• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız niye üzgün attın vala ben senin hamile olduğunu düşünüyorum bildiğin pozitif iyi düşün iyi olsun bende başta baya muallakta kalmıştım Rabbim güzel sonuclar almanı nasip edecek bence
Ne bileyim canım yaa 😞
Aşırı üzüldüm. Başıma kramplar girmeye başladı 😔

Sonuç kağıdına bakabilir miyim canım yukleyebilirmisin
99DC8266-09D7-4B63-B27C-034DEE2F3F09.jpeg

Canim anladigim kadar 2 3 haftalık değer 335 den başlıyo normalde 5.68 den başlar bu hastanenin değerleri farklı ölçümde algılama değeri farkli geldi belki başka hastanede ölçüm değerleri farklıdır değişik geldi başta bhcg yazıyo demi
Evet yazıyor canım. Birde normalde referans aralığı 0-5 olması gerekirken burda 4 bu da dikkatimi çekti, ayrıca benim 2 çıkmaz hiç hep 0.5 çıkar

Evet yazıyor canım. Birde normalde referans aralığı 0-5 olması gerekirken burda 4 bu da dikkatimi çekti, ayrıca benim 2 çıkmaz hiç hep 0.5 çıkar
Bence sen 1 2 gün bekleyip başka hastanede kan ver canım testte bariz hamilesin çok değişik geldi 🤦🏻‍♀️ Her gün iki kat artıyor değerin 2 gün bekle artar mutlaka varsa ama bence gebesin 👍🏻

Şimdidende folikasite başla kuzum zaman kaybetme zaten hamilelikten 3 4ay öncesinde başlamada fayda var
Geçtiğimiz aylarda Ara ara inofolic içiyordum.
Elimde var biraz daha hamilelikte içilir mi?
ya da yarın eczaneden başka mı alayım?

Bilmiyorum ki olabilir.
bu ay C- life macun kullandım ama 4-5 günden daha az var diye tahmin ediyorum çünkü ben ovulasyondan en geç 12 gün sonra regl oluyorum.
Merhabalar inşallah hamilesinizdir Allah’ın izniyle .. bu C life macun un fotosu varsa paylaşabilir misiniz bide nasıl kullandınız acaba ?

Merhabalar inşallah hamilesinizdir Allah’ın izniyle .. bu C life macun un fotosu varsa paylaşabilir misiniz bide nasıl kullandınız acaba ?
C life instagram ya da facebook sayfasından bakabilirsiniz kullanan yorumları da var..bende aldım adet olmayı bekliyorum sabah akşam yemekten önce aç karnına 1 kaşık içiliyor yumurtlamaya kadar..denemekte fayda var diye düşündüm

Kızlar 31 aralıkta ovulasyon testim pik oldu.
30 Aralık ve 1 Ocağı değerlendirebildik. Dün sol kasığımda ağrı başlayınca bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde, sizce var mı bir umut? Eki Görüntüle 2574441
Canım ikinci kez yumurtlama da olabilir. Ben de gebeliğimde hcg testinde hayali çizgi görüp gebelik test kalmadığı için ovülasyon testinde baktım daha sonra. Böyle görünüyor yada diğer çizgi kontrol cizgi sinden biraz daha belirgin oluyor. Ama yeniyken cok net cıkmaz tabi. Adetin gecmesin bekle

Back