- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Canm ben senin yumurtamani 11. Gün olarak görüyorum yani en koyu o göründü bana. Çünkü 11den sonraki günlerde iyice siliklesms. Umarm 11 ve 12'nci günleri değerlendrmssnzdrBurda bişey var mı yokmu algılayamıyorum.t c kadar yoğun degıl ama .Kafam karıstı
Cok iyi:) umarm rez zamanda kavuşuruz10 ve 12.gunlerı degerlendirdim .Rabbim hepimize gönlümüzdekini versin inşallah
Canım malesef daha yumurtlama olmamış..olduğunda zaten kendin anlayacaksın t çok koyu olacak..ben 39.gün pik gördüm ve geç döllenme ile hamile kaldım çok şükürBurda bişey var mı yokmu algılayamıyorum.t c kadar yoğun degıl ama .Kafam karıstı
Amin inşallah ,takipteyim çok sagolun...39 .gün cok gec degılmı adetınız duzensiz mi ?Canım malesef daha yumurtlama olmamış..olduğunda zaten kendin anlayacaksın t çok koyu olacak..ben 39.gün pik gördüm ve geç döllenme ile hamile kaldım çok şükürtest yapmaya devam..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gerçekten mi? Benim eşiminde morfoloji 2 çıktı doktor birşey olmaz dedi çok sinirlerimi bozdu.
2 gündür lh testi böyle regl yarın yada p. Tesi sizce?
Adetim çok düzensiz denemez canım pcos var bende..pcos olan kadınlarda da yumurtlama biraz geç olabiliyor..piki yakaladın mı 4 5 gün değerlendir sonra heyecanlı bekleyişAmin inşallah ,takipteyim çok sagolun...39 .gün cok gec degılmı adetınız duzensiz mi ?
İnşallah bu sene bizim senemiz olsunAdetim çok düzensiz denemez canım pcos var bende..pcos olan kadınlarda da yumurtlama biraz geç olabiliyor..piki yakaladın mı 4 5 gün değerlendir sonra heyecanlı bekleyiş
Cnm yarın bı daha yap bence erken de olabilir 23 Mart çatlama ise 11. Gün oluyor sanki insAllah vardır sonradna çıkan çizgiler yanıltıyor genelede ama insAllah snejn için güzel olur sonuKızlar Bugün ovulasyondan sonraki 12. Günüm dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bu sabah test yaptım ilk birşey çıkmadı az önce baktım bu durumda. 23 Mart’ta çatlama oldu sizce gebelik olsaydı hemen çıkması gerekir miydi? Biliyorum bekleyen testler geçersiz ama umutlandım sanki biraz. Yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 2613739
Canım benim çok teşekkür ederimCnm yarın bı daha yap bence erken de olabilir 23 Mart çatlama ise 11. Gün oluyor sanki insAllah vardır sonradna çıkan çizgiler yanıltıyor genelede ama insAllah snejn için güzel olur sonu
Hayırlısı cnm du bklm ne umutlan ne üzülCanım benim çok teşekkür ederim
Geçenlerde hemen çizgi çıkmıştı ama o da yanıltmıştıneye inanacağımı şaşırdım
Bu arada bu testleri öğlen 13 gibi yaptımEki Görüntüle 2614038 Kızlar merhabalar adetim 6 gün gecikti ve ben bugün hem gebelik hem de ovu testi yaptım neler oluyor biri bana yardımcı olabilir mi 1 mart adet tarihim ve ben 28 gün de bir adet oluyorum malesef ovu ile takip edemediğim için ne zaman pik oldu bilemiyorum
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap canım. Bende yapıcam inşallah güzel sonuçlar alırızEki Görüntüle 2614038 Kızlar merhabalar adetim 6 gün gecikti ve ben bugün hem gebelik hem de ovu testi yaptım neler oluyor biri bana yardımcı olabilir mi 1 mart adet tarihim ve ben 28 gün de bir adet oluyorum malesef ovu ile takip edemediğim için ne zaman pik oldu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?