• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim de bat 3 kasım pazar gelen giden yok yarın son bi test yapıp olmadı hafta içi bi doktora çıkıcam yarın tam 24 gün geçmiş olcak üstünden gebelik olsa çıkması gerek

Kızlar benim de bat 3 kasım pazar gelen giden yok yarın son bi test yapıp olmadı hafta içi bi doktora çıkıcam yarın tam 24 gün geçmiş olcak üstünden gebelik olsa çıkması gerek
Bizi de her durumdan haberdar et canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah 🌸

Amin kuzum bekliyoruz güzel haberlerini 🤗
Bugün beklenen adet günüm gebelik testim negatif hayalet çizgi bile yok sanırım ben çok düşündüğüm için psikolojik olarak etkileniyorum ondan belirti yaşayıp adetimde gecikicek bi kaç gün içinde hastalanmazsam bi doktora çıkarım artık
20191103_092947.jpg

Bugün beklenen adet günüm gebelik testim negatif hayalet çizgi bile yok sanırım ben çok düşündüğüm için psikolojik olarak etkileniyorum ondan belirti yaşayıp adetimde gecikicek bi kaç gün içinde hastalanmazsam bi doktora çıkarım artıkEki Görüntüle 2550722
Canım kafandan atmaya çalış. Çok zor biliyorum. Ben de çok gördüm maalesef tek çizgiyi. Dün sessizce ağladım gece yatarken. imtihanımız gerçekten çok zor ama elimizden bir şey gelmiyor 🙁 Hayırlısı deyip bekliycez sabredicez. Umutlanma şuan ama kendi kendine de adet söktürmek için bir şeyler yapma olur mu

melikli23 melikli23 Kaç aydır bekliyorsun? Hiç gebelik oldu mu benim hiç olmadı mesela 8 aydır maalesef çok zor 😔
Benim çocugum var arkadaşım durumum biraz farklı Rabbim size tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin ben pko hastasıydım hayıt tohumuyla 2. Ayda hamile kaldim sende dene istersen önerdigim 3 arkadasımda deneyip hamile kaldı

Canım kafandan atmaya çalış. Çok zor biliyorum. Ben de çok gördüm maalesef tek çizgiyi. Dün sessizce ağladım gece yatarken. imtihanımız gerçekten çok zor ama elimizden bir şey gelmiyor 🙁 Hayırlısı deyip bekliycez sabredicez. Umutlanma şuan ama kendi kendine de adet söktürmek için bir şeyler yapma olur mu
Canım hayırlısı artık benim evladım var çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin arkadaşım sağlıklı hayîrlı hatta ikiz olsun

Benim çocugum var arkadaşım durumum biraz farklı Rabbim size tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin ben pko hastasıydım hayıt tohumuyla 2. Ayda hamile kaldim sende dene istersen önerdigim 3 arkadasımda deneyip hamile kaldı
Amiin canım Rabbim evladını sana bağışlasın 🌸
Adetliyken kullanılıyormus bende aletimi bekliyorum nasıl uyguladın sen?

Amiin canım Rabbim evladını sana bağışlasın 🌸
Adetliyken kullanılıyormus bende aletimi bekliyorum nasıl uyguladın sen?
Aminnnnn adetin ilk günü başlıyosun sabah aksam günde ikikez bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu havanda ezip kaynar suya ekliyosun 20 dk demlendirip süzerek içiyosun 11 gün kullanıp bırakıyosun canım çayı inşallah bidahaki aya kullanmana gerek kalmadan hamiş olursun

Aminnnnn adetin ilk günü başlıyosun sabah aksam günde ikikez bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu havanda ezip kaynar suya ekliyosun 20 dk demlendirip süzerek içiyosun 11 gün kullanıp bırakıyosun canım çayı inşallah bidahaki aya kullanmana gerek kalmadan hamiş olursun
Bu ay soğan kürü uyguluyorum canım ve gebelik çalışmaları yapmıyoruz 😊 İnşAllah bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik başlar 🙏🤗

Kızlar ben çok kötüyüm yaa
Grip oldum sabahtandır
Şuan da da arttı
Üşüttüm sanırım
Yaklaşık bi saattir kasık ağrım başladı
Soğan kürümün 6.günü
Sabah içtim sadece
Mide bulantım da var ;(

Back