Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorun öyle bir konuşması vardı ki hemen yarın menopoza giricem diye düşündüm. Önümüzdeki ay Başka doktora gidicem inşAllah çok sağ olasın Rabbim Ol dese yeter
Bazen bazı doktorlar dengesiz olur patavatsız olur başka doktor araştır önce bulumduğun yerde on göre git canım Allah gönlüne göre versin inşallah

Hayıt çayı düşürür mü acaba?
Saraçoğlu nun erken menopoz kürü var ilk aşaması soğan kürü imiş. Geçen ay yaptım onu zaten bilmeden. Hayıt ve Aslan pençesi ikinci aşaması imiş bugün başladım Allah'ın izniyle
Bazen bazı doktorlar dengesiz olur patavatsız olur başka doktor araştır önce bulumduğun yerde on göre git canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canım

Rabbim ol deyince oluyo işte kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi evlatla imtihan etmesin herkesin kucağını doldursun 5 sene o hasretle cebelleştim rabbim kimseye yaşatmasın
Beş sene mi off çok zor nasıl dayandın vaktim yok diye korku sardı beni şimdi

Valla hiç bilmiyorum kuzum Bi araştır sen illaki vardır Bi çaresi

Beş sene mi off çok zor nasıl dayandın vaktim yok diye korku sardı beni şimdi
5 seneye 2 düşük 3 kürtaj sığdırdım evlendim 19 yaşında kendim çocuğum cahilim eşim çocuk istedi ben istemedim ama ilk geceden kalmışım 9 hafta her cumartesi pazar acillerde sabahladım sancılanıyodm apar topar acile kaldırılıyodm 5 gün iyiydim oşekilde düştü kürtaj ettiler uyuşturma olmadan uyutulmadan tramva oldu tabi eşimin yanıma yaklaşmasını bile istemedim 1 sene boyunca korktum atlattım tekrar hamile kaldım onunda yaşamayacağı belliydi değerim çok düşüktü kesenin şekli bozuktu hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım 12 haftaya kadar yaşadı ama gelişimi geriydi dahada geriledi Dr düşürmeye çalış dedi ve düşmedi düşüremedim kürtaj dan önce fitil verdiler tekrar düşmeyince kürtaj ettiler 3 hafta sonra tekrar gittiğimde tekrar hamile çıktım çünkü Dr içimde parça unutmuş ve tekrar kürtaja alındm apar topar en sonunda 2 sene ara verdim iğneler vitaminler kızıma kucağıma aldm

Kızlar ben yine ve yine dayanamayıp yaptım test az önce (bata 6gun kala öğleden sonra çok silik çizgi görmüştüm)
Şimdi yine yaptım normalde bat günü yapicaktik yani 2gun sonra ama dayanamadim..Sebebi de ilk düşüğün ve kafamdaki acabalar
Forumu hep araştırıyorum belirtileri benimle aynı olan,testinde silik çizgi yakalayan bakıyorum ne zaman paylaşmışlar onları ve şimdi ne yaptılar dogurdular mi kaybettiler mi diye tek tek eski paylaşımlarına gidiyorum..
Şuan tekrar test yaptım 2gun daha dayanıp sabah idrariyla yapmadım ama testim sahada koyulaşmiş bata yaklaştıkça bariz silik çizgi olmuş..Kimileri yazmış kimyasalken benimde silikti vs..Benimde kalp atımı alınamayan gebeligimde 4gun kala sabah idrarimla silik çizgiyi.Umarim hayirlis olur bu hafta iş bakımdan çok yogunum bat günü geçsin hafta içi test yaptırmaya gidicem inşallah.

Kendi telefonumun kamerasında problem var eşiminki ile çektim biri bata 6gün kala biri 2gün kala ikiside sabah idrarı değil biri öğleden sonra biri akşam idrarı.
Bata 6gun kala olan bayagidir bekliyor telefonda net değil ama ben görmüstüm..

Eklentiler

• IMG-20191117-WA0009.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20191117-WA0011.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20191117_190506.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 45
Kız daha ne olsun bariz belli ya MaşAllah sağlıkla ilerler insAllah belki erken yumurtlafgm ondan bu kadar koyu

Kız daha ne olsun bariz belli ya MaşAllah sağlıkla ilerler insAllah belki erken yumurtlafgm ondan bu kadar koyu
Evet canım ben düşükle sonuçlanan gebeligimde de adet bitiminden 2gun sonra başlıyorum sanırım 8-10gunlerde yumurtluyorum.
Tabi ilkinde kalp atışı alınamadığı için sevinçlerini yarım yasiyorum

Evet canım ben düşükle sonuçlanan gebeligimde de adet bitiminden 2gun sonra başlıyorum sanırım 8-10gunlerde yumurtluyorum.
Tabi ilkinde kalp atışı alınamadığı için sevinçlerini yarım yasiyorum
İyi düşün iyi olsun cnm bak bendr çok tedirginim daha önce kimyasal olduğu için çok şükür sağlıkla arttı degeirm

Allah'ım nasıl imtihan canım neler anlatmışsın Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin ben çok dayanıksızim galiba en ufak olumsuzlukta yıkılıyorum oysaki insanlar neler yaşıyor

Canim benim çok çok geçmiş olsun..Allah kızına sağlık sıhhat versin..
Sabrını herkese nasip etsin.
Bu kayıpların araştırıldı mi peki sebebi?Yani kızına hamileyken kan sulandirici hap yada iğne vs kullandin mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…