Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya rüyamda deprem oldu baya büyük bir deprem sesleniyorum ama sesim çıkmıyor gerçekten yaşıyormuş gibi hissediyorum o an, sonra görümcemlere tatile gidiyoruz ama çok farklı şeyler oluyor değişik değişik anlam veremiyorum uyanınca ne alaka diyorum, sonra ikinci evlilik falan yapıyordum rüyamda bu da çok saçmaydı öğretmenim falan rüya da ama benle hiç bir alakası yok ben ebeyim normalde çok garip garip şeyler babaannemlerin yanına gidiyoruz memlekete eşimle ama ev babaannemlerin evi değil yaşadıkları yerle hiç bir alakası yok çok saçma bir sürü rüya görüyorum Bi gecede

İnşallah canım benim içime hamileymişim gibi doğuyor ama bakalımm amiiinn

Aynen başka eş başka birisi falan görüyosun sana söylüyorum bak hamile cikcaksin sende

Aynen başka eş başka birisi falan görüyosun sana söylüyorum bak hamile cikcaksin sende
İnşaAllah canım ya o kadar çok istiyorum ki rabbim imtihan eylemesin evlat hasreti ile kimseyi. Birde yediklerimi çıkarıyorum neden bilmiyorum test yaptım 2 gün önce erkendi biliyorum ama dayanamadım negatif çıktı test yapmaya da korkar oldum yarın sabah ya da cuma sabah kan versem mi diye düşünüyorum

Merhaba bende pazar gun adet olmam gerekiyordu ama olmadım 3gun gecıktı ve göğüslerim aşırı ağrıyo ve kasıklarımdada ara sıra agrı gelıyo sık sık tuvalete cıkıyorum 1 haftadan beri hep boyle sizce hamile olabılırmıyım

kuzum bak bunları sabah yaptım çizgili olan sabah ilk idrar ama bu saatler sonra çıkan çizgi iki testte aynı marka ama birinde çıktı yani ben inanmiyorum bicok kez karşılaştım bu durumla adete 6 gunum vardı bugün
Ama ins senin vardır kuzum
Yarın birlikte tekrar yapariz

Bat 22 si mi canm bende aynı gün belirtiler oldukça paylaşalım bakalım hamile miyiz bu ay

İnşallah canımm bekliyorumm ben evde hamileyim ben diye dolanmaya başladım
Başım döndü eşime diuorum hamileyim ben ondan dönüyor ben hamileyim ama kimse bana inanmıyor diyorum
Hahah bende eşime takılıyorum. Oğluşum Oğluşum diye karnımı seviyorum oda bana kendini kaptırma nerden biliyorsun hamile olduğunu diyo. Ben hissediyorum hamileyim diyorum oda gülüyor bu arada ben kızıma hamileyken de Oğluşum diye sesleniyordm öyle hissediyordm ama kızım oldu. Hislerim son derece kuvvetli görüldüğü gibi

Benimde6 ekim cnm. Bügün 10. Gün yumurtlamadan sonra. Dün yaptim cikmadi seninkinde cizki gözüküyo hafiften demi
Aynen canım ama ben net görmeden kesin var diyemem o yüzden net çıkmasını beklerim varsa zaten çıkacak yoksa bat artık ne çıkarsa bahtımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…