- 26 Ekim 2019
- 235
- 429
- 18
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.861
Bende bebeğimi avucunun içine düşürdüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takdiri ilahi artık biz gittik bende pco eşimde sperm sıkıntısı falan 3 ay ilaç kullandı eşim çok şükür baya artmışCanım yaa Allah hayırlara çıkarsın
Bazen böyle rüya görenler kısa bir süre sonra hamile olduklarını öğreniyorlar
İnşallah sende öğrenirsin
Kız benim bu ayda olmazsa 11 ay bitmiş olck ocakta başladık çalışmaya
Bende bebeğimi avucunun içine düşürdüm![]()
Beraber hayır haberleri alırız inşAy yukarda ki arkadaşla karıştırdım canım ☺
Bizde ocak ayından beri istiyoruzaynıymışız seninle bak
Takdiri ilahi artık biz gittik bende pco eşimde sperm sıkıntısı falan 3 ay ilaç kullandı eşim çok şükür baya artmış
Beraber hayır haberleri alırız inş
Bişi yoktur inş kuzumGeçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede gelir yavrunuz
Acaba bizde ne var merak içindeyim![]()
Totem yapalım tutsun kız bn bugün doktor ne diycek çok merak ediyorumAmiinn inşallah benim yine bata 4 gün kaldı geçen ay açmıştım bu konuyu bir heyecanla![]()
Bişi yoktur inş kuzum
Totem yapalım tutsun kız bn bugün doktor ne diycek çok merak ediyorum
Cnm mesajlarına şimdi baktım kolay değil Rabbimin imtihanı onun önüne gecemiyoruz . alanda o veren de rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sabrını artırsın inşBende bebeğimi avucunun içine düşürdüm![]()
Niye olmuyo kıs vardı gitmiş mi durum ne gecikti agrım varDua edelim kuzum hayırlısı inşallahsen bugün ne için gideceksin doktora
Sabırla görcez 4 gün sonraİnşallah canım bu ay 10 gün kadar soğan suyu içtim ve akıntım bazı günler çok yoğun geldi iltihabım vardı heralde diyorum çünkü şuan hiç akıntım yok
Niye olmuyo kıs vardı gitmiş mi durum ne gecikti agrım var
Sabırla görcez 4 gün sonra
Düşük yaptım bir buçuk aylık hamileydimÇarşamba gunu banyoda avucumun içine düştü kese
![]()
Amin inşallahAh canım benim Allah sabır versin
Rabbim en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin
Herşey Allahtan.. demekki.onun yaşayacak ömrü yokmuş sen ne yaparsan yap gidecekmiş
Yine olur inşallah üzülme![]()