- 20 Mart 2011
- 13.866
- 32.432
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.721
Önce testi bi yap bakalım ona göre hareket edersinAynen alırsam erken gebelik testi alicam çok sik kan testi yapmadiklarından acele etmekte istemiyorum olurda gecikme devam ederse haftasında kan mı versem diye düşündümde
Aynen öyle canımm.Seninle çok benziyoruz insan istemesede olsa çok mutlu olucak olduğunu biliyo vede o test asla negatif çıksin istemiyo
Kaç günün vardı canmEki Görüntüle 2550987 kızlar bundan aldım ilk idrarla yapmak şart değil demi bundasa
2 kasımda adet olucaktım olmadım arkadasım ama 2 gün önce yaptıgım normal gebelik testi negatiftiKaç günün vardı canm
Yunurtlama gününü biliyorsan o günden itibaren 14 gün olduysa çıkması lazm canm Bi yap bakalım varsa çıkar zaten elindeki testte2 kasımda adet olucaktım olmadım arkadasım ama 2 gün önce yaptıgım normal gebelik testi negatifti
Bizimki plansız oldu ayın 10da ilişki oldu canım tek bi gece yaniYunurtlama gününü biliyorsan o günden itibaren 14 gün olduysa çıkması lazm canm Bi yap bakalım varsa çıkar zaten elindeki testte
O zaman kesin çıkar canm varsa vardır yoksa yok hakkında hayırlısıBizimki plansız oldu ayın 10da ilişki oldu canım tek bi gece yani
Bu testi aldıgıma pusman oldum ama kk da okuyorum yapan herkeste silik 2. Çizgi çıkmîş bu teste ve %90 nı kanda negatif görmüs yapmaya korkuyorum ama birazcık sıkışayım saat 3 gibi yapıcam yinede 25 tl para verdimO zaman kesin çıkar canm varsa vardır yoksa yok hakkında hayırlısı
Ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum bence yazık o verilen paraya 3 tllik 5 tllik testler daha güvenilir oluyo genelde onlarda çıkıyo doğru sonuç insan Bi umut alıyo ama gerçekten sonrası hayal kırıklığı oluyoBu testi aldıgıma pusman oldum ama kk da okuyorum yapan herkeste silik 2. Çizgi çıkmîş bu teste ve %90 nı kanda negatif görmüs yapmaya korkuyorum ama birazcık sıkışayım saat 3 gibi yapıcam yinede 25 tl para verdim
Merhaba sogan kürü uygularken korunmak mı gerekiyor acaba ben hem kür yapıyorm hem de ıkı gınde bir ilişki denıyorm bu ay sıkıntı olur mu acaba :))Bu ay soğan kürü uyguluyorum canım ve gebelik çalışmaları yapmıyoruzİnşAllah bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik başlar
Tamam canım yapıcam biraz sobra insallah ama o kadar ıslak işlak oldum ki hep hastalandım işte diye gidiyorum sadece şeffaf renksiz akıntı varBen erken gebelik testlerine güvenmiyorum bence yazık o verilen paraya 3 tllik 5 tllik testler daha güvenilir oluyo genelde onlarda çıkıyo doğru sonuç insan Bi umut alıyo ama gerçekten sonrası hayal kırıklığı oluyoen azından 3 5 TL yi insanın gözü görmüyor acıkıyor o paraya ama bu direk 25 tl ya ben kıyamıyorum silik çıkarsa kan ver canm hadi inşallah güzel haberler bekliyorum foto atarsın merakla bekliyorum
Canım soğan kürü rahmi temizledigi için uyguladiginiz ay korunun deniyor genelde. Saraçoğlu da gebelik öğrenir öğrenmez bırakın kürü diyor. Ama soğan kürü uyguladığı ay gebe kalıp sağlıkla ilerleyen de epey çok. Bizim korunma nedenimiz soğan kürü değil sadece aynı aya denk geldi ve ben de daha içim rahat bir şekilde kürü uygulayabiliyorum. Eğer ki değerlendirseydik yine devam edecektim küreMerhaba sogan kürü uygularken korunmak mı gerekiyor acaba ben hem kür yapıyorm hem de ıkı gınde bir ilişki denıyorm bu ay sıkıntı olur mu acaba :))
Canım adet bitince ertesi gün başla on beş gün boyu günde iki defa (sabah/akşam ya da öğle/akşam) boş mideye;SOĞAN suyuna ne zaman başlanacak kaç gün içilecek ve tarifi bilen yazar mısanırım adet olucam çok şiddetli ağrım var adet olucam muhtemelen
Sağol canmCanım adet bitince ertesi gün başla on beş gün boyu günde iki defa (sabah/akşam ya da öğle/akşam) boş mideye;
Bir buçuk su bardağı klorsuz suyu kaynat içine bir orta boy soğanın kabuklarını soy dörde böl at ve 5 dk kaynat
Ilıktan bir tık sıcak içeceksin, şifa olsun İnşAllah
Aynısı bana da oldu düzgün iki cizgi göremedimSelam kızlar,5 gündür ovulasyon testi yapıyorum 2 gündür ikisi tarafta aynı renkti bugün bi taraf daha silikti..bugün yumurtamın çatladığını mı gösterir sizce? Bide pepapp programına göre bugün yumurtlama günüm ama silik çıktı..fikri olan var mı..Allah herkesin gönlüne göre versin istediği zamanlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?