Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de tam atlatabilmis değilim gribi çok geçmiş olsun

Abla bir kac gün önce sevgilimle ilişkiye girdim desancım oluyor ve benim tek yumurtaligim var yani hamile olma durumum yoktur dimi

Sevgilimle ilişkiye girdim derken ?
Bunu bu kadar rahat ve gülerek mi söylüyorsun
Bide tesettürlü müsün bunu yaparken

Umarım eşine sevgilim diye hitap ediyorsundur

abla ben sevgilimi zaten cok seviyorum 5 senelik ilişkimiz var 1 ay öncede zaten nisanlandik yani niye böyle bir şey dedin ki ben zaten nişanlımla evlenicem

Hastalığın başlarında vardı canım aynı zamanda yumurtlama dönemiydi o da etkilemiştir hastalık da vücut ağrısı yapıyor müthiş derecede

Aynen öyle her yerim acıyor yaa
Hapşırmaktan mı kasığım ağrıdı bilmiyorım
Yaşlı teyzeler gibi hapşırırken kasığımı tutuyorum o kadar baskı varki

abla ben sevgilimi zaten cok seviyorum 5 senelik ilişkimiz var 1 ay öncede zaten nisanlandik yani niye böyle bir şey dedin ki ben zaten nişanlımla evlenicem

Senin yaş kaç canım
Nikah olmadan ilişki zinadır yani haramdır
Çok seviyosanız direk evlenin daha hayırlı olur ikiniz içinde,

bide fake gibisin yönetici farkederse direk ban yersin söyliyim

Kızlar sabah baş ağrısı ile uyandım kahvaltımızı yaptk kızımı uyuttum bende yattım uyudum Bi kalktım ki Bi baş ağrısı mide bulantısı ardından istifra içim çıktı resmen istifadan sonra 3 4 damla pembe leke oldu sonra devamı gelmedi rabdevu aldım ama Bilmiyorum ne olacak

Acaba yerleşme mi

44. Gün kuzum yerleşme olamaz ki gerci sonra tekrar ilişki oldu adet günüm geçince saldm kendimi korunmada eşim ama ben hemen yıkandm olur mu ki adet günü geçince yumurtlama geçti diye koyverdim
Hiç belli olmaz kuzum reglin yedinci günü gebe kaldım diye de çok söyleyen var bize kalsa yumurtlama olmamış ki nasıl olur deriz hayırlısı bakalım bekleyip görücez bizi mutlaka haberdar et

Hiç belli olmaz kuzum reglin yedinci günü gebe kaldım diye de çok söyleyen var bize kalsa yumurtlama olmamış ki nasıl olur deriz hayırlısı bakalım bekleyip görücez bizi mutlaka haberdar et
Adetse sabaha gelir gelmezse ihtimal vericem bakalım hayırlısı canm

Canım geçmiş olsun ıspanak yedin mi son günlerde öyle bi haber okudım da şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…