- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.961
Bazen bazı doktorlar dengesiz olur patavatsız olur başka doktor araştır önce bulumduğun yerde on göre git canım Allah gönlüne göre versin inşallahDoktorun öyle bir konuşması vardı ki hemen yarın menopoza giricem diye düşündüm. Önümüzdeki ay Başka doktora gidicem inşAllah çok sağ olasın Rabbim Ol dese yeter
Rabbim ol deyince oluyo işte kuzumAynen 3 gün oldu
Hayıt çayı düşürür mü acaba?Kuzum üzülme ben 2. Kez düşük yapınca Dr un Bi tanesi bana dediki sen doğal yolla artık hamile kalamazsın deneyip kendini hiç yıpratma hemen tüp bebek tedavisi için başla neden ben hamile kalabiliyorum dedim kalıyosun ama doğuramıyosn düşüyo dedi ben çok üzüldüm çok ağır gelmişti o laflar sonra başka Dr a gittim genetik tahlil yaptırdı sebebi pıhtılaşma çıktı iğne kullanarak doğuma kadar sağlıklı bebişlern olabilir dedi ve ben kızımı kucağıma aldm. 35 yaş normal Bi yaş tabiki hamile kalabilirsin Fsh normale indir o engel hamile kalmana
Allah razı olsun canımBazen bazı doktorlar dengesiz olur patavatsız olur başka doktor araştır önce bulumduğun yerde on göre git canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Beş sene mi off çok zor nasıl dayandınRabbim ol deyince oluyo işte kuzumrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi evlatla imtihan etmesin herkesin kucağını doldursun 5 sene o hasretle cebelleştim rabbim kimseye yaşatmasın
Hangisi tuttu sence hemen adet sonrası mi digeri miKızlar hiç alakasız dönemde yaşanan ilişki hamilelik yapabiliyor ben bu şekilde oldu deneyin dsrim
Valla hiç bilmiyorum kuzum Bi araştır sen illaki vardır Bi çaresiHayıt çayı düşürür mü acaba?
Saraçoğlu nun erken menopoz kürü var ilk aşaması soğan kürü imiş. Geçen ay yaptım onu zaten bilmeden. Hayıt ve Aslan pençesi ikinci aşaması imiş bugün başladım Allah'ın izniyle
Allah razı olsun canım
inşAllahValla hiç bilmiyorum kuzum Bi araştır sen illaki vardır Bi çaresi
5 seneye 2 düşük 3 kürtaj sığdırdımBeş sene mi off çok zor nasıl dayandınvaktim yok diye korku sardı beni şimdi
Kız daha ne olsun bariz belli ya MaşAllah sağlıkla ilerler insAllah belki erken yumurtlafgm ondan bu kadar koyuKendi telefonumun kamerasında problem var eşiminki ile çektim biri bata 6gün kala biri 2gün kala ikiside sabah idrarı değil biri öğleden sonra biri akşam idrarı.
Bata 6gun kala olan bayagidir bekliyor telefonda net değil ama ben görmüstüm..
Evet canım ben düşükle sonuçlanan gebeligimde de adet bitiminden 2gun sonra başlıyorum sanırım 8-10gunlerde yumurtluyorum.Kız daha ne olsun bariz belli ya MaşAllah sağlıkla ilerler insAllah belki erken yumurtlafgm ondan bu kadar koyu
İyi düşün iyi olsun cnm bak bendr çok tedirginim daha önce kimyasal olduğu için çok şükür sağlıkla arttı degeirmEvet canım ben düşükle sonuçlanan gebeligimde de adet bitiminden 2gun sonra başlıyorum sanırım 8-10gunlerde yumurtluyorum.
Tabi ilkinde kalp atışı alınamadığı için sevinçlerini yarım yasiyorum
Canım çok sevindim..İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın..O günleri bizde görürüzİyi düşün iyi olsun cnm bak bendr çok tedirginim daha önce kimyasal olduğu için çok şükür sağlıkla arttı degeirm
Allah'ım nasıl imtihan canım neler anlatmışsın Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin5 seneye 2 düşük 3 kürtaj sığdırdımevlendim 19 yaşında kendim çocuğum cahilim eşim çocuk istedi ben istemedim ama ilk geceden kalmışım 9 hafta her cumartesi pazar acillerde sabahladım sancılanıyodm apar topar acile kaldırılıyodm 5 gün iyiydim oşekilde düştü kürtaj ettiler uyuşturma olmadan uyutulmadan tramva oldu tabi eşimin yanıma yaklaşmasını bile istemedim 1 sene boyunca korktum atlattım tekrar hamile kaldım onunda yaşamayacağı belliydi değerim çok düşüktü kesenin şekli bozuktu hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım 12 haftaya kadar yaşadı ama gelişimi geriydi dahada geriledi Dr düşürmeye çalış dedi ve düşmedi düşüremedim kürtaj dan önce fitil verdiler tekrar düşmeyince kürtaj ettiler 3 hafta sonra tekrar gittiğimde tekrar hamile çıktım çünkü Dr içimde parça unutmuş ve tekrar kürtaja alındm apar topar en sonunda 2 sene ara verdim iğneler vitaminler kızıma kucağıma aldm
Canim benim çok çok geçmiş olsun..Allah kızına sağlık sıhhat versin..5 seneye 2 düşük 3 kürtaj sığdırdımevlendim 19 yaşında kendim çocuğum cahilim eşim çocuk istedi ben istemedim ama ilk geceden kalmışım 9 hafta her cumartesi pazar acillerde sabahladım sancılanıyodm apar topar acile kaldırılıyodm 5 gün iyiydim oşekilde düştü kürtaj ettiler uyuşturma olmadan uyutulmadan tramva oldu tabi eşimin yanıma yaklaşmasını bile istemedim 1 sene boyunca korktum atlattım tekrar hamile kaldım onunda yaşamayacağı belliydi değerim çok düşüktü kesenin şekli bozuktu hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım 12 haftaya kadar yaşadı ama gelişimi geriydi dahada geriledi Dr düşürmeye çalış dedi ve düşmedi düşüremedim kürtaj dan önce fitil verdiler tekrar düşmeyince kürtaj ettiler 3 hafta sonra tekrar gittiğimde tekrar hamile çıktım çünkü Dr içimde parça unutmuş ve tekrar kürtaja alındm apar topar en sonunda 2 sene ara verdim iğneler vitaminler kızıma kucağıma aldm☺
amin insAllah canımCanım çok sevindim..İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın..O günleri bizde görürüz
Salı günü bat canim benim.Testlerkmin ikisinde sabah idrariyla yapmadım biri öğleden sonra diğeri akşam yaptim..Hayırlısıyla bakalım bat günü gelsinde.amin insAllah canım
Şu an bata kaç var cnm
Yaaa çok az kalmış ki ayyy hadi insAllah sağlıkla gelsin meleğin sanaSalı günü bat canim benim.Testlerkmin ikisinde sabah idrariyla yapmadım biri öğleden sonra diğeri akşam yaptim..Hayırlısıyla bakalım bat günü gelsinde.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?