• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bata 4 gün var laboquick gebelik testini yaptım negatifti, ama bir süre bejleyince silik pozitif gördüm. normal mi öyle görünmesi yoksa gebellik olma ihtimali olabilir mi
Sonradan çıkan çizgilere güvenilir demiyorlar canım ama insAllah vardr 🤲🤗

Allah'ım nasıl imtihan canım neler anlatmışsın Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin 🙏 ben çok dayanıksızim galiba en ufak olumsuzlukta yıkılıyorum oysaki insanlar neler yaşıyor 😓
Amin canım inşallah. 🥰Bende öyleydim ama rabbim dayanma gücünü veriyo

Sağol canım darısı başına inşallah. Bnm oğlumda var 13 yaşında 35 yaşındayım 3 senedir bende akışın bırakmıştım hiç olmadı ahiretlik en yakın arkadaşım hamile kaldı dediki bana temizlendiğin gün hani son son siyah sular azcıkta olsa gelir ya o gün dene dedi arkadaşım o şekilde hamile kalmış bende 3 senedir olmayan o gün deneyince oldu sizds bi deneyin bence ben 2 gün üst üste sonra 2 Kere de 2 gün boşluk bırakarak denedim dahada hiç ilişki yaşamadım bu ay tuttu valla birazdan takvimimi atıcam ilişkiler işaretli ona bakın anlarsınız 😊😊😊
Canım ben temizlenir temizlenmez hemen başlıyoruz zaten ama nasip olmuyor ya vakti gelmedi ya da nasip değil hayırlısı artık menopoza girene kadar yolu var 😀😀

Rabbim ol deyince oluyo işte kuzum 🥰☺️rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi evlatla imtihan etmesin herkesin kucağını doldursun 5 sene o hasretle cebelleştim rabbim kimseye yaşatmasın
Amin aminn tez zamanda kucağında olur inşallah seninde canım ümidini kesme Allah büyük herşeyin vakti zaöanı oldumu sen istemesen bile olur 😊🌺

Canım ben temizlenir temizlenmez hemen başlıyoruz zaten ama nasip olmuyor ya vakti gelmedi ya da nasip değil hayırlısı artık menopoza girene kadar yolu var 😀😀
Temizlendiğim gün ilk defa oldu bnmki o yüzden bi kaç kişiddn daha duydum burdada paylaşıp uğraşanlar bide öyle denesin şanslarını istedim 😊🌺 Allah gçnlünüze göre versin inşallah canım ❤️❤️

Canim benim çok çok geçmiş olsun..Allah kızına sağlık sıhhat versin..
Sabrını herkese nasip etsin.
Bu kayıpların araştırıldı mi peki sebebi?Yani kızına hamileyken kan sulandirici hap yada iğne vs kullandin mi acaba?
Amin canm sağol. Araştırıldı kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler kullandım canm ondada 35+6 da doğum yaptm 1 haftada hastanede yattım

Kızlar adet 5 gün geçti ovulasyon testi böyle dğn gebelik negatif ti

Eklentiler

• IMG_20191117_222215.jpg
    IMG_20191117_222215.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 23
Back