Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr günaydınnn koşunnnn
Bata 4 kala silik cizgi:)
Yukardan aşağı sırasıyla 6 5 4 ..

Görebilcekmisiniz bakalım
Hayırlı olsun canım ben dün bata 7 gün kala yaptım negatif çıktı yumurtlama günüm 16 haziran. Hiç akıntım da yok kupkuruyum benim olmadı galiba ya da akıntı için de test için de erken mi?

Hayırlı olsun canım ben dün bata 7 gün kala yaptım negatif çıktı yumurtlama günüm 16 haziran. Hiç akıntım da yok kupkuruyum benim olmadı galiba ya da akıntı için de test için de erken mi?
Tskler canm umarm hayrlıdır umarım kimyasal değildir geçen ay kimyasal geçirdm adete 3 4 gün kala cok akıntım vardı hatta adet oldum sanıyordum. Bugun4 gün var hiç akıntım yok dencek kdr az benmde tek kafamı karştıran akıntı meselesi :) ama bakalım nolcak bekleyip görcez 7 gün erken sanırım ya benmde 6 gun varken negatifti 5 gun varkende negatifti bugun silik cizgi cıktı bakalım nolcak:)

Benim kimyasal olalı beş ay geçti hala hamile kalamadım. Bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama akıntım da bariz belliydi doktora gittim hiçbir problem yok dedi ama hala hamile kalamadım. Bu ay da çok ümitliydim. Ben de akıntım olmadığı için ümitsizliğe kapılıyorum. Kasık ağrısı arada göğüs ucunda yanma dışında hiçbir belirti yok. Bir de iki gün önce hiç olmadığı kadar batma oldu sağ kasığımda. Sanki iğne batırıyorlar gibi çok yoğundu. Şu an arada oluyor o günkü gibi yoğun değil. Bir de kullandığın gebelik testlerinin markası neydi canım?

bendede akıntı yok normslden farklı olan belirtilerde kssık ağrısı var eğilnce batma oluyor göğüslerimin uca ykın oln kısmı tsş gibi. normlde öyle olmuyordu. bide böyle 6-7 gündür ara ara bulantı vr. bide 3 gece üst üste hamile oldgumu gördüm rüymda :) bskslım öylemiyim bekleyip görcez bta kdar hergün ypcm :) ilk test erken gebelk testi predictor. sonrski 2 testte normal olanlardan certain marka

Çok nadir bende de sabahları bulantı oluyor. Ben dün bir hafta kala laboquick marka normal test ile yaptım. Bu sitede bu markanın çok erken sonuç verdiğini okumuştum o yüzden de ümitsizim. Testleri toplu almıştım elimde bir sürü test olmasına rağmen bu sabah yapmadım negatif görmemek için. Sanırım hiç yapmayacağım fobi oldu sanki

Benmde6 gün varken negatifti canım bakalım hepimiz mecbur adeti beklicz pozitif görsek bile kimuasal gebelik die bişi var sonuçta hepimiz için hayrlısı olsun kızlar

Benmde6 gün varken negatifti canım bakalım hepimiz mecbur adeti beklicz pozitif görsek bile kimuasal gebelik die bişi var sonuçta hepimiz için hayrlısı olsun kızlar
İnşallah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla hepimizin olur beklemek çok yıpratıcı. Her ay bir sene gibi geçiyor adet döngüm 26 gün olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…