- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #2.001
Bu ovulasyon testleride yanlış çıkabiliyor mu baksana ilk çizgilerde silik heleki en son yaptığınTm cnm hadi iyi geceler herkese
Kuzum sıcak bişeyler iç iyi gelir belki. Koparabildinmi naptın içim bi tuhaf oldu hayal edince inşallah kendi kendine koparda uğraştırmaz seni
Sağol canım yatın xaten hidicektim doktota gitmişken kadın doğumada giderim daeısı isteyen herkesin başına ama brnim dediğimi deneyin bide❤
Kızlar dün alttan muayene etti doktor. 29 yaşındasın ama yumurtaların 35 yaş gibi erken menopoz olabilir tüp bebek merkezine gidin vakit kaybetmeyin dedifsh da yüksek çıktı 10.60
Ayy inşallah kopsunCanım çok sağol misafirlikteydik unuttum onu daha iyiyim elhamdülillah
Korktuğum için doktora gidemedim çünkü çekecekler muhtemelen
Yarına düşer inşallah kurudu baya ilk kez böyle bişey geldi başıma yağ bezesi gibi bişey 2 yıldır duran şey soğan suyuyla harekete geçti
İnşallah bebeğimin gelmesine de vesile olur soğan
Kendi telefonumun kamerasında problem var eşiminki ile çektim biri bata 6gün kala biri 2gün kala ikiside sabah idrarı değil biri öğleden sonra biri akşam idrarı.
Bata 6gun kala olan bayagidir bekliyor telefonda net değil ama ben görmüstüm..
Ayy inşallah kopsuniçim bi tuhaf oluyo aklıma geldikçe. Ahh inşallah kuzumm
Üşüme Bi gebelik belirtisi canm ben kızımda ilk haftalrında donuyodum resmen ayaklarım hiç ısınmıyordu inşallah seninde öyledirAy sorma canım yaa öğlen baya kötü oldum buraya da o acıyla detaylı detaylı yazmışım kusuruma bakmayın
Bugün bi üşüme var üzerimde
Annem sen üşüuosun hava o kadat soğuk değil diyor
Karnım sabahtan beri gur gur gurulduyor
Belim de de sanki yakı varmış gibi ağrıyor
Heralde adeti erken olacam
İnşallah olmam
Üşüme Bi gebelik belirtisi canm ben kızımda ilk haftalrında donuyodum resmen ayaklarım hiç ısınmıyordu inşallah seninde öyledir☺
Cnm benim lekeler geldi
Dra gitmiştim smear falan aldı muayene etti alttan ogunde hemen lekeler geldi
Henüz değil cnm bat 19Söküldün mü peki canım
Hadi bakalim inşallah umudumuz boşa çıkmazAy inşallah canımm
Bide susuyorum bugünsu içmeyi unutan ben
Ve bi bardak çay içsem direk lavaboya gidiyorımm
Ben kirpikelrime çok taktım yaa çapraz çapraz birbirine girdi iyice
Onlara çok güveniyorum
Gonulmeyvesi kuzu bugün ne farkettim biliyo musun. Doğumum sezeryan oldu dikiş izinin olduğu yer şiş gibi yani adete yakın alt karın şişiyor ya işte o izin olduğu yerdeki çukurluk geçmiş bütünleşmiş orası bide ishal oldum 2 gün önce bi kere oldu şimdi yine acaba soğuk aldımda karnım ondan mı şişti ki ishalimde ondan mı doluluk hissi var sanki altada arada bi Batma oluyo enfeksiyon mu yine inşallah değildir
Hadi bakalim inşallah umudumuz boşa çıkmaz☺
Senin test silikti canm dimi kan verdinmi ne oldu var mı bebişCnm benim lekeler geldi
Dra gitmiştim smear falan aldı muayene etti alttan ogunde hemen lekeler geldi
Henüz değil cnm bat 19
Adet başlangıcından itibaren 16. Gün yani adet bitimi 10Canım üşüttün mü acaba
Adetin biteli kaç gün oldu
İnşallah değildir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?