Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım sana da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kuzum , 1,5 senenin üstüne yeni olmuştu bı Kayibim vardı zaten kalp gelişim durduğu için bu 2 oldu
merhaba. bazen bakiyrdum buraya. gecmis olsun..
hic cocugunuz var mi? arka arkaya 2 kaybinjz mi oldu yoksa?

Kuzum benim adetim doğumdan sonra 2 kere geldi ondada 45 gün arası. Bunda da 40 bulur tahminimce. Normalde düzenlidir 30 günü şaşmaz

Sadece 2 kere mi adet oldun canım
O zaman daha düzene girmemiş sanırım
Eğer gebeliğin olmadığına eminsen yapabilirsin
İltihap enfeksiuon falan varsa şifa olur hemde adetini söktürür ben denedim bekarken
Adetim 40 günü bulmuştu başladım içmeye
3.gün adet oldum

Az Enfeksiyon var sanırım Adetliyken mi içiliyor sadece

Hiç yok evet iki kayibim var
kayip zamanlarinizi ya da tahlillerinizi bilemiyorum. sadece yazmak istedim. ille aynisi olacak diye bir durum degil ama atlandiysa bir baktirin derim...

ilk iki bebegimi kaybettim. 8+1 ve 8+4 haftaliklardi. kalpleri durdu. Trombofili Paneli (pihtilasma) testi yapildi. kanda pihtilasmam cikti. bu yuzden bebeklerim beslenemedigi icin yasamiyrlardi. erken kayip herkesin basina gelir, vs vs... diyen de cok oldu. ama bu tahlili isteyen dr.dan Allah razi olsun. bu sayede gebelikte her gun igne yaparak 2 saglikli evlat sahibi olabildim. dilerim Allahtan siz ve isteyen herkes sahip olsun. ama bu tahlili bi yaptirin derim. genetik bolumu olan hastaneler ya da hematoloji bolumleri yapiyor.

Canım bu dediğin adet görmeden değil mi
Yani adet görüp hamile olma olasılığı yoktur heralde
Evet adet görmeden canım ama ben oğluma hamile kaldıfımda 3 gün boyunca kahverengi akıntım oldu kanama gibide oldu meğerse hamileymişim düşük tehlikem varmıs hemen ıgneye başlatıp hap vermişti doktor düsük olur gibi bol bol dinlen sen yinede demişti ama çok şükür yata yata 9 ayı bitirdim oğluşum simdi 7 yaşındq

Oy maşallah Allah bağışlasın
Benim bugün mide ağrım çok oldu
Ve başımda döndü bi süre
Soğan küründen mi oldu bilmiyorum

Oy maşallah Allah bağışlasın
Benim bugün mide ağrım çok oldu
Ve başımda döndü bi süre
Soğan küründen mi oldu bilmiyorum
Soğan zaten asitli olduğundan mideyi ağrıtır kuzum tansiyonunuda düşürmüs olabilir hadi bakalım bu ay umutluyum senden
Bu aradasenin adetin kaç gün sürdü normql kanamaydı demi?

Bu benimde aklıma geldi hamile kalma tarihlerim geçen sene Mayıs 18 de 3 haftalık hamile olduğumu ogrenmistim 9+3 de kalp gelişim durmus 1 hafta olmuş öleli haberim yoktu hiç hissetmedim kanama vs de olmadı kontrol de öğrendim, onun üzerinden 1,5 sene geçti işte bu ay hamile olduğumu öğrendiğim gün kan da kanama başladı daha 1,5 2 haftalık falandı sanırım

İyi akşamlar canlar,
Bende bu ay geç de olsa adet gördüm. Sizlere bir sorum olacak. Eşimin ailesinde sperm sorunu çıkmış, biz henüz doktora gitmedik. Doğal yollarla iyi gelebilecek birşey biliyor musunuz sperm sayısına ve kalitesine iyi gelen. Deneyip başarılı olan var mı?

Soğan zaten asitli olduğundan mideyi ağrıtır kuzum tansiyonunuda düşürmüs olabilir hadi bakalım bu ay umutluyum senden
Bu aradasenin adetin kaç gün sürdü normql kanamaydı demi?

Canım yorum etiketin bana gelmemiş kusura bakma şimdi girince gördüm
geçmişe baktım da hep demişim ki bu ay başka hissediyorum bu ay farklı falan
Bu ayda hissetmiyorum bebişi bi değişiklik olsun madem

Adetim 8 gün sürdü ama son günler çook az dı hatta son gün yoktu gibi
Normal yoğun ve ilk günler pıhtılıydı

İyi akşamlar canım
Kabak çekirdeği
Fındık ceviz
Keçiboynuzu kürü
İyi geliyor diye duydum ama saraçoğlunun illa ki bi reçetesi vardır bi bakmanı tavsiye ederim

Canım iyi akşamlar Saraçoğlu nun keçi boynuzu kürü var bi araştır derim bir de e vitamini ve çinko da faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…