• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canımm eğer bu ay hamile kalırsak bizde bi topik açarız 😄😄 Temmuzanaları diyee yoksa Ağustosta mı doğurururz ??
İnşallahh yaaa ben düşünmüyodum aslında çok en yakın arkadaşım hamile kaldı benide heveslendirdi adetinin bitimindeki tek korunmasız ilişkiden hamile kalmış bende öyle denedim inşallah tutar isteyen herkesin ben hesapladım temmuz 25 siuor aslan beurcu getiririz yani her türlü 😂😂😂

Canim diğer forumlarda sormuslardi telefonum kamerasında bulanıklık oluştu problem var o yüzden atamadım..Ama bayağı bir silikti düşün karanlık odada negatif sandım bomboş duruyordu odadan bir çıktım siliği gördüm.Simdi emin olmak için batı bekliyorum ama belirtilerim var inşallah yanilmamişimdir..😞

İnşallah vardır canımm dua ediyorum burada ki herkse 🤗🤗

İnşallahh yaaa ben düşünmüyodum aslında çok en yakın arkadaşım hamile kaldı benide heveslendirdi adetinin bitimindeki tek korunmasız ilişkiden hamile kalmış bende öyle denedim inşallah tutar isteyen herkesin ben hesapladım temmuz 25 siuor aslan beurcu getiririz yani her türlü 😂😂😂

İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsiinn 😍😍

Benimde 3gun var kızlar.6gün kala test yaptım silik çizgi çıktı.Hatta yaptığım yer işyeri lavobasi o karanlıkta yok sanıp aticaktim az kalsın hemen odaya girdim bir baktım ki silik çizgi..
Şimdi emin olmak için bat gününü bekliyorum.😇😇🙏
Ayy çok heyecanlı güzel haberler al inşallah 🤲bizimlede paylaş ☺️☺️🤗

Canim diğer forumlarda sormuslardi telefonum kamerasında bulanıklık oluştu problem var o yüzden atamadım..Ama bayağı bir silikti düşün karanlık odada negatif sandım bomboş duruyordu odadan bir çıktım siliği gördüm.Simdi emin olmak için batı bekliyorum ama belirtilerim var inşallah yanilmamişimdir..😞
Sabah tekrarla bence tekrar çıkarsa umutla beklersin ☺️

Aynen öyle yaa bazen topic de sadece test gebelik testi gibi başlıklara bakıyorun çift çizgiyi görünce mutlu oluyorum 🤗

Hiç net iki çizgi göremediğim için 😔
Yaa bende 🤗 bende hamileym diye çift çizgi görmedim değilken gördüm yani o heyecanı bende yaşamadım 🙄

Back