- 13 Mart 2019
- 14.360
- 51.439
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.701
Midem çok yanıyor son günlerde soğanım asidinden mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hiç sorma bende sürekli bebekli rüyalar görüyorum kan verdim negatif çıktı umudum yok hala görmeye devam ediyorm anlamadm neden bilinçaltı da değil çünkü bugüne kadar ihtimal vermedim kan sonucundan sonra ama bugün bu leke benim kafamı yine karıştırdı. Bide baş ağrım hafifledi acayip midem bulanıyor uyuyamadımBu gece rüyamda bebek emziriuordum yine bu 2 oldu![]()
Yok canm yemedim ne oluyomş ki ıspanak yeyince
Aaa çok şaşırdım ilginç. Sağol canm söylediğin iyi oldu yarın alacaktm kızıma yapaym diye almayayım o zamanIspanak zwhirlenmesi olmuş 2 gündür
İstanbulda sanırım
48 kişi mi ne aynı şikayetle gitmiş
Bunların da hep ıspanak yediği tespit edilmiş
Yani şu sıralar ıspanak yemeyelim![]()
Ya hiç sorma bende sürekli bebekli rüyalar görüyorum kan verdim negatif çıktı umudum yok hala görmeye devam ediyorm anlamadm neden bilinçaltı da değil çünkü bugüne kadar ihtimal vermedim kan sonucundan sonra ama bugün bu leke benim kafamı yine karıştırdı. Bide baş ağrım hafifledi acayip midem bulanıyor uyuyamadım![]()
Ya hiç sorma bende sürekli bebekli rüyalar görüyorum kan verdim negatif çıktı umudum yok hala görmeye devam ediyorm anlamadm neden bilinçaltı da değil çünkü bugüne kadar ihtimal vermedim kan sonucundan sonra ama bugün bu leke benim kafamı yine karıştırdı. Bide baş ağrım hafifledi acayip midem bulanıyor uyuyamadım
Benimde midem yanıyor şuan
Gün içinde kasık ağrısı çektim baya ve yumurtlama akıntısı geldi bıgün
Acaba onsan mı ağrım oldu ?
Aaa çok şaşırdım ilginç. Sağol canm söylediğin iyi oldu yarın alacaktm kızıma yapaym diye almayayım o zaman
Kız valla kan testinden sonra kesinlikle aklıma bile getirmedim yok biliyorm emindim ama işte artk yumurtlama olmuştur adet günüde geçince yine korunmadı eşim bende kendime çok güvendimCanım yaa aynı şekildeyim seninle
Benimki.bilinçaltı ama biliyorum
Takmıcam diyorum ama yine takıyorum![]()
Kız valla kan testinden sonra kesinlikle aklıma bile getirmedim yok biliyorm emindim ama işte artk yumurtlama olmuştur adet günüde geçince yine korunmadı eşim bende kendime çok güvendimama leke gelince yine aklıma düştü ve hala bişey yok ağrım da yok anlamadm
olabilir mi hala Yumurtlamamış olabilir miyim
Hayırlısı olsun bakalım sen bebiş istiyor muydun anlayamadımKız valla kan testinden sonra kesinlikle aklıma bile getirmedim yok biliyorm emindim ama işte artk yumurtlama olmuştur adet günüde geçince yine korunmadı eşim bende kendime çok güvendimama leke gelince yine aklıma düştü ve hala bişey yok ağrım da yok anlamadm
olabilir mi hala Yumurtlamamış olabilir miyim
Olabilir canım.. Benim çiğ soğana midem dayanmıyor bakalım bu nasıl olacak diye düşündüm ama çok şükür 4 gün kaldı bi sıkıntı yok mideden yana.Midem çok yanıyor son günlerde soğanım asidinden mi acaba
Ben de rüyamda bebek emziriyordum hamile bir arkadaşım veriyordu kucağıma hayırlara çıksın inşAllahBu gece rüyamda bebek emziriuordum yine bu 2 oldu![]()
Olabilir canım.. Benim çiğ soğana midem dayanmıyor bakalım bu nasıl olacak diye düşündüm ama çok şükür 4 gün kaldı bi sıkıntı yok mideden yana.
Soğan küründen sonra birkaç gün ara verip aslan pençesi çayına başliycam. Sonra da reglle birlikte incir-havuç kürü. Saraçoğlu'nun epey videosunu izledim bunda karar kıldım
Ben de rüyamda bebek emziriyordum hamile bir arkadaşım veriyordu kucağıma hayırlara çıksın inşAllah
Hadi beeeBelli olmaz canım adet döngün baya uzadığına göre sen tahmin ettiğin tarihde yumurtlamadın zaten, ancak regl olursan hangi gün yumurtladığını çözeriz
Yani şuan yeni yumurtlamış olabilirsin
Yada 2 3 gün önce yada 5 gün önce
Spermler 5 güne kadar canlı kalabiliyormuş![]()
Bu ay ilk Korunmasız ilişki oldu eşimin ısrarı üzerine sonra benim gözüm korktu vazgeçtim sonra topiğe kendimi kaptırdım bebişi kabullendim sonra hamile olmadığımı öğrendim rahatladım sonra adetim gelmedi tekrar Bi şüpheHayırlısı olsun bakalım sen bebiş istiyor muydun anlayamadım
Seninle çok benziyoruz insan istemesede olsa çok mutlu olucak olduğunu biliyo vede o test asla negatif çıksin istemiyoBu ay ilk Korunmasız ilişki oldu eşimin ısrarı üzerine sonra benim gözüm korktu vazgeçtim sonra topiğe kendimi kaptırdım bebişi kabullendim sonra hamile olmadığımı öğrendim rahatladım sonra adetim gelmedi tekrar Bi şüphebende durumlar karışık canm ne istediğimi bilemedim
imkanın varsa kan ver yoksa erken gebelikte çıkar mutlaka ama normal test değil erken gebelik alKızlar 10 ekim korunmasız ilişki iliski günü 20 ekim (beta hgc 0) 2 ekim beklenen adet gelmedi sizce salı günü kan mı vereyim bugün bi erken gebelik testi mi yapayım?
Sadece bir gün ağrı oldu canım o zamanlar hastaydım tüm vücudum ağrıdığı için ayırt edemedim açıkçası.Benimde emzirdiğim kendi çocuğum değildi
Ama sütün aktığını falan gördüm yani
Canım yumurtlama döneminde kasık ağrın oldu mu seninde
Ben heralde yumurtladım yada bi kç güne yumutlıcm![]()
Aynen alırsam erken gebelik testi alicam çok sik kan testi yapmadiklarından acele etmekte istemiyorum olurda gecikme devam ederse haftasında kan mı versem diye düşündümdeimkanın varsa kan ver yoksa erken gebelikte çıkar mutlaka ama normal test değil erken gebelik al