberler ver inşallah bizeİnşallah
Tatlım gözün aydın günaydnnnn :)Kizlar gunaydin sukur beklenen 1. Adetim geldi.Simdi programdan kurtaj tarihini kaldirip bugunu mu yaziyim?
Hadi inşallah bugun gele giden olmasın :) :)Bat 24 haziran sabahı bekliyorum
Aynen benm cevremde bi cok kişide hiç olmamış:) mesela bi iki damla diyolar o gün koyu renk çamasır giysek farketmeyiz bile:)Yerleşme kanaması %20 olur kadınlarda, çok nadirdir. Ben de oldu adetime 2 gün kala, kahve ve pembe şeklinde ama peçeteye silince geldi. İdrara bile karışmamıştı, genelde de bu şekilde oluyor zaten.
Canım gördüm ben ve benimki de böyle çıkmıştı. Hayırlısı olsun inşallah.Kızlarr günaydınnn koşunnnn
Bata 4 kala silik cizgi:)
Yukardan aşağı sırasıyla 6 5 4 ..
Görebilcekmisiniz bakalım
Saol cnm senin 4 kala böylemiydi:)Canım gördüm ben ve benimki de böyle çıkmıştı. Hayırlısı olsun inşallah.
Evet en altta ki teste var gibiKızlarr günaydınnn koşunnnn
Bata 4 kala silik cizgi:)
Yukardan aşağı sırasıyla 6 5 4 ..
Görebilcekmisiniz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?