- 20 Mart 2011
- 13.868
- 32.436
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.641
Belki yumurtlamadır canımBugün bende olmadı ama sol kasığıma ara ara sancı giriyor
Soğan küründendir canım tqnsiyonunu düşürüyodurOy maşallah Allah bağışlasın
Benim bugün mide ağrım çok oldu
Ve başımda döndü bi süre
Soğan küründen mi oldu bilmiyorum
Soğan kürüne devamKizlar napiyonuz hic birimizin sesi cikmiyo adete yakin sesler yükseliyobenimde haftaya falan yumurtlama olur insallah evde ovulasyon testlerim var yapmak dahi istemiyorum yani rahat biraktim kendimi takmiyorum insallah adete yakinda öyle olurum
Belki yumurtlamadır canım
Soğan küründendir canım tqnsiyonunu düşürüyodur
Kizlar napiyonuz hic birimizin sesi cikmiyo adete yakin sesler yükseliyobenimde haftaya falan yumurtlama olur insallah evde ovulasyon testlerim var yapmak dahi istemiyorum yani rahat biraktim kendimi takmiyorum insallah adete yakinda öyle olurum
İnşAllah canımBen korunmayı bırakınca muayene olamdım
Ama güzel açıklamış gerçekten
Bende ovü yaprken çok stres olmuştuk sıkılmıştık resmen
O zaman da 4 5 aydır deniyorduk yani
Şimdi 11.ayımıza girdik
Bende hep 1 sene dolsun diyip diyip duruyırum
1 ay kaldı sonra doktıra gidicem
Ama gitmeden soğan kürünü yapmayı çok istemiştim o yğzden iyi oldu elhamdülillah
Bitince aslanpençesi çayı da içmek istiyorum
İnşallah şifa olur
Sıkıntısız stressiz sağlıklı bir şekilde gelir bebişlerimiz
6 kasıma çok var daha kuzum bence de ya nasipAdet takvimi de doğuragn döneminize bir.gün kaldı diye bildirim göndermiş dün
Yumurtlama 6 kasım olarak gmzüküyor ama ya nasip
Hayirlisi olsun cnm oldu dersin olmaz olmadi dersin olurSoğan kürüne devamyumurtlama günlerini değerlendiremedik Biz o yüzden paşa paşa bekliycem adeti
Hayirlisi artik cnm belki rahat biraksak olcak ama nasip iste. Bu ayda rahat davranalim bakalim nolcakAynen canım adete yakın toplaşıyoruz
Bende soğan kürü yapıyorum bugün 4.gün kaldı 11 gün bakalım hayırlısı
Ama bizde değerlendiremicez bu ay hayırlısı artık
Geçmiş yzılarıma baktım dün her ay yazmışım ki bu ay farklı hissediyorum kesin hamileyim falanbu ayda hissetmiyorum gebelik falan bi değişiklik olsun
Evet canım çok doğru nasip kısmet bakalım bekliyoruz bir ümitleHayirlisi olsun cnm oldu dersin olmaz olmadi dersin olur
Hayirlisi artik cnm belki rahat biraksak olcak ama nasip iste. Bu ayda rahat davranalim bakalim nolcak
Evet canım çok doğru nasip kısmet bakalım bekliyoruz bir ümitle
Birde şu daha dördüncü haftadan hamile kıyafeti bakan arkadaş çevresi olmasa
Yani iğnenin etkisiyle silik çizgi çıkmıştır diye düşünüyorum ama daha idrar testinde çıkmayabilir yarn varsa kanda çıkar zaten güzel haberler alırsın inşallahMerhaba arkadaslar bana yardimci olun benim gibi olan varsa umut olsun. Konu actim ama cevap gelmedi. Catlatma ignesinin 8. Gunu idrar testi silik cizgi zikmisti ama bi saat sonraa sonra 10. Gun kan testi yaptirdim 2.1 cikti sonra 5 tane idrar testi yaptim hep negatif bugun 12. Gun iki test daha yaptim yine negatif ve ignedenden sonra uc gun hafif agrim oldu sonra gecti. Iki gundur cook usuyorum ve sabahhlari kasiklarim cok agriyor bugunde sol gogsum agriyodu suan gecti.. Ben yarin doktora gidicem bakalim ne dicek daha erkenmii yoksa negatifse negatifmi ignenin etkisi geceli cok oldu yani.
Yani iğnenin etkisiyle silik çizgi çıkmıştır diye düşünüyorum ama daha idrar testinde çıkmayabilir yarn varsa kanda çıkar zaten güzel haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?