- 3 Kasım 2019
- 7
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.681
Bence erken yaptın abla en an 15 gün geçmesi gerek benceKizlar benimde yumurtladiktan sonraki 9. Günüm bügün test yaptim negatif ciktiadetim haftaya pazertesi sali olmasi lazim. Bilmiyorum erkenmi yaptim
Ben de tam atlatabilmis değilim gribiKızlar ben çok kötüyüm yaa
Grip oldum sabahtandır
Şuan da da arttı
Üşüttüm sanırım
Yaklaşık bi saattir kasık ağrım başladı
Soğan kürümün 6.günü
Sabah içtim sadece
Mide bulantım da var ;(
Ben de tam atlatabilmis değilim gribiçok geçmiş olsun
Merhaba ben bir şey soracaktim da
Abla bir kac gün önce sevgilimle ilişkiye girdim desancım oluyor ve benim tek yumurtaligim var yani hamile olma durumum yoktur dimi
Hastalığın başlarında vardı canım aynı zamanda yumurtlama dönemiydi o da etkilemiştir hastalık da vücut ağrısı yapıyor müthiş derecedeSanada geçmiş olsun canım
Kasıklarım çok ağrıyor sendede varmı kasık aprısı
Sevgilimle ilişkiye girdim derken ?
Bunu bu kadar rahat ve gülerek mi söylüyorsun
Bide tesettürlü müsün bunu yaparken
Umarım eşine sevgilim diye hitap ediyorsundur
Hastalığın başlarında vardı canım aynı zamanda yumurtlama dönemiydi o da etkilemiştir hastalık da vücut ağrısı yapıyor müthiş derecede
abla ben sevgilimi zaten cok seviyorum 5 senelik ilişkimiz var 1 ay öncede zaten nisanlandik yani niye böyle bir şey dedin ki ben zaten nişanlımla evlenicem
Acaba yerleşme miKızlar sabah baş ağrısı ile uyandım kahvaltımızı yaptk kızımı uyuttum bende yattım uyudum Bi kalktım ki Bi baş ağrısı mide bulantısı ardından istifra içim çıktı resmen istifadan sonra 3 4 damla pembe leke oldu sonra devamı gelmedi rabdevu aldım ama Bilmiyorum ne olacak
44. Gün kuzum yerleşme olamaz ki gerci sonra tekrar ilişki oldu adet günüm geçince saldm kendimi korunmada eşim ama ben hemen yıkandm olur mu kiAcaba yerleşme mi
Hiç belli olmaz kuzum reglin yedinci günü gebe kaldım diye de çok söyleyen var bize kalsa yumurtlama olmamış ki nasıl olur deriz44. Gün kuzum yerleşme olamaz ki gerci sonra tekrar ilişki oldu adet günüm geçince saldm kendimi korunmada eşim ama ben hemen yıkandm olur mu kiadet günü geçince yumurtlama geçti diye koyverdim
Adetse sabaha gelir gelmezse ihtimal vericem bakalım hayırlısı canmHiç belli olmaz kuzum reglin yedinci günü gebe kaldım diye de çok söyleyen var bize kalsa yumurtlama olmamış ki nasıl olur derizhayırlısı bakalım bekleyip görücez bizi mutlaka haberdar et
Kızlar sabah baş ağrısı ile uyandım kahvaltımızı yaptk kızımı uyuttum bende yattım uyudum Bi kalktım ki Bi baş ağrısı mide bulantısı ardından istifra içim çıktı resmen istifadan sonra 3 4 damla pembe leke oldu sonra devamı gelmedi rabdevu aldım ama Bilmiyorum ne olacak
Yok canm yemedim ne oluyomş ki ıspanak yeyinceCanım geçmiş olsun ıspanak yedin mi son günlerde öyle bi haber okudım da şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?