- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.901
İnşallahh yaaa ben düşünmüyodum aslında çok en yakın arkadaşım hamile kaldı benide heveslendirdi adetinin bitimindeki tek korunmasız ilişkiden hamile kalmış bende öyle denedim inşallah tutar isteyen herkesin ben hesapladım temmuz 25 siuor aslan beurcu getiririz yani her türlüİnşallah vardır canımm eğer bu ay hamile kalırsak bizde bi topik açarızTemmuzanaları diyee yoksa Ağustosta mı doğurururz ??
Canim diğer forumlarda sormuslardi telefonum kamerasında bulanıklık oluştu problem var o yüzden atamadım..Ama bayağı bir silikti düşün karanlık odada negatif sandım bomboş duruyordu odadan bir çıktım siliği gördüm.Simdi emin olmak için batı bekliyorum ama belirtilerim var inşallah yanilmamişimdir..
İnşallahh yaaa ben düşünmüyodum aslında çok en yakın arkadaşım hamile kaldı benide heveslendirdi adetinin bitimindeki tek korunmasız ilişkiden hamile kalmış bende öyle denedim inşallah tutar isteyen herkesin ben hesapladım temmuz 25 siuor aslan beurcu getiririz yani her türlü
Kafana takmış halini düşünemiyorumBir günü daha geri de bıtaktıkk kaldı geriye 3 gün bide fazla takmamaya çalışıyorum güyaa
Ama test yapmadığım için mutluyumm
Sanki bu ay günler daha hızlı geçiyor
Ayy çok heyecanlı güzel haberler al inşallahBenimde 3gun var kızlar.6gün kala test yaptım silik çizgi çıktı.Hatta yaptığım yer işyeri lavobasi o karanlıkta yok sanıp aticaktim az kalsın hemen odaya girdim bir baktım ki silik çizgi..
Şimdi emin olmak için bat gününü bekliyorum.
Bebiş vardır inşallah test ne zaman yapıcanBenimde adetime 1 gün kaldı kasıklarımda şişlik hissediyorum ama 1 aydır nerdeyse böyle sabırsızlıkla bekliyorum pazartesiyi
Çok zevkli değilmi ya şu test yapmakta yorumlamaktaCanımm inşallah vardır testin fotosu varsa göndersene
Ben yapamıyorum başkalarına bakıyorum
Sabah tekrarla bence tekrar çıkarsa umutla beklersinCanim diğer forumlarda sormuslardi telefonum kamerasında bulanıklık oluştu problem var o yüzden atamadım..Ama bayağı bir silikti düşün karanlık odada negatif sandım bomboş duruyordu odadan bir çıktım siliği gördüm.Simdi emin olmak için batı bekliyorum ama belirtilerim var inşallah yanilmamişimdir..
Kafana takmış halini düşünemiyorum
Çok zevkli değilmi ya şu test yapmakta yorumlamakta
Hayırlı sabahlar kızlar
YaaaHayırlı sabahlarr taze anneee gözün aydınn
Kendini yıprattı valla geçen ayTest yapmadım kiii
Geçen ay ki halimi.biliyosun hergün farklı eczne ikişer ikişer yazık yaa bana
Yaa bendeAynen öyle yaa bazen topic de sadece test gebelik testi gibi başlıklara bakıyorun çift çizgiyi görünce mutlu oluyorum
Hiç net iki çizgi göremediğim için
Şuan adet günüm bugün veya yarın olmam lazım ama beklesemmi yoksa erken gösteren test alsammı nönetçi eczane bulup karar veremiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumBebiş vardır inşallah test ne zaman yapıcan ☺☺
Yaaasağol kuzum darısı sana insAllah kısa zamanda
Kendini yıprattı valla geçen ay
Yaa bendebende hamileym diye çift çizgi görmedim değilken gördüm yani o heyecanı bende yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?