Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda bişey var mı yokmu algılayamıyorum.t c kadar yoğun degıl ama .Kafam karıstı
Canım malesef daha yumurtlama olmamış..olduğunda zaten kendin anlayacaksın t çok koyu olacak..ben 39.gün pik gördüm ve geç döllenme ile hamile kaldım çok şükür test yapmaya devam..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin inşallah ,takipteyim çok sagolun...39 .gün cok gec degılmı adetınız duzensiz mi ?

Gerçekten mi? Benim eşiminde morfoloji 2 çıktı doktor birşey olmaz dedi çok sinirlerimi bozdu.

Canim bize doktor 2015 yilinda tüp bebek demisti esimin sperm sayisi az ve hareketsizdi ... %2 sans vermisti doktor bizde 1 yil denemistik olmadi sonra esime Ari poleni bal e vitamine keciboynuzu pekmezi allah ne verdiyse bi takviye yaptim arastirdigim kadariyla kisitli imkanlarla Almanyada yasiyorum buara da , sonra bi randevumuz daha vardi o randevuda ovulasyon günüme denk geliyodu arkadasim elinde kalan ovulasyon testlerini vermisti bana esime dedim bu haftayi ziyan etmeyelim deneyelim bi hafta sonraya alalim randevuyu dedim cünkü örnek vermek icin o hafta iliski olmamasi gerekiyordu o yüzden o haftayi degerlendirmek istedim , sonraki randevuyuda 15 gün sonraya verdiler o ay kullandigim ovulasyon testi ise yaramis ama o dönem hergün degil 48 saatte bir olmustu iliski cünkü spermler kalitesiz oldugundan hergün olsa daha kalitesiz olur diye düsündüm 48 saat süreyle oldu cogunu hatirlamiyorum unutmusum tabi 4 yil gecti aradan ama doktorun verdigi ilac Ortomol fertil di ben siparisi vermis ama ödemeyi yapmamistim iste o haftayi degerlendirmek icin sonrasinda doktor yine tüp bebek dedi ama hamileymisim ben simdi 4 yasinda bal gibi oglusum var ama söyle diger arkadasimada aynisini dedi doktor onunda simdi 2 tane oglu var sorun gercekten bizdemiydi bilemedim tabi yoksa doktordami hala düsünüyorum :)

Bu ay benimde adete yakin ovulasyon testler hep koyu cikti ama 7 gün gec adet oldum artik güvenmiyorum bu ay biraktim bende sadece testi yapiyorum ara ara bugün az önce yaptim bu testi sizce pik olmusmu ?

Eklentiler

• 02E2EA97-5286-410C-805E-91615792D0DE.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 21
Son testım bugune ait pik var gbı duruyor degıl mi arkadaşlar?

Eklentiler

• 586E9B08-3342-4874-A48A-3846ED2906E1.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar Bugün ovulasyondan sonraki 12. Günüm dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bu sabah test yaptım ilk birşey çıkmadı az önce baktım bu durumda. 23 Mart’ta çatlama oldu sizce gebelik olsaydı hemen çıkması gerekir miydi? Biliyorum bekleyen testler geçersiz ama umutlandım sanki biraz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Cnm yarın bı daha yap bence erken de olabilir 23 Mart çatlama ise 11. Gün oluyor sanki insAllah vardır sonradna çıkan çizgiler yanıltıyor genelede ama insAllah snejn için güzel olur sonu

Cnm yarın bı daha yap bence erken de olabilir 23 Mart çatlama ise 11. Gün oluyor sanki insAllah vardır sonradna çıkan çizgiler yanıltıyor genelede ama insAllah snejn için güzel olur sonu
Canım benim çok teşekkür ederim
Geçenlerde hemen çizgi çıkmıştı ama o da yanıltmıştı neye inanacağımı şaşırdım

Kızlar merhabalar adetim 6 gün gecikti ve ben bugün hem gebelik hem de ovu testi yaptım neler oluyor biri bana yardımcı olabilir mi 1 mart adet tarihim ve ben 28 gün de bir adet oluyorum malesef ovu ile takip edemediğim için ne zaman pik oldu bilemiyorum

Bu arada bu testleri öğlen 13 gibi yaptım

Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap canım. Bende yapıcam inşallah güzel sonuçlar alırız

İnşallah canım teşekkür ederim ilk idrarla yapamadım testlerin kargolandı ancak elime ulaşmadı bugün gelir diye umuyorum sadece ovu testi var elimde ondan yapayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…