- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.601
Hadi hayırlîsııııİnşallah çok net çıkarda bu eziyetlere hiç gerek kalamaz
Amin inşallah kuzumCanım bende bugün soğan suyumu içtim sabah ve akşam olmak üzere
Şifa olacağına inanıyorum
Kaldı 14 gün
canım şifa olsun inşallah ben mayıs ta yaptım soğan kürü 3 yıl uğraşıyorduk haziran da hamile kaldım ama kimyasal oldu olsun bu bile umut oldu bana içerken bismilahiş şafi huvelAllahu de içCanım kist miyom vs için yapılıyor ve birebir şifa olduğu söyleniyor
Bide yumurta kalitesini arttırıyor
Hamile kalmayı kolaylaştorıyır
İltihap enfeksiyon gibi şeyler de hamile kalmayı engellediği için bunlara da şifa olıyor
Bütün iltihap ve kisti misti temizliyor
Birçok hamile kalan arkadaşımız var
İnşallah bize de nasip olur
Ben bi sorunım varmı yokmu bilmyorım bu kürü yapıp eğer olmazsa öule doktora gitmeyi istiyorum o yüzden başladım canım
canım şifa olsun inşallah ben mayıs ta yaptım soğan kürü 3 yıl uğraşıyorduk haziran da hamile kaldım ama kimyasal oldu olsun bu bile umut oldu bana içerken bismilahiş şafi huvelAllahu de iç
Testiniz nefatif mi çıktısizin?Gonulmeyvesi kuzu ben hala adet olmadım soğan suyu içsem mi bende gelsin diye
Evet benim değerim 0 canm deği lim adeti bekliyorumTestiniz nefatif mi çıktısizin?
Doktoru ara bi sor istersen bilmeden bir şeyler yapma derimEvet benim değerim 0 canm deği lim adeti bekliyorum
Aadım canımama gebelik olmadığına tam emin olmasan adet söktürmek için biseyler kullanmayın benceEvet benim değerim 0 canm deği lim adeti bekliyorum
Eminim canm kan değerim 0 çıktı gebelik yok yaniAadım canımama gebelik olmadığına tam emin olmasan adet söktürmek için biseyler kullanmayın bence
Düzensizliğim var daha düzene girmedi adetlerim bekleyeyim en iyisiDoktoru ara bi sor istersen bilmeden bir şeyler yapma derim
Tamam canım eminsen sorun yok diger topiklerde gezerken adetten 3 gün sonra kan testi sıfır çıkıp adetten 7 gün sonra pozitifi görenler vardaEminim canm kan değerim 0 çıktı gebelik yok yani
Kızlar ben yumurtlama göremiyorummmTamam canım eminsen sorun yok diger topiklerde gezerken adetten 3 gün sonra kan testi sıfır çıkıp adetten 7 gün sonra pozitifi görenler varda
Bekle ama kafana göre bir şeyler yapma canımDüzensizliğim var daha düzene girmedi adetlerim bekleyeyim en iyisi
Ovulasyonda mi? Döngün kaç? Bugün kaçıncı günündesin canım?Kızlar ben yumurtlama göremiyorummm
Düzensiz döngüm pcos um sayfamdaki mesajlara bakın ayın 10 unda yumurtlama gibiydi 12 sinde adet oldum . bitti başladım ama yok dün takvime göre olması gerekti yokOvulasyonda mi? Döngün kaç? Bugün kaçıncı günündesin canım?
Soğan kürü yapıyodum adetim yeni bitmişti 6 cm kist vardı çünküDüzensiz döngüm pcos um sayfamdaki mesajlara bakın ayın 10 unda yumurtlama gibiydi 12 sinde adet oldum . bitti başladım ama yok dün takvime göre olması gerekti yok
Kuzum benim bu ay ilişkim yumurtlamadan baya önce oldu 2 3 gün vardı yunurtlamaya sonra da olmadı ondan geçte döllenme olsa yoktan çıkardı ondan şüphem yokTamam canım eminsen sorun yok diger topiklerde gezerken adetten 3 gün sonra kan testi sıfır çıkıp adetten 7 gün sonra pozitifi görenler varda
Canım pko lusun acele etme sabırla teste devam etDüzensiz döngüm pcos um sayfamdaki mesajlara bakın ayın 10 unda yumurtlama gibiydi 12 sinde adet oldum . bitti başladım ama yok dün takvime göre olması gerekti yok
Gonulmeyvesi kuzu ben hala adet olmadım soğan suyu içsem mi bende gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?