Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar ilk cektiklerimdi 2 dk sonra falanda ışıksız şekilde ilk attığım fotoyu çekmiştim kuzular

Bide kuzum 3 gün önce kahverengimsi belli belirsiz bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmedi
Sen niye taksit taksit Bilgi veriyorsun bize kızım Kk para almıyor her verdiğin Bilgi için annem o yerleşme kanamasıymış kız tescillenmiştir artık aramıza hoş geldin melek annesi

Sen niye taksit taksit Bilgi veriyorsun bize kızım Kk para almıyor her verdiğin Bilgi için annem o yerleşme kanamasıymış kız tescillenmiştir artık aramıza hoş geldin melek annesi
Bacım konuştukça aklıma geliyor ne bilim özet geçeyim ozaman budan 3 gün önce kahverengimsi bı leke geldi devamı yok tabi sancıyla wcye gittiğimde farkettim birde 1 er hafta arayla rüyamda bı bebek gördüm kendi yatagimda kundaga sarılıydi ve aynı bebeği 4-5 gün önceydi heralde tam hatırlamıyorum yalan olmasın tekrar gördüm ama bı başkasının kucağında ve biraz daha büyümüş şekilde pembemsi kıyafetler ve şapkası vardı yüz aynı yüzdü

Rabbim hayırlara yorsun canım ama o lekelenme yerleşme kanaması yarın bize mutlaka yaz olur mu çok merak ettim ama ben Emin’im aklımda şüphe dahi yok o kadar yani ama mutluluğuna da ortak olmak isterim yarın çok ama çok güzel haberlerle gelmen dileğiyle

İnşallah kuzum güzel haberlerle gelirim size rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yumurtlamami biliyorum cunki ovulasyon testi yaptim cnm net gördün yani

Ben ilk kez karşılaştım kuzum inşallah sendede vardır ilk idrarla yap at bekliyorum benim testim yok öüleden sonra yapabilirim anca

Bende diyince evet bende hissediyorum diyor ayy inşallah hamileyizdir bu ay Rabbim hayırlı evlatlar versin

Son düzenleme:

Benim eşim bende hissediyorum diyo ama Rabbim nasip eder inşallah

Kızlarr göğüslerim de sızlama ve sırtım da ağrı var bide gece koltukta uyuya kalmışız 3 gecedr bacaklarım ağrıyo
Gece eşim yatmaya götürürken mızmızlnan çocuk gibiydim noldu neyin var diyor bacaklarım ağrıyor dediğimi hatırlıyorumm
Acaba bu da bi belirti miii

Benim bacaklarım önce ki aylarda ağrımıyodu haturlamıyırum

8
Be bu testlerimle avunur dururummm

Eklentiler

• 2019-10-16 21.03.18.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 20191016_210018.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…