- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.841
Selam kizlar nasilsiniz? Benim üc gündür akintiyla beraber silince kan var demistim. Bügünde kahverengi oldu kirmiziyla karisik adet kanamasi gibi degil az akintiyla beraber bügün 24. Günüm adete 9-10 gün var sizce ne olabilir kafam karisti iyice. Pazertesiye kadar devam ederse doktora gitmeyi düsünüyorum
Canım ovulasyon da hiç mi çizgi çıkmıyor
Yumurtlamada görmedim bence cnm bilmiyomkiCanım yerleşme olabilir
Canım yerleşme olabilir
negatif erken gebelik testi yaptm odaGebelik testi yaptın mı peki
Adete yakında koyu çıkıyor çünkü normalde ovülasyon
16 aydır evliyim 10 aydır istiyomKizlar ne kadar zamandir evlisiniz cocuk istiyorsunuz
Kizlar ne kadar zamandir evlisiniz cocuk istiyorsunuz
7 aydir evliyim bastan beri istiyoruz ama daha nasip olmadi1.5 senedir evliyim 11 aydır istiyoruz canım
Siz
15 aydır evliyim 9 aydır gelmedi sıpaKizlar ne kadar zamandir evlisiniz cocuk istiyorsunuz
7 aydir evliyim bastan beri istiyoruz ama daha nasip olmadi
15 aydır evliyim 9 aydır gelmedi sıpa
İnş sabah ağrı ile uyan dım kanama yoktu test yaptım bkmaya korkuyımn
Bugün döngü 35 gün oldu 4 gün gecikti 1 haftadır olcak gibi büyük sancı yaşıyorumCanık adetin kaç gün geçti?
Sonuç negatifse asla üzülme
Bi zamanı vardır
Rabbimizin takdiri
Hadi test fıtısunu at bakalım bi
Düzensizlikten yoruldumCanık adetin kaç gün geçti?
Bi zamanı vardır
Rabbimizin takdiri
Bugün rüyamda bi çocuğum varmış güya gece eşimle benim arama yatağa yorganın altında n geliyordu ona sessiz baban uyanacak yavaş dedim senin kardeşi n olacak biliyor musun dedim . baktım cidden yorganı çocuk geçsin diye kaldırmışım elim havada eşim indirmeye çalışıyo gece çok güzel rüyaydıCanık adetin kaç gün geçti?
Bi zamanı vardır
Rabbimizin takdiri
Bugün döngü 35 gün oldu 4 gün gecikti 1 haftadır olcak gibi büyük sancı yaşıyorum
Bugün rüyamda bi çocuğum varmış güya gece eşimle benim arama yatağa yorganın altında n geliyordu ona sessiz baban uyanacak yavaş dedim senin kardeşi n olacak biliyor musun dedim . baktım cidden yorganı çocuk geçsin diye kaldırmışım elim havada eşim indirmeye çalışıyo gece çok güzel rüyaydı
Kız benim bu ayda olmazsa 11 ay bitmiş olck ocakta başladık çalışmayaCanım stresten de gecikmiş olabilir kendini rahatlat
İkinci bi seçenek olarak kan verebilirsin ama sürekli gecikme yaşıyorsan biraz daha bekle derim inan benimde böyle zamanlarım oldu
Hele korunmayı ilk bıraktığım aylar hep geö oluyordum döngüm 40 ı bulmuştu nerdeyse 3 4 ay gecikerek devam etti hep sonra eski dzene döndüm çok şükür
7 ay kısa bi süre
Bize çok gibi geliyor ama aslında acele ediyoruz farkında değiliz.
Biz 1 yıl dolmasını bekliyoruz 1 ayımız kaldı doktora gidicez inşallah
Sende akışına bırak eğer 5 ay daha olmazsa bi doktora gidersiniz sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?