- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.881
Cok gecmis olsun Allah sabir versin dusuk bile olsa o sizi cennetin kapisinda bekleyecekmis insallahBende bebeğimi avucunun içine düşürdüm
İnşAllah kuzumm sabırsızlıkla bekliyoruzGelir annesi gelir inşallah
canım ovulasyon testi yumurtlamayı tespit ettiğimiz gebelik testine benzer bir test adet döngüne göre adet bitiminden sonra yapmaya başlıyorsun koyu iki çizgi görene kadar devam ediyorsun sabah akşam yapmaya koyu çizgiden sonra silikleştiğinde yumurtan çatlamış demek oluyor iki koyu çizgi ise yumurta en olgun seviyesinde demekAmin canim hepimize insallah dedigin gibi 7 ay kisa geliyor olabilir ama korkum ilerdede olmazsa endisesii 1 2 kere kadin doguma utrasona girdim bisey yok yumurtaliklarin normal dedi 1 seneyi bekleyin dedi etraftan sorup duruyorlar takilmamaya calisiyorum elimden geldigince kuzenim benden 4 ay once evlendi cocuk istiyoruz artik diyordu bende icimden hemen oluyomu sanki diyodum korunmayi birakti hemen hamile kalmis oluyormus demekki Rabbim verirse oluyor yeni uyeyim ben oyle icimi dokmek istedim size birde su ovulasyon testini hic denemedim hep netten takip ettim o nedir acaba?
canım Allah sana tez zamanda hayırla sağlıkla evlat nasip etsin inşallah üzülme diyemeyeceğim anlıyorum seni yıllar önce ben de yaşadım inşallah çabuk atlatırsınDüşük yaptım bir buçuk aylık hamileydimÇarşamba gunu banyoda avucumun içine düştü kese
Tesekkur ederim canim cok sagol yani yumurtladigimi bende anliyorum sanki karnim goguslerim falan agriyorcanım ovulasyon testi yumurtlamayı tespit ettiğimiz gebelik testine benzer bir test adet döngüne göre adet bitiminden sonra yapmaya başlıyorsun koyu iki çizgi görene kadar devam ediyorsun sabah akşam yapmaya koyu çizgiden sonra silikleştiğinde yumurtan çatlamış demek oluyor iki koyu çizgi ise yumurta en olgun seviyesinde demek
ovulasyon testini 4 saat hiç sıvı tüketmedikten sonra yapabiliyorsun sabah önerilen ilk idrarından sonra 4 saat sıvı almadan ikinci idrarla yapmak
akşam ise istediğin saatte 4 saat sıvı tüketmeden ve tuvalete gitmeden yapmak
ben günaşırı ilişkiye girebilen çiftler için ovulasyon testini gereksiz buluyorum çünkü strese sokuyor insanı ama meslek icabı sürekli görüşemeyen çiftler için çok uygun bence
ben ovulasyon testi 6 ay kadar kullandım sonra vücudumu iyice tanıdıktan sonra artık yumurtladığımı anlar oldum ve bıraktım
alacaksan sakın eczanelerden alma çok pahalı internette toplu satışları var 50 li 30 lu gibi çoğunun yanında gebelik testi hediyeside oluyor ve çok uyguna geliyor
Amin canim hepimize insallah dedigin gibi 7 ay kisa geliyor olabilir ama korkum ilerdede olmazsa endisesii 1 2 kere kadin doguma utrasona girdim bisey yok yumurtaliklarin normal dedi 1 seneyi bekleyin dedi etraftan sorup duruyorlar takilmamaya calisiyorum elimden geldigince kuzenim benden 4 ay once evlendi cocuk istiyoruz artik diyordu bende icimden hemen oluyomu sanki diyodum korunmayi birakti hemen hamile kalmis oluyormus demekki Rabbim verirse oluyor yeni uyeyim ben oyle icimi dokmek istedim size birde su ovulasyon testini hic denemedim hep netten takip ettim o nedir acaba?
Anam ne çok konuşmuşsunuz bana yine bildirim gelmedigeri kalıyorum bu bildirimler yüzünden Gonulmeyvesi
Takipteyim kuzum ama 3 4 topik takip ediyorum zaten onlardan da bildirim gelmiyorKonuyu takip et butanonuna bastın mı canım o zaman bildirim geliyor ama bazende gelmiyor
Sen nasılsın nasıl gidyor
Azıcık evi tooladım midem bulanıyor birazcık
Kahvaltıda çok karıştırdım
Bide oturma odasında uyumuşuz donduk yani
İnşallah midemi üşütmemişimdir
Takipteyim kuzum ama 3 4 topik takip ediyorum zaten onlardan da bildirim gelmiyorben iyiyim çok şükür kocamla limon bu aralar aramız sıkıntılarını eve yansıtıyor acısını benden çıkarıyor bende üzülüyorum haliyle kızım diş çıkaracak huysuz uykusuz geçiyo geceler, yinede sağlığımız yerinde bugünümüze şükür ☺ mideni üşütmğşsn canm bulantı için erken sıcak bişeyler tüket sıcak tut vucudunu
Sağol canm amin inşallahAllah aranıza muhabbet versin canım onu tahatkatacak dertlerine derman olacak sensin
Kızın da kokaylıkla çıkarır inşallah Allah yardımcın olsunn
Kız ben bu ayda hamile değilim yine olurum günümde
Beni soğan geciktirmiyo genelde ama bu sefer belkide geciktirir
Adet ağrım da hiç yok maşallah bir hafta öncesinden ince ince yoklardı ama
Sağol canm amin inşallahben senden ümitliyim canm bakalım ne olacak,
Tesekkur ederim canim sagol hepimizin hayirlisiyla olur insallahCanım zaten burası içimizi dökmk için var kimse kimseyi yargılamıyor çoğu zaman destek olmaya çalışıyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.
Seninde hayırlısıylq olur inşallah
Ovulasyon testi yumurtlama gününü takip etmen için yapılıyor
Hangi gün yumurtan çatladı anlayabiliyor ve ona göre değerlendiriyosun
Takdir Allahtan.. O "Ol" derse olur
İnşallahhhhhh yanıltır seniHayırlısı canım ben kendimden ümitli değilimm
Benimde 3gun var kızlar.6gün kala test yaptım silik çizgi çıktı.Hatta yaptığım yer işyeri lavobasi o karanlıkta yok sanıp aticaktim az kalsın hemen odaya girdim bir baktım ki silik çizgi..
Şimdi emin olmak için bat gününü bekliyorum.
Benimde adetime 1 gün kaldı kasıklarımda şişlik hissediyorum ama 1 aydır nerdeyse böyle sabırsızlıkla bekliyorum pazartesiyi
Canim diğer forumlarda sormuslardi telefonum kamerasında bulanıklık oluştu problem var o yüzden atamadım..Ama bayağı bir silikti düşün karanlık odada negatif sandım bomboş duruyordu odadan bir çıktım siliği gördüm.Simdi emin olmak için batı bekliyorum ama belirtilerim var inşallah yanilmamişimdir..Canımm inşallah vardır testin fotosu varsa göndersene
Ben yapamıyorum başkalarına bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?