- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
ben gideyim kan testi yaptırayım garanti olsun ozaman en azından düşünce kafamdan çıkar adetimi geciktirmemkan versen tabi ki kesin sonuç olur. Ama sen yarın falan bi daha yap. ben 6 kala yapmıştım negatifti, 4 kala yaptım pozitif. o bile çok silik yani belki bakan çoğu insan göremezdi.
Canim benim de 3 4 gün var. 2 gundur ates basmasi oluyor. Beyaz akintim vardi baya azaldi bitti gibi. Memede batma oluyor arada adet olacak gibi hisler gelip gidiyor. Su anlık bu kadarBata 4 gün kaldı kızlar bazı belirtilerim var bata az kalan kızlar sizde nasıl belirtiler var yada hamile olan kızlar bat a az kala neler hissettiniz
Bel ve göğüs ağrın var mıCanim benim de 3 4 gün var. 2 gundur ates basmasi oluyor. Beyaz akintim vardi baya azaldi bitti gibi. Memede batma oluyor arada adet olacak gibi hisler gelip gidiyor. Su anlık bu kadar
Bel olmadi ama göğüste oluyor batmalar sancilar. Ve büyük wc cikacak gibi hissediyorum ama yapamiyorumBel ve göğüs ağrın var mı
Benimde hep karnım ağrıyor inşallah vardır bebeklerimizBel olmadi ama göğüste oluyor batmalar sancilar. Ve büyük wc cikacak gibi hissediyorum ama yapamiyorum
Ben bi kere yasadim sonu hüsran olsa da bu sefer belirtilerle alakasi yokBenimde hep karnım ağrıyor inşallah vardır bebeklerimiz
Hayırlısı o zaman nasıl belirtilerin vardı o zamanBen bi kere yasadim sonu hüsran olsa da bu sefer belirtilerle alakasi yokhic göğüs batmasi ates basması olmadi. Eger hamileysem de sasiririm alakasiz belirtiler
Hafif adet sancısı olmuştu. Baska hic bisey olmadi. Öğrendikten sonra yorgunluk ve açlık basladi ayrica agizda demir tadi oldu. Ama 5. Haftada bunlar. Bat gelmeden normal adet olcam sandım tekHayırlısı o zaman nasıl belirtilerin vardı o zaman
sen bilirsin canım. ne kadar zamandır çocuk istiyosunben gideyim kan testi yaptırayım garanti olsun ozaman en azından düşünce kafamdan çıkar adetimi geciktirmem
Benim bata 7 kala falan karnıma iğne gibi sancılar girmeye başladı. Önce belirti mi bu acaba dedim ama baktım sanki rahim değil de daha yukardaydı. Aman abartma dedim kendi kendime.Bata 4 gün kaldı kızlar bazı belirtilerim var bata az kalan kızlar sizde nasıl belirtiler var yada hamile olan kızlar bat a az kala neler hissettiniz
Bende de belirtiler var ama insan emin olamıyor kiBenim bata 7 kala falan karnıma iğne gibi sancılar girmeye başladı. Önce belirti mi bu acaba dedim ama baktım sanki rahim değil de daha yukardaydı. Aman abartma dedim kendi kendime.
tuvalete çok sık çıkıyordum. Yine kafamda ışık yandı ama sen oldum olası çok su içer çok tuvalete çıkarsın dedim. meğersem bunlar hep belirtiymiş. Bir de meşhur yorgunluk var tabi
kaç gün kaldı bata?Bende de belirtiler var ama insan emin olamıyor ki
Çok zaman değil canım ama pko var bendesen bilirsin canım. ne kadar zamandır çocuk istiyosun
çok bilmiyorum pko'yu ama hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğineÇok zaman değil canım ama pko var bende
Negatif görmek tabiki üzüyor ama tedavisiz olmayacağını bilmek daha çok üzüyorçok bilmiyorum pko'yu ama hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
Ben negatifi gördüğüm her ay çok üzülüyodum. Bi anlık bütün gemilerim batıyordu. sonra sil baştan. öyle böyle derken olup bitiveriyo işte. Ama iyi bir doktor işini ihmal etme.
3 gün kaldıkaç gün kaldı bata?
Olsun. Ben de her ay doktora gidiyordum. 40 günü geçmişti adet olamıyorum. Kist çıktı, kimyasal geçirdim, prolaktinim yükseldi..Negatif görmek tabiki üzüyor ama tedavisiz olmayacağını bilmek daha çok üzüyoraminn canım aminn rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahh
Bişi kalmamış bugün 2 oldu herhalde3 gün kaldı
Aynen canım ama karnımda ağrılar var hasta olcam diye korkmaya başladımBişi kalmamış bugün 2 oldu herhalde
İnşallah çift çizgiyi görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?