- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.661
Aynen cnmAynen canım herkes relax olsun test falan yok bu ay kızlar ona göre
Hadi hatunlar gelsin testler ben burda merakla bekliyorum sizden gelenleri
Yok canm ben beklemedeymCanım sen oldun mu naptın
Bizim test yapmaya daha çoook var
Bizi de her durumdan haberdar et canım hakkında hayırlısı olsun inşAllahKızlar benim de bat 3 kasım pazar gelen giden yok yarın son bi test yapıp olmadı hafta içi bi doktora çıkıcam yarın tam 24 gün geçmiş olcak üstünden gebelik olsa çıkması gerek
Bnm adet belli olmuyo yumurtlama göremiyom testler bitecek bu ayyda tırtBizi de her durumdan haberdar et canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah
Canım doktora göründün mü hiç? Önceki adet döngün neydi? Her ay yumurtlama olmayabilir panik yapma şuan kaçıncı gündesin?Bnm adet belli olmuyo yumurtlama göremiyom testler bitecek bu ayyda tırt
17. Günde tabi doktor kontrolü hep pcos umCanım doktora göründün mü hiç? Önceki adet döngün neydi? Her ay yumurtlama olmayabilir panik yapma şuan kaçıncı gündesin?
Tabi canım etmezmiyim hatta yarın testin resminide atarım buraya dediğiniz gibi Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin...Bizi de her durumdan haberdar et canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah
Ohooo canım bende pko durumu yok 18. gün yumurtlama olduğunu bilirim dur hele sabırla bekle kuzum stres yapma takibi de bırakma17. Günde tabi doktor kontrolü hep pcos um
Amin kuzum bekliyoruz güzel haberleriniTabi canım etmezmiyim hatta yarın testin resminide atarım buraya dediğiniz gibi Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
Bugün beklenen adet günüm gebelik testim negatif hayalet çizgi bile yok sanırım ben çok düşündüğüm için psikolojik olarak etkileniyorum ondan belirti yaşayıp adetimde gecikicek bi kaç gün içinde hastalanmazsam bi doktora çıkarım artıkAmin kuzum bekliyoruz güzel haberlerini
Canım kafandan atmaya çalış. Çok zor biliyorum. Ben de çok gördüm maalesef tek çizgiyi. Dün sessizce ağladım gece yatarken. imtihanımız gerçekten çok zor ama elimizden bir şey gelmiyorBugün beklenen adet günüm gebelik testim negatif hayalet çizgi bile yok sanırım ben çok düşündüğüm için psikolojik olarak etkileniyorum ondan belirti yaşayıp adetimde gecikicek bi kaç gün içinde hastalanmazsam bi doktora çıkarım artıkEki Görüntüle 2550722
Benim çocugum var arkadaşım durumum biraz farklı Rabbim size tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin ben pko hastasıydım hayıt tohumuyla 2. Ayda hamile kaldim sende dene istersen önerdigim 3 arkadasımda deneyip hamile kaldımelikli23 Kaç aydır bekliyorsun? Hiç gebelik oldu mu benim hiç olmadı mesela 8 aydır maalesef çok zor
Canım hayırlısı artık benim evladım var çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin arkadaşım sağlıklı hayîrlı hatta ikiz olsunCanım kafandan atmaya çalış. Çok zor biliyorum. Ben de çok gördüm maalesef tek çizgiyi. Dün sessizce ağladım gece yatarken. imtihanımız gerçekten çok zor ama elimizden bir şey gelmiyorHayırlısı deyip bekliycez sabredicez. Umutlanma şuan ama kendi kendine de adet söktürmek için bir şeyler yapma olur mu
Amiin canım Rabbim evladını sana bağışlasınBenim çocugum var arkadaşım durumum biraz farklı Rabbim size tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin ben pko hastasıydım hayıt tohumuyla 2. Ayda hamile kaldim sende dene istersen önerdigim 3 arkadasımda deneyip hamile kaldı
Aminnnnn adetin ilk günü başlıyosun sabah aksam günde ikikez bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu havanda ezip kaynar suya ekliyosun 20 dk demlendirip süzerek içiyosun 11 gün kullanıp bırakıyosun canım çayı inşallah bidahaki aya kullanmana gerek kalmadan hamiş olursunAmiin canım Rabbim evladını sana bağışlasın
Adetliyken kullanılıyormus bende aletimi bekliyorum nasıl uyguladın sen?
Bu ay soğan kürü uyguluyorum canım ve gebelik çalışmaları yapmıyoruzAminnnnn adetin ilk günü başlıyosun sabah aksam günde ikikez bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu havanda ezip kaynar suya ekliyosun 20 dk demlendirip süzerek içiyosun 11 gün kullanıp bırakıyosun canım çayı inşallah bidahaki aya kullanmana gerek kalmadan hamiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?