- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Adetine ne kadar var canımBuraya attım mi bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar?Eki Görüntüle 2545743
İnşallah ama o kurt varla bi düşmeye kalsın aklımızaBen yapmayı bırakmıştım çünkü bi ara sıyırır gibi oldum ben olmayanı falan goruyodum yani o derece ama bu ay çok farklı şeyler hissettim ondan tutamadım kendimi com erken yaptım bu yüzden kendime kızdımadet tarhimi kesinlikle bekliycem bu zaman dilimi içerisinde yapmicam:)
2 gün kuzumAdetine ne kadar var canım
Sen buna emin değilim mi diyorsun erken mi diyorsun kesinlikle test değil kana git kana hayırlı olsun şimdiden canımBuraya attım mi bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar?Eki Görüntüle 2545743
Yoo yooo inanmicaz ona pisss kurtttt yedi bitirdi bizii:)))İnşallah ama o kurt varla bi düşmeye kalsın aklımızarahat bırakmıyor ki kemirip duruyor habire bizi
Hayırlı olsun tatlım hamissin çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirip hayırlı bi r şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤2 gün kuzum
Aminnnnnnn canım inşallahhhİnşallah kızlar gerçekten hamileyimdir inşallah testin azizligine uğramamışımdir ☺ sadece belirtim yok bide bı anda içimden geldi öyle yaptım testi 10 dk içinde böyle cikti eşime yapayım mı içimden geldi dedim oda daha 2 gün var erken degilmi demiştiumarım hepimiz annelik duygusunu sağlıkla sıhhatle yaşarız
Ağzın bal yesin hemiii ,Kuzum bağırıyor yavrum anne ben burdayım diye baksana şu testtin güzelliğine maşşallah
İnşallah kucağına da almayı nasip eder Rabbim
Sen yarın kana gidiyorsun bizlere müjdeyi veriyorsun bizim için bol bol dua etmeni istiyorum Hamişlerin duası kabul olur Muş anlaştık mı canımİnşallah kızlar gerçekten hamileyimdir inşallah testin azizligine uğramamışımdir ☺ sadece belirtim yok bide bı anda içimden geldi öyle yaptım testi 10 dk içinde böyle cikti eşime yapayım mı içimden geldi dedim oda daha 2 gün var erken degilmi demiştiumarım hepimiz annelik duygusunu sağlıkla sıhhatle yaşarız
Amiiin inşallah öyledir canimmm günüm geçince kan vericem umarım boşa umutlanmamisimdirHayırlı olsun tatlım hamissin çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirip hayırlı bi r şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤
Asla değil kuzum rengi kırmızı bikere sen dediğimi yap git kana burda haykır bağır çoş ama bizi habersiz bırakma mutlaka yazAğzın bal yesin hemiii ,nasıl sevindim anlatamam tabi şüphem hala var kuruma çizgisi falan olamaz dimi ? Çünkü 10 dk içinde çıktı
Amin canım doğru kan testine yarın sonra bize bilgi tabikiiiiİnşallah kızlar gerçekten hamileyimdir inşallah testin azizligine uğramamışımdir ☺ sadece belirtim yok bide bı anda içimden geldi öyle yaptım testi 10 dk içinde böyle cikti eşime yapayım mı içimden geldi dedim oda daha 2 gün var erken degilmi demiştiumarım hepimiz annelik duygusunu sağlıkla sıhhatle yaşarız
Allahım kimsenin kucağını karnını boş bırakmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahSen yarın kana gidiyorsun bizlere müjdeyi veriyorsun bizim için bol bol dua etmeni istiyorum Hamişlerin duası kabul olur Muş anlaştık mı canım
Kuzum ben resimde gözüksün diye biraz fotuyu kararttim ama onun etkisi var mıdır kiAsla değil kuzum rengi kırmızı bikere sen dediğimi yap git kana burda haykır bağır çoş ama bizi habersiz bırakma mutlaka yazbenim test asıl kuruma çizgisi arada dağlar kadar fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?