Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bata 4 gün var laboquick gebelik testini yaptım negatifti, ama bir süre bejleyince silik pozitif gördüm. normal mi öyle görünmesi yoksa gebellik olma ihtimali olabilir mi
Sonradan çıkan çizgilere güvenilir demiyorlar canım ama insAllah vardr

Allah'ım nasıl imtihan canım neler anlatmışsın Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin ben çok dayanıksızim galiba en ufak olumsuzlukta yıkılıyorum oysaki insanlar neler yaşıyor
Amin canım inşallah. Bende öyleydim ama rabbim dayanma gücünü veriyo

Canım ben temizlenir temizlenmez hemen başlıyoruz zaten ama nasip olmuyor ya vakti gelmedi ya da nasip değil hayırlısı artık menopoza girene kadar yolu var

Rabbim ol deyince oluyo işte kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi evlatla imtihan etmesin herkesin kucağını doldursun 5 sene o hasretle cebelleştim rabbim kimseye yaşatmasın
Amin aminn tez zamanda kucağında olur inşallah seninde canım ümidini kesme Allah büyük herşeyin vakti zaöanı oldumu sen istemesen bile olur

Canım ben temizlenir temizlenmez hemen başlıyoruz zaten ama nasip olmuyor ya vakti gelmedi ya da nasip değil hayırlısı artık menopoza girene kadar yolu var
Temizlendiğim gün ilk defa oldu bnmki o yüzden bi kaç kişiddn daha duydum burdada paylaşıp uğraşanlar bide öyle denesin şanslarını istedim Allah gçnlünüze göre versin inşallah canım

Amin canm sağol. Araştırıldı kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler kullandım canm ondada 35+6 da doğum yaptm 1 haftada hastanede yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…