Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ama o kurt varla bi düşmeye kalsın aklımıza rahat bırakmıyor ki kemirip duruyor habire bizi

İnşallah kızlar gerçekten hamileyimdir inşallah testin azizligine uğramamışımdir sadece belirtim yok bide bı anda içimden geldi öyle yaptım testi 10 dk içinde böyle cikti eşime yapayım mı içimden geldi dedim oda daha 2 gün var erken degilmi demişti umarım hepimiz annelik duygusunu sağlıkla sıhhatle yaşarız

Aminnnnnnn canım inşallahhh

Kuzum bağırıyor yavrum anne ben burdayım diye baksana şu testtin güzelliğine maşşallah
İnşallah kucağına da almayı nasip eder Rabbim
Ağzın bal yesin hemiii , nasıl sevindim anlatamam tabi şüphem hala var kuruma çizgisi falan olamaz dimi ? Çünkü 10 dk içinde çıktı

Sen yarın kana gidiyorsun bizlere müjdeyi veriyorsun bizim için bol bol dua etmeni istiyorum Hamişlerin duası kabul olur Muş anlaştık mı canım

Ağzın bal yesin hemiii , nasıl sevindim anlatamam tabi şüphem hala var kuruma çizgisi falan olamaz dimi ? Çünkü 10 dk içinde çıktı
Asla değil kuzum rengi kırmızı bikere sen dediğimi yap git kana burda haykır bağır çoş ama bizi habersiz bırakma mutlaka yaz benim test asıl kuruma çizgisi arada dağlar kadar fark var

Amin canım doğru kan testine yarın sonra bize bilgi tabikiiii

Sen yarın kana gidiyorsun bizlere müjdeyi veriyorsun bizim için bol bol dua etmeni istiyorum Hamişlerin duası kabul olur Muş anlaştık mı canım
Allahım kimsenin kucağını karnını boş bırakmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah günümü beklemeyeyim mi canim

Asla değil kuzum rengi kırmızı bikere sen dediğimi yap git kana burda haykır bağır çoş ama bizi habersiz bırakma mutlaka yaz benim test asıl kuruma çizgisi arada dağlar kadar fark var
Kuzum ben resimde gözüksün diye biraz fotuyu kararttim ama onun etkisi var mıdır ki

Allahım kimsenin kucağını karnını boş bırakmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah günümü beklemeyeyim mi canim
Amin anşallah bitanem bekleme git ilaç falan başlar doktor git C Cikilop1 git hastaneye git Ayşe at topu at gibi dedirttin bana ya allah seni kahretmesin kız

Hayır canım karartınca rengi gri olur o bariz bembe annesi inatlaşma bizimle kana git diyoruz sana burda kız bir yerlerimi mi yırtayım git sen kana bak dinle bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…