Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 kasımda adet olucaktım olmadım arkadasım ama 2 gün önce yaptıgım normal gebelik testi negatifti
Yunurtlama gününü biliyorsan o günden itibaren 14 gün olduysa çıkması lazm canm Bi yap bakalım varsa çıkar zaten elindeki testte

O zaman kesin çıkar canm varsa vardır yoksa yok hakkında hayırlısı
Bu testi aldıgıma pusman oldum ama kk da okuyorum yapan herkeste silik 2. Çizgi çıkmîş bu teste ve %90 nı kanda negatif görmüs yapmaya korkuyorum ama birazcık sıkışayım saat 3 gibi yapıcam yinede 25 tl para verdim

Ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum bence yazık o verilen paraya 3 tllik 5 tllik testler daha güvenilir oluyo genelde onlarda çıkıyo doğru sonuç insan Bi umut alıyo ama gerçekten sonrası hayal kırıklığı oluyo en azından 3 5 TL yi insanın gözü görmüyor acıkıyor o paraya ama bu direk 25 tl ya ben kıyamıyorum silik çıkarsa kan ver canm hadi inşallah güzel haberler bekliyorum foto atarsın merakla bekliyorum

Bu ay soğan kürü uyguluyorum canım ve gebelik çalışmaları yapmıyoruz İnşAllah bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik başlar
Merhaba sogan kürü uygularken korunmak mı gerekiyor acaba ben hem kür yapıyorm hem de ıkı gınde bir ilişki denıyorm bu ay sıkıntı olur mu acaba :))

SOĞAN suyuna ne zaman başlanacak kaç gün içilecek ve tarifi bilen yazar mı sanırım adet olucam çok şiddetli ağrım var adet olucam muhtemelen

Tamam canım yapıcam biraz sobra insallah ama o kadar ıslak işlak oldum ki hep hastalandım işte diye gidiyorum sadece şeffaf renksiz akıntı var

Merhaba sogan kürü uygularken korunmak mı gerekiyor acaba ben hem kür yapıyorm hem de ıkı gınde bir ilişki denıyorm bu ay sıkıntı olur mu acaba :))
Canım soğan kürü rahmi temizledigi için uyguladiginiz ay korunun deniyor genelde. Saraçoğlu da gebelik öğrenir öğrenmez bırakın kürü diyor. Ama soğan kürü uyguladığı ay gebe kalıp sağlıkla ilerleyen de epey çok. Bizim korunma nedenimiz soğan kürü değil sadece aynı aya denk geldi ve ben de daha içim rahat bir şekilde kürü uygulayabiliyorum. Eğer ki değerlendirseydik yine devam edecektim küre

SOĞAN suyuna ne zaman başlanacak kaç gün içilecek ve tarifi bilen yazar mı sanırım adet olucam çok şiddetli ağrım var adet olucam muhtemelen
Canım adet bitince ertesi gün başla on beş gün boyu günde iki defa (sabah/akşam ya da öğle/akşam) boş mideye;
Bir buçuk su bardağı klorsuz suyu kaynat içine bir orta boy soğanın kabuklarını soy dörde böl at ve 5 dk kaynat
Ilıktan bir tık sıcak içeceksin, şifa olsun İnşAllah

Kızlar selam, ateş ölçme yöntemini deneyen var mı? Normalde yumurtlama sonrası yükselir 36.8leri bulur. Bu ay ilginç şeyler yaşıyorum. Yumurtlama dönemimde aşırı bir akıntım oldu. Hatta bir akıntımda kılcal kan parçaları vardı. Şaşırdım. Çok uzun sürdü akıntı (beyaz su gibi bazen de yumurta akı) ve şu an azaldı. Ama sürekli uyku hali ve bulantım var. Ateşimse yükselmiyor. 36.3 36.4lerde hala. Yumurtlamam 4 gün geçti. Var mı benzeri bir durum yaşayan? BAT'a 9 gün var :)

Sağol canm

Aynısı bana da oldu düzgün iki cizgi göremedim bu islerden de anlamıyorum inşallah bigisi olan bizi aydınlatır yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…