- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Aminnnnnn ağzına yüreğine sağlık kuzum duaların kabul olacağı güzel yarınlara uyanmak dileğiyleAy ne güldüm gece geceAllah iyiliğini bebislerinle beraber versin kuzum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnn ağzına yüreğine sağlık kuzum duaların kabul olacağı güzel yarınlara uyanmak dileğiyleAy ne güldüm gece geceAllah iyiliğini bebislerinle beraber versin kuzum
![]()
Eki Görüntüle 2545751 Eki Görüntüle 2545751 Eki Görüntüle 2545750 Eki Görüntüle 2545751Hayır canım karartınca rengi gri olur o bariz bembe annesi inatlaşma bizimle kana git diyoruz sana burda kız bir yerlerimi mi yırtayım git sen kana bak dinle bizi![]()
Teyzesinin balı
İnşallah kuzum amiiinAminnnnnn ağzına yüreğine sağlık kuzum duaların kabul olacağı güzel yarınlara uyanmak dileğiyle![]()
Bide kuzum 3 gün önce kahverengimsi belli belirsiz bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmediTeyzesinin balı
bak ben burdayım diyor zaten Kararmana bile gerek yokmuş kuzum maşallahminik meleğe
Sen niye taksit taksit Bilgi veriyorsun bize kızım Kk para almıyor her verdiğin Bilgi için annem o yerleşme kanamasıymış kız tescillenmiştir artık aramıza hoş geldin melek annesiBide kuzum 3 gün önce kahverengimsi belli belirsiz bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmedi![]()
Bacım konuştukça aklıma geliyor ne bilim özet geçeyim ozaman budan 3 gün önce kahverengimsi bı leke geldi devamı yok tabi sancıyla wcye gittiğimde farkettim birde 1 er hafta arayla rüyamda bı bebek gördüm kendi yatagimda kundaga sarılıydi ve aynı bebeği 4-5 gün önceydi heralde tam hatırlamıyorum yalan olmasın tekrar gördüm ama bı başkasının kucağında ve biraz daha büyümüş şekilde pembemsi kıyafetler ve şapkası vardı yüz aynı yüzdüSen niye taksit taksit Bilgi veriyorsun bize kızım Kk para almıyor her verdiğin Bilgi için annem o yerleşme kanamasıymış kız tescillenmiştir artık aramıza hoş geldin melek annesi![]()
Rabbim hayırlara yorsun canım ama o lekelenme yerleşme kanaması yarın bize mutlaka yaz olur mu çok merak ettim ama ben Emin’im aklımda şüphe dahi yok o kadar yani ama mutluluğuna da ortak olmak isterim yarın çok ama çok güzel haberlerle gelmen dileğiyleBacım konuştukça aklıma geliyor ne bilim özet geçeyim ozaman budan 3 gün önce kahverengimsi bı leke geldi devamı yok tabi sancıyla wcye gittiğimde farkettim birde 1 er hafta arayla rüyamda bı bebek gördüm kendi yatagimda kundaga sarılıydi ve aynı bebeği 4-5 gün önceydi heralde tam hatırlamıyorum yalan olmasın tekrar gördüm ama bı başkasının kucağında ve biraz daha büyümüş şekilde pembemsi kıyafetler ve şapkası vardı yüz aynı yüzdü![]()
İnşallah kuzum güzel haberlerle gelirim size rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hayırlara yorsun canım ama o lekelenme yerleşme kanaması yarın bize mutlaka yaz olur mu çok merak ettim ama ben Emin’im aklımda şüphe dahi yok o kadar yani ama mutluluğuna da ortak olmak isterim yarın çok ama çok güzel haberlerle gelmen dileğiyle![]()
Aminnnn tatlım inşallahİnşallah kuzum güzel haberlerle gelirim size rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Yumurtlamami biliyorum cunki ovulasyon testi yaptim cnm net gördün yaniUygulamadaki takvim yumurtlamasi herkeste aynı değil canım mesela yumurtlama benim 4 u gözüküyor ya takvime göre ama belki 4unden önce yada sonra yumurtlamis olabilirim bu belli değil uygulama ortlamaa olabilecek günü söylüyor
Hı anladım canim ben takvime göre söylüyorsun sandimYumurtlamami biliyorum cunki ovulasyon testi yaptim cnm net gördün yani
Eki Görüntüle 2545720 kuzum bak bunları sabah yaptım çizgili olan sabah ilk idrar ama bu saatler sonra çıkan çizgi iki testte aynı marka ama birinde çıktı yani ben inanmiyorum bicok kez karşılaştım bu durumla adete 6 gunum vardı bugün
Ama ins senin vardır kuzum
Yarın birlikte tekrar yapariz![]()
Hahah bende eşime takılıyorum. Oğluşum Oğluşum diye karnımı seviyorum oda bana kendini kaptırma nerden biliyorsun hamile olduğunu diyo. Ben hissediyorum hamileyim diyorum oda gülüyorbu arada ben kızıma hamileyken de Oğluşum diye sesleniyordm öyle hissediyordm ama kızım oldu. Hislerim son derece kuvvetli görüldüğü gibi
![]()
Klasik laflarimiz işte bizim ama bunu eşinden duyarsan inanabilirsin nasıl oluyorsa onların içine doğuyor galiba ben belirtilerimden falan hiç bahsetmedim daha ona zaten bu konuları konuşabileceğim samimi bi insan yok hayatımda eşimede umut olmasın diye söylemek istemiyorum ama o bana dedi sen hamilesin bak falan çok sinirliyim herhal ondan pay çıkardı![]()
Merhaba bende pazar gun adet olmam gerekiyordu ama olmadım 3gun gecıktı ve göğüslerim aşırı ağrıyo ve kasıklarımdada ara sıra agrı gelıyo sık sık tuvalete cıkıyorum 1 haftadan beri hep boyle sizce hamile olabılırmıyım
Buraya attım mi bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar?Eki Görüntüle 2545743
Eki Görüntüle 2545720 kuzum bak bunları sabah yaptım çizgili olan sabah ilk idrar ama bu saatler sonra çıkan çizgi iki testte aynı marka ama birinde çıktı yani ben inanmiyorum bicok kez karşılaştım bu durumla adete 6 gunum vardı bugün
Ama ins senin vardır kuzum
Yarın birlikte tekrar yapariz![]()