Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde
Ben yumurtlama günlerinde hamile kalmadım arkadaşım adet bittiği gün yıkanınca dene dedi öule denedimde oldu 3 senedir olmayan çocuk adet bitimi olan ilişkide oldu hala çok şaşkınım
İşte yumurtlama gününü yanlış biliyorsun belkide..benimde öyleydi ve forumlara bunu yazmıştım.Herkeste bir algı var adetin 13-14.gunu yumurtlucakmis gibi herkes.Belkide o yüzden yıllarca çocuğu olmayanlar var..O yüzden adet bitiminden itibaren değerlendirin

Kuzum sıcak bişeyler iç iyi gelir belki. Koparabildinmi naptın içim bi tuhaf oldu hayal edince inşallah kendi kendine koparda uğraştırmaz seni

Allah bağışlasın canım senin bebişim varmış xaten acelen yok

Masallah saglıkla kucagına alırsın ınsallah :) anlamadığım bıseu var adet bitiminden sonra ilişki olmadı mı yani hani hep adetin birinci gununden itibaren 14. Gun derler ya :))
Bende onu anlatmaya çalışıyorum ben arkadaştan duydum denedim tek seferde oldu normalde o günlerde oluyodu tutmuyodu ama bu sefer adetim 6 gün sürüyor 6. Gün yıkanıp ayno gün ilişki ve ertesi günde ilişki dahada olmadı valla bide olmayanlar o şekilde denesin

AA ne guzelmıs valla denemekte fayda var saglıkla ilerlesin

Canım hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inşaAllah
Sakıncası yoksa kaç yaşındasın canım benimde 10 yaşında Bi oğlum var 3 yıl bitti ikinci için uğraşıyoruz yaşım 39 umudum kalmadı artık

Kızlar dün alttan muayene etti doktor. 29 yaşındasın ama yumurtaların 35 yaş gibi erken menopoz olabilir tüp bebek merkezine gidin vakit kaybetmeyin dedi fsh da yüksek çıktı 10.60

Sağol canım darısı başına inşallah. Bnm oğlumda var 13 yaşında 35 yaşındayım 3 senedir bende akışın bırakmıştım hiç olmadı ahiretlik en yakın arkadaşım hamile kaldı dediki bana temizlendiğin gün hani son son siyah sular azcıkta olsa gelir ya o gün dene dedi arkadaşım o şekilde hamile kalmış bende 3 senedir olmayan o gün deneyince oldu sizds bi deneyin bence ben 2 gün üst üste sonra 2 Kere de 2 gün boşluk bırakarak denedim dahada hiç ilişki yaşamadım bu ay tuttu valla birazdan takvimimi atıcam ilişkiler işaretli ona bakın anlarsınız

Kızlar dün alttan muayene etti doktor. 29 yaşındasın ama yumurtaların 35 yaş gibi erken menopoz olabilir tüp bebek merkezine gidin vakit kaybetmeyin dedi fsh da yüksek çıktı 10.60
Değerlerden anlamam ama 35 yaşta çok yaşlı bir yaş değil bende 35 yaşındayım tek doktorada güvenme 1 kaç doktora daha git bnece canım işi şansa bırakma gerekirse tüp bebekte olur hiç sıkma canını teknolojide herşeyi oldurur birazda Rabbine dua et bazen teknolojinin yapamadığını dualar yapar

Doktorun öyle bir konuşması vardı ki hemen yarın menopoza giricem diye düşündüm. Önümüzdeki ay Başka doktora gidicem inşAllah çok sağ olasın Rabbim Ol dese yeter

Kuzum üzülme ben 2. Kez düşük yapınca Dr un Bi tanesi bana dediki sen doğal yolla artık hamile kalamazsın deneyip kendini hiç yıpratma hemen tüp bebek tedavisi için başla neden ben hamile kalabiliyorum dedim kalıyosun ama doğuramıyosn düşüyo dedi ben çok üzüldüm çok ağır gelmişti o laflar sonra başka Dr a gittim genetik tahlil yaptırdı sebebi pıhtılaşma çıktı iğne kullanarak doğuma kadar sağlıklı bebişlern olabilir dedi ve ben kızımı kucağıma aldm. 35 yaş normal Bi yaş tabiki hamile kalabilirsin Fsh normale indir o engel hamile kalmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…