- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 1
- 5.021
- 158
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahKan verdim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahKan verdim bekliyorum
Sağol canım çok çok teşekkür ederiminşallah vardır daha tam emin değilim. Tez zamanda sana ve tüm bekleyenlere de nasip etsin rabbimHayirli olsun canim cok sevindim
Çok teşekkür ederimHayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah
Ayyy ne guzel cok bekleyip olunca daha bir mutlu oluyorum rabbim dualarini kabul etmis saglikla ilerlesin insallah.Çok teşekkür ederim
O kadar çok bekledim ki inanamıyorum şuan sanki gerçek değil gibi
Aminn Allah razı olsun çok teşekkür ederimAyyy ne guzel cok bekleyip olunca daha bir mutlu oluyorum rabbim dualarini kabul etmis saglikla ilerlesin insallah.
Evet aşırı akıntı var ve sol kasığımda ağrı var. Hatta dün acaba tekrar mı yumurtluyorum diye test yaptım pozitife yakın çıktı. Bide C-life macun kullandım bu ayCanm oglmmm belirtilerin oldu mu canim, akinti agri vs.
Biz seninle beraber beklemiştik dimi baya oldu taniyali Rabbim hayırlı vakitte nasip ediyor bnece oldu insAllah bu sefer cnm ne zmndr deniyordnzAminn Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Burada çok destek gördüm ne zaman umudumu kaybetsem yeniden umutlandırdılar beni.
Herkese çok çok çok teşekkür ederim. ♥
Yumurtlamadan ne kadar sonra yasamaya basladin belirtiyi canim.Evet aşırı akıntı var ve sol kasığımda ağrı var. Hatta dün acaba tekrar mı yumurtluyorum diye test yaptım pozitife yakın çıktı. Bide C-life macun kullandım bu ay
Evet canım bayağı oldu. Aslında toplamda 4 yıl oldu, fakat iki sene önce tamda bu ay bir düşük oldu boş gebelikBiz seninle beraber beklemiştik dimi baya oldu taniyali Rabbim hayırlı vakitte nasip ediyor bnece oldu insAllah bu sefer cnm ne zmndr deniyordnz
31 Aralık yumurtlama oldu dün başladı kasık ağrıdıYumurtlamadan ne kadar sonra yasamaya basladin belirtiyi canim.
Anladim canim, alt karinda karincalanma batma gibi seyler oldu mu ne cok soru sorasim varmis31 Aralık yumurtlama oldu dün başladı kasık ağrıdı
Bu sefer sağlıkla ilerler insAllah canımEvet canım bayağı oldu. Aslında toplamda 4 yıl oldu, fakat iki sence tamda bu ay bir düşük oldu boş gebelik
Sorun değil canım istediğin kadar sorabilirsin Yok canım o tarz birşey hissetmedim zaten çok hastayım her yerim ağrıyor ondan olabilir.Anladim canim, alt karinda karincalanma batma gibi seyler oldu mu ne cok soru sorasim varmis
Amin insallah canimSağol canım çok çok teşekkür ederiminşallah vardır daha tam emin değilim. Tez zamanda sana ve tüm bekleyenlere de nasip etsin rabbim
Cok guzel yaa rabbim bizede ayni hisleri yasamayi nasip etsin insallah, tekrar hayirli ugurlu olsun canimSorun değil canım istediğin kadar sorabilirsin ♥ Yok canım o tarz birşey hissetmedim zaten çok hastayım her yerim ağrıyor ondan olabilir.
Ben görüyorum belli belirsiz çizgi var
Tebrik ederimKızlaaaaarrr sanırım oldu bu sefer.
Gebelik testim silik çıktı.
birde siz bakın D1DEM
Eki Görüntüle 2574750
Amin canım tez zamanda inşaallahCok guzel yaa rabbim bizede ayni hisleri yasamayi nasip etsin insallah, tekrar hayirli ugurlu olsun canim
Teşekkür ederim ♥Tebrik ederim ❤❤❤