- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.921
Bende hiç göremeyeceğimi sanıyordum kızlar o çift çizgiyi hatta ilk silik görünce dedim kesin ters bozuktur o kadar imkansz geliyordu Rabbim sağlıkla devam ettirir insAllahsizlerde o testi göreceksiniz insAllah
Şuan adet günüm bugün veya yarın olmam lazım ama beklesemmi yoksa erken gösteren test alsammı nönetçi eczane bulup karar veremiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Vala sende inanamazsn başta bence ben ağlamıştım sonra hemen komşuma gittim gösterdim görüyorsun demi diyeBen görsem naparım bilmiyoruminşallah bizede nasip olur
Eşimin doğum günü yaklaşıyor
Keşke ona bir sürpriz olsaa
Valla kuzum sen bilirsin dayanamam dersen test al dayanırım dersen bekle. Ama test zayıf noktamız severiz yaniŞuan adet günüm bugün veya yarın olmam lazım ama beklesemmi yoksa erken gösteren test alsammı nönetçi eczane bulup karar veremiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Hiç sormaa iyi ki bugün pazarryoksa test alabilirdim yine krizim tuttu
Salı veya çarşamba yaparım artık olmaz isem
Vala sende inanamazsn başta bence ben ağlamıştım sonra hemen komşuma gittim gösterdim görüyorsun demi diye
Nöbetçi eczane yokmu kuzu
Kesinlikle öyle oluyor cnm Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllahCanım yaabenim silik çizgi de bile elim ayağıma dolandı iş yapamaz oldum
Aa önce baktım ama yakınımda hiç yok
Yarın alsam mı ?
Günüm geçmeden almak istemiyorım ama
Anammmm kızzz anne ben burdayım diye bağırıyorAz evvel günü geçmeden gösteren test aldım kızlar sonuç aşağıda
Ben yumurtlama günlerinde hamile kalmadım arkadaşım adet bittiği gün yıkanınca dene dedi öule denedimde oldu 3 senedir olmayan çocuk adet bitimi olan ilişkide oldu hala çok şaşkınımAnammmm kızzz anne ben burdayım diye bağırıyor☺
Ayy çok sevindim kuzum hasret sona erdi desene rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah evlatla imtihan etmesin güzel rahat Bi hamileliğin olsun inşallahBen yumurtlama günlerinde hamile kalmadım arkadaşım adet bittiği gün yıkanınca dene dedi öule denedimde oldu 3 senedir olmayan çocuk adet bitimi olan ilişkide oldu hala çok şaşkınım
Teşekkür ederim canım inşallah sizinde olut benim 14 yaşonda bir oğlum var kardeşi olsundedik senelersir sorun olmadığı halde olmadı meğer iş adet bitimi gügnündeymiş inşallah sizinde olur olmazsada desiğim givi deneyin herkese söylüyorumAyy çok sevindim kuzum hasret sona erdi desene rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah evlatla imtihan etmesin güzel rahat Bi hamileliğin olsun inşallah
Benim prolaktin değerim yüksek kuzum olmaz benim şuanTeşekkür ederim canım inşallah sizinde olut benim 14 yaşonda bir oğlum var kardeşi olsundedik senelersir sorun olmadığı halde olmadı meğer iş adet bitimi gügnündeymiş inşallah sizinde olur olmazsada desiğim givi deneyin herkese söylüyorum❤
Kesinlikle öyle oluyor cnm Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah
Al kız yarın Bi tane ama sadece kriz anı için inşallah umutlarımızı boşa çıkarmaz
Az evvel günü geçmeden gösteren test aldım kızlar sonuç aşağıda
Gonulmeyvesi kız koş test al fena gaza geldim benim ihtimal olsa gidip alıcam ama daha yumurtlama günü bile gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?