- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Ne zmn çıkacak cnm sonuçTeşekkür ederim ♥♥♥
Kan sonucu çıkmadan inanmak çok zor, dakikalar kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zmn çıkacak cnm sonuçTeşekkür ederim ♥♥♥
Tahmin edelim 78 cıkacak benceTeşekkür ederim ♥
Cnm gayet belirgindi testte kac ciktiki sonucunKızlar sonucum negatif
2 çıktı.Cnm gayet belirgindi testte kac ciktiki sonucun
Nerde yaptirdin cnm sıkıntı var bence yaptirdigin yerde gorumcemin de başına gelmişti testleri pozitif çıktı kan negatif meğerse makinaları bozukmus
Bariz var yani
Cnm catlama oncesi ve adetten 1 hafta once progesteronla beraber lh yukselir adet zamani hepsi duser ve adet baslar eger hamileysen mesela 28 gunde bi adet olan kadinin 21.gunden itibaren progesteron artar ve hic dusmez artmaya devam eder bebegin tutunmasini saglarRegle yakın lh seviyesi yükselir mi acaba? Bunu çok merak ediyorum.
bide ovulasyondan sonra benim testler tam manasıyla silinmedi 5-6 gün, sonra tam silindi dedim böyle oldu tekrardan
Anladım çok teşekkür ederimCnm catlama oncesi ve adetten 1 hafta once progesteronla beraber lh yukselir adet zamani hepsi duser ve adet baslar eger hamileysen mesela 28 gunde bi adet olan kadinin 21.gunden itibaren progesteron artar ve hic dusmez artmaya devam eder bebegin tutunmasini saglar
Bilmiyorum ya sıkıntıdan başıma ağrılar geldiBariz var yani
Kız nasıl negatif bence başka bı yerde daha yaptırKızlar sonucum negatif
Bildiğin pozitif bu imkansız
Bir kaç gün daha idrar testleriyle evde takip edeyim koyulaşma olursa giderim artıkKız nasıl negatif bence başka bı yerde daha yaptır
Bildiğin pozitif bu imkansız
Cnm bide tarihe baktin mi bazen karistirilabiliyo gecmis dönemde verdiğin test sonucunu görmüş olabilirsinBilmiyorum ya sıkıntıdan başıma ağrılar geldi
Canım gidip sonuçları elimle aldımCnm bide tarihe baktin mi bazen karistirilabiliyo gecmis dönemde verdiğin test sonucunu görmüş olabilirsin
Keşke farklı biyerde daha versen cnm ins Bu sonuçlar alicaksinCanım gidip sonuçları elimle aldım
Canım bi kaç gün daha bekleyeyim kafayı yerim yoksaKeşke farklı biyerde daha versen cnm ins Bu sonuçlar alicaksin
Canim bariz pozitif bu kesin kanda bir yanlislik var yani bir kac gun daha bekleyip baska bi yerde kan ver en iyisi.