• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar ilk cektiklerimdi 2 dk sonra falanda ışıksız şekilde ilk attığım fotoyu çekmiştim kuzular 😊

Bide kuzum 3 gün önce kahverengimsi belli belirsiz bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmedi 😅
Sen niye taksit taksit Bilgi veriyorsun bize kızım Kk para almıyor her verdiğin Bilgi için annem o yerleşme kanamasıymış kız tescillenmiştir artık aramıza hoş geldin melek annesi 🥰

Sen niye taksit taksit Bilgi veriyorsun bize kızım Kk para almıyor her verdiğin Bilgi için annem o yerleşme kanamasıymış kız tescillenmiştir artık aramıza hoş geldin melek annesi 🥰
Bacım konuştukça aklıma geliyor ne bilim özet geçeyim ozaman budan 3 gün önce kahverengimsi bı leke geldi devamı yok tabi sancıyla wcye gittiğimde farkettim birde 1 er hafta arayla rüyamda bı bebek gördüm kendi yatagimda kundaga sarılıydi ve aynı bebeği 4-5 gün önceydi heralde tam hatırlamıyorum yalan olmasın tekrar gördüm ama bı başkasının kucağında ve biraz daha büyümüş şekilde pembemsi kıyafetler ve şapkası vardı yüz aynı yüzdü 😊

Bacım konuştukça aklıma geliyor ne bilim özet geçeyim ozaman budan 3 gün önce kahverengimsi bı leke geldi devamı yok tabi sancıyla wcye gittiğimde farkettim birde 1 er hafta arayla rüyamda bı bebek gördüm kendi yatagimda kundaga sarılıydi ve aynı bebeği 4-5 gün önceydi heralde tam hatırlamıyorum yalan olmasın tekrar gördüm ama bı başkasının kucağında ve biraz daha büyümüş şekilde pembemsi kıyafetler ve şapkası vardı yüz aynı yüzdü 😊
Rabbim hayırlara yorsun canım ama o lekelenme yerleşme kanaması yarın bize mutlaka yaz olur mu çok merak ettim ama ben Emin’im aklımda şüphe dahi yok o kadar yani ama mutluluğuna da ortak olmak isterim yarın çok ama çok güzel haberlerle gelmen dileğiyle 🥰🙏

Rabbim hayırlara yorsun canım ama o lekelenme yerleşme kanaması yarın bize mutlaka yaz olur mu çok merak ettim ama ben Emin’im aklımda şüphe dahi yok o kadar yani ama mutluluğuna da ortak olmak isterim yarın çok ama çok güzel haberlerle gelmen dileğiyle 🥰🙏
İnşallah kuzum güzel haberlerle gelirim size rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍

Uygulamadaki takvim yumurtlamasi herkeste aynı değil canım mesela yumurtlama benim 4 u gözüküyor ya takvime göre ama belki 4unden önce yada sonra yumurtlamis olabilirim bu belli değil uygulama ortlamaa olabilecek günü söylüyor
Yumurtlamami biliyorum cunki ovulasyon testi yaptim cnm net gördün yani

Eki Görüntüle 2545720 kuzum bak bunları sabah yaptım çizgili olan sabah ilk idrar ama bu saatler sonra çıkan çizgi iki testte aynı marka ama birinde çıktı yani ben inanmiyorum bicok kez karşılaştım bu durumla adete 6 gunum vardı bugün
Ama ins senin vardır kuzum
Yarın birlikte tekrar yapariz😆😆

Ben ilk kez karşılaştım kuzum inşallah sendede vardır ilk idrarla yap at bekliyorum benim testim yok öüleden sonra yapabilirim anca 😄

Hahah bende eşime takılıyorum. Oğluşum Oğluşum diye karnımı seviyorum oda bana kendini kaptırma nerden biliyorsun hamile olduğunu diyo. Ben hissediyorum hamileyim diyorum oda gülüyor 😁 bu arada ben kızıma hamileyken de Oğluşum diye sesleniyordm öyle hissediyordm ama kızım oldu. Hislerim son derece kuvvetli görüldüğü gibi 🤔😃😃

Bende diyince evet bende hissediyorum diyor 😄😄 ayy inşallah hamileyizdir bu ay Rabbim hayırlı evlatlar versin

Son düzenleme:
Klasik laflarimiz işte bizim ama bunu eşinden duyarsan inanabilirsin nasıl oluyorsa onların içine doğuyor galiba ben belirtilerimden falan hiç bahsetmedim daha ona zaten bu konuları konuşabileceğim samimi bi insan yok hayatımda eşimede umut olmasın diye söylemek istemiyorum ama o bana dedi sen hamilesin bak falan çok sinirliyim herhal ondan pay çıkardı 😂😂

Benim eşim bende hissediyorum diyo ama Rabbim nasip eder inşallah 🤗

Kızlarr göğüslerim de sızlama ve sırtım da ağrı var bide gece koltukta uyuya kalmışız 3 gecedr bacaklarım ağrıyo
Gece eşim yatmaya götürürken mızmızlnan çocuk gibiydim noldu neyin var diyor bacaklarım ağrıyor dediğimi hatırlıyorumm
Acaba bu da bi belirti miii

Benim bacaklarım önce ki aylarda ağrımıyodu haturlamıyırum 🙄😎

8
Eki Görüntüle 2545720 kuzum bak bunları sabah yaptım çizgili olan sabah ilk idrar ama bu saatler sonra çıkan çizgi iki testte aynı marka ama birinde çıktı yani ben inanmiyorum bicok kez karşılaştım bu durumla adete 6 gunum vardı bugün
Ama ins senin vardır kuzum
Yarın birlikte tekrar yapariz😆😆

Be bu testlerimle avunur dururummm

Eklentiler

• 2019-10-16 21.03.18.jpg
    2019-10-16 21.03.18.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 20191016_210018.jpg
    20191016_210018.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 88
Back