- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bende böyle görsem hemen yapardim valla git gide koyulasir zaten cunki gözükür sekilde var. Yinede sen bilirsin cnm. Hatta bende gaza geldim simdi yapsammi diye düsünüyom benim 4-5 gün var adeteSence yapmalıymıyım canım son gün yapmayı düşünüyordum halbuki ki amin bu arada cümlemize
Resmi yakinlastirinca cizgi belli oluyoBende böyle görsem hemen yapardim valla git gide koyulasir zaten cunki gözükür sekilde var. Yinede sen bilirsin cnm. Hatta bende gaza geldim simdi yapsammi diye düsünüyom benim 4-5 gün var adete
Canım dur bari sabah yapBende böyle görsem hemen yapardim valla git gide koyulasir zaten cunki gözükür sekilde var. Yinede sen bilirsin cnm. Hatta bende gaza geldim simdi yapsammi diye düsünüyom benim 4-5 gün var adete
Evet ben görüyorum ama işte kuruduğu için çıkan çizgiler yanıltıyor maalesefResmi yakinlastirinca cizgi belli oluyo
Canım takvime şimdi baktım yumurtlamami sormuştun 4 Ekim yazıyor , hatta 18 Ekim gözüküyorBende böyle görsem hemen yapardim valla git gide koyulasir zaten cunki gözükür sekilde var. Yinede sen bilirsin cnm. Hatta bende gaza geldim simdi yapsammi diye düsünüyom benim 4-5 gün var adete
Bence bekle bu kadar strese girme adet günü yap bak ben test yaptım işte daha 6 gün var varla yok arası çıktı gibi ama ona bile inanmadım adet günümde yapicam tekrar birazcık beklemelisin tamam mıİnşaAllah canım ya o kadar çok istiyorum ki rabbim imtihan eylemesin evlat hasreti ile kimseyi. Birde yediklerimi çıkarıyorum neden bilmiyorum test yaptım 2 gün önce erkendi biliyorum ama dayanamadım negatif çıktı test yapmaya da korkar oldum yarın sabah ya da cuma sabah kan versem mi diye düşünüyorum
DemiCanım dur bari sabah yap
Bende altisinda yumurtlama oldu hayirlisi arikCanım takvime şimdi baktım yumurtlamami sormuştum 4 Ekim yazıyor , hatta 18 Ekim gözüküyor
Kaç gün var bata canimBende altisinda yumurtlama oldu hayirlisi arik
Ben şuan aç karnımı doyuruyorum acayip acıkıyorum gece kaldırıyor beni açlıkDemiinsan dayanamiyo valla . Oglumda unuttum ne gibi belirtim vardi. En iyisi bekliyim sabah yapim atarim resim
Klasik laflarimiz işte bizim ama bunu eşinden duyarsan inanabilirsin nasıl oluyorsa onların içine doğuyor galiba ben belirtilerimden falan hiç bahsetmedim daha ona zaten bu konuları konuşabileceğim samimi bi insan yok hayatımda eşimede umut olmasın diye söylemek istemiyorum ama o bana dedi sen hamilesin bak falan çok sinirliyim herhal ondan pay çıkardıİnşallah canımm bekliyorumm ben evde hamileyim ben diye dolanmaya başladım
Başım döndü eşime diuorum hamileyim ben ondan dönüyor ben hamileyim ama kimse bana inanmıyor diyorum
Ayin 20- 21 de olmam lazim. Hapi birakali düzensizlesti yeni düzene giriyor sayilir. Ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyomu ? Ona göre hesaplayinca 20-21 gösteriyoKaç gün var bata canim
Tmm canim etiketlerim insallah vardir hepizdede isteyenlerdeBen şuan aç karnımı doyuruyorum acayip acıkıyorum gece kaldırıyor beni açlıkevet sabah at mutlaka Benide etiketle tamam mı canım
Amin inşallah canımTmm canim etiketlerim insallah vardir hepizdede isteyenlerde
Gibi canım ben son adet olduğum günü de atliyorumaslında misal 16 baslangicsa bu ay hep kendimi 17 diye sartlandiriyorum bilmem böyle alıştırdım kendimi anlamsız ama benim genellikle akşama doğru olduğu için öyle bi teşhis koydum kendime buraya yazicam ben sende yaz belirtilerini örneğin sabah bulantısı vardı coook hafif ama bu sabah uyandigim da bildiğin bulantiya uyandım haa birde gece bi ara yokladı gibi oldu bulantı bide size garip gelebilir belki ama benim karnım varya garip bi şekil aldıBat 22 si mi canmbende aynı gün belirtiler oldukça paylaşalım bakalım hamile miyiz bu ay
Canım benimkinin aynısı çıkmış var yada yok diye şartlandırma kendini derim adet tarihini bekle hayırlısıyla vardır InsaAllah ama bu testle tam olarak var diyemeyiz:)Buda benden kızlar bat Ekim 20 si hayırlısı inşallah
Uygulamadaki takvim yumurtlamasi herkeste aynı değil canım mesela yumurtlama benim 4 u gözüküyor ya takvime göre ama belki 4unden önce yada sonra yumurtlamis olabilirim bu belli değil uygulama ortlamaa olabilecek günü söylüyorAyin 20- 21 de olmam lazim. Hapi birakali düzensizlesti yeni düzene giriyor sayilir. Ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyomu ? Ona göre hesaplayinca 20-21 gösteriyo
Evet canım net görmeden zaten var dşyenlerden değilim ama çok karışık bir durum ya keşke hiç yapmasak dimi adet geçse öyle öğrensek ama sabırsızsım maalesefCanım benimkinin aynısı çıkmış var yada yok diye şartlandırma kendini derim adet tarihini bekle hayırlısıyla vardır InsaAllah ama bu testle tam olarak var diyemeyiz:)
Ben yapmayı bırakmıştım çünkü bi ara sıyırır gibi oldum ben olmayanı falan goruyodum yani o derece ama bu ay çok farklı şeyler hissettim ondan tutamadım kendimi com erken yaptım bu yüzden kendime kızdımEvet canım net görmeden zaten var dşyenlerden değilim ama çok karışık bir durum ya keşke hiç yapmasak dimi adet geçse öyle öğrensek ama sabırsızsım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?