- 2 Mayıs 2019
- 183
- 210
- 33
- 38
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.981
kızlar bata 4 gün var laboquick gebelik testini yaptım negatifti, ama bir süre bejleyince silik pozitif gördüm. normal mi öyle görünmesi yoksa gebellik olma ihtimali olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan çıkan çizgilere güvenilir demiyorlar canım ama insAllah vardrkızlar bata 4 gün var laboquick gebelik testini yaptım negatifti, ama bir süre bejleyince silik pozitif gördüm. normal mi öyle görünmesi yoksa gebellik olma ihtimali olabilir mi
Amin canım inşallah.Allah'ım nasıl imtihan canım neler anlatmışsın Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versinben çok dayanıksızim galiba en ufak olumsuzlukta yıkılıyorum oysaki insanlar neler yaşıyor
![]()
Canım ben temizlenir temizlenmez hemen başlıyoruz zaten ama nasip olmuyor ya vakti gelmedi ya da nasip değil hayırlısı artık menopoza girene kadar yolu varSağol canım darısı başına inşallah. Bnm oğlumda var 13 yaşında 35 yaşındayım 3 senedir bende akışın bırakmıştım hiç olmadı ahiretlik en yakın arkadaşım hamile kaldı dediki bana temizlendiğin gün hani son son siyah sular azcıkta olsa gelir ya o gün dene dedi arkadaşım o şekilde hamile kalmış bende 3 senedir olmayan o gün deneyince oldu sizds bi deneyin bence ben 2 gün üst üste sonra 2 Kere de 2 gün boşluk bırakarak denedim dahada hiç ilişki yaşamadım bu ay tuttu valla birazdan takvimimi atıcam ilişkiler işaretli ona bakın anlarsınız![]()
Amin aminn tez zamanda kucağında olur inşallah seninde canım ümidini kesme Allah büyük herşeyin vakti zaöanı oldumu sen istemesen bile olurRabbim ol deyince oluyo işte kuzumrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi evlatla imtihan etmesin herkesin kucağını doldursun 5 sene o hasretle cebelleştim rabbim kimseye yaşatmasın
Ben hemen adet sonrası diye düşünüyorum çünkü diğer gün olanları daha öncede denemiştik olmamıştıHangisi tuttu sence hemen adet sonrası mi digeri mi
Temizlendiğim gün ilk defa oldu bnmki o yüzden bi kaç kişiddn daha duydum burdada paylaşıp uğraşanlar bide öyle denesin şanslarını istedimCanım ben temizlenir temizlenmez hemen başlıyoruz zaten ama nasip olmuyor ya vakti gelmedi ya da nasip değil hayırlısı artık menopoza girene kadar yolu var![]()
MasAllah işte olacak b oldu mu hiç bişey engel olamıyor sağlıkla ilerler insAllahBen hemen adet sonrası diye düşünüyorum çünkü diğer gün olanları daha öncede denemiştik olmamıştı![]()
Amin canm sağol. Araştırıldı kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler kullandım canm ondada 35+6 da doğum yaptm 1 haftada hastanede yattımCanim benim çok çok geçmiş olsun..Allah kızına sağlık sıhhat versin..
Sabrını herkese nasip etsin.
Bu kayıpların araştırıldı mi peki sebebi?Yani kızına hamileyken kan sulandirici hap yada iğne vs kullandin mi acaba?
Çok net çıkmamış canım çizgiler sanki sen ne zmn yumurtlamistn canım ovuyla takip etmiştin dimiKızlar adet 5 gün geçti ovulasyon testi böyle dğn gebelik negatif ti
Tam yumurtlama göremedim tahmini 25 ekim di amaÇok net çıkmamış canım çizgiler sanki sen ne zmn yumurtlamistn canım ovuyla takip etmiştin dimi
Anladım canım kan vermeyi düşünüyor musunTam yumurtlama göremedim tahmini 25 ekim di ama
Gebelik testleri negatif amaAnladım canım kan vermeyi düşünüyor musun
Ovu testi de koyu olcak gibiAnladım canım kan vermeyi düşünüyor musun
Bence sen yeni yumurtlayacaksn yada 2.ye yumurtlama olacakOvu testi de koyu olcak gibi
Ay bişi olsun da :)Bence sen yeni yumurtlayacaksn yada 2.ye yumurtlama olacak
Olacak inşallah deperlendir canmAy bişi olsun da :)
Tm cnm hadi iyi geceler herkeseOlacak inşallah deperlendir canm![]()