Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç göremeyeceğimi sanıyordum kızlar o çift çizgiyi hatta ilk silik görünce dedim kesin ters bozuktur o kadar imkansz geliyordu Rabbim sağlıkla devam ettirir insAllah sizlerde o testi göreceksiniz insAllah

Ben görsem naparım bilmiyorum inşallah bizede nasip olur

Eşimin doğum günü yaklaşıyor
Keşke ona bir sürpriz olsaa

Şuan adet günüm bugün veya yarın olmam lazım ama beklesemmi yoksa erken gösteren test alsammı nönetçi eczane bulup karar veremiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Valla kuzum sen bilirsin dayanamam dersen test al dayanırım dersen bekle. Ama test zayıf noktamız severiz yani

Ben yumurtlama günlerinde hamile kalmadım arkadaşım adet bittiği gün yıkanınca dene dedi öule denedimde oldu 3 senedir olmayan çocuk adet bitimi olan ilişkide oldu hala çok şaşkınım
Ayy çok sevindim kuzum hasret sona erdi desene rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah evlatla imtihan etmesin güzel rahat Bi hamileliğin olsun inşallah

Ayy çok sevindim kuzum hasret sona erdi desene rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah evlatla imtihan etmesin güzel rahat Bi hamileliğin olsun inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah sizinde olut benim 14 yaşonda bir oğlum var kardeşi olsundedik senelersir sorun olmadığı halde olmadı meğer iş adet bitimi gügnündeymiş inşallah sizinde olur olmazsada desiğim givi deneyin herkese söylüyorum

Benim prolaktin değerim yüksek kuzum olmaz benim şuan sonra inşallah bakalım Dr dedi şuan olması imkansız emzirdiğim için bıraktırdğım zaman ancak kalırım bende bıraktm korunmayı Dr uma güvendim prolaktin tedavisi görmeyi düşünmüyorum şuan

Gonulmeyvesi kız koş test al fena gaza geldim benim ihtimal olsa gidip alıcam ama daha yumurtlama günü bile gelmedi

Canımm midem bulanıyor yaa
Benim bacağımda 1 seneyi aşkındır küçük bi şişlik vardı böyle sert beze gibi sivilce çıkacakmış da çıkamamış gibiydi ama acı sızı hiç birşeyi yoktu
Bu ay soğandan diye düşünüyorum tenimle aynı renktr olan minik şişlik büyüdü ve sivilce gibi şişti
4 gün önce falan patlattım iltihabını dışarı attı şişlik inmedi tam çünkü beze gibi bişey vardı hissediyodum öyle kaldı
Bugün otururken bi bktım kendi kendine pataldı
Biraz sıkayım dedim içinde ki beze dıaşrı çıktı ve kopmuyor da az az kanıyor canım acıdı baya doktora gidicem ama cerrahi müdhale eder diye çok korkuyorum zaten çok küçük bi yer bi sivilce gibi

Beni kan tuttuğu için midem bulandı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…