- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Amin canım inşallahBende diyince evet bende hissediyorum diyorayy inşallah hamileyizdir bu ay Rabbim hayırlı evlatlar versin
Kızlaar ana adayları hadi uyanın test yapan yokmuuuu
Daha yapmadim canim düsünüyorum kara kara yapimmi diye bügün 11. Gün yumurtlamadan sonra
senın sonucun ne çıktı canım belli oldumu
Gibi canım ben son adet olduğum günü de atliyorumaslında misal 16 baslangicsa bu ay hep kendimi 17 diye sartlandiriyorum bilmem böyle alıştırdım kendimi anlamsız ama benim genellikle akşama doğru olduğu için öyle bi teşhis koydum kendime buraya yazicam ben sende yaz belirtilerini örneğin sabah bulantısı vardı coook hafif ama bu sabah uyandigim da bildiğin bulantiya uyandım haa birde gece bi ara yokladı gibi oldu bulantı bide size garip gelebilir belki ama benim karnım varya garip bi şekil aldı
- Kasık ağrısı sağ tarafta (3 gebeliğim de sol yumurtalıktan tutmuştu)
- Kasık tan bacağa damar çekmesi(oldu 1seferlik)
- Bazı yiyeceklere karşı hassasiyet (tiksinme)
- Baş dönmesi (çok nadir oluyo)
- Halsizlik yorgunluk
- Sık idrara çıkma
- Su içme isteği
- İştahsızlık
- Belden Kuyruk sokumuna sızı (yatarken oldu)
- Alt karında şişkinlik(hazımsızlık gibi karnım şiş)
- Yemek aklıma gelince midem bulanıyor
- Tatlıya düşkünlük (hiç sevmem normalde)
- Garip saçma rüyalar(bu geceden itibaren rüyada başladı)
Daha yapmadim canim düsünüyorum kara kara yapimmi diye bügün 11. Gün yumurtlamadan sonra
yaptim cnm yok gibi bilmiyoom ya görüyorum gibi yada kendim üretiyorum piskoljikAy bence yapp bugün benim de 12.gün bende öğleden sonra yapıcam testm yok çünküü
benimde 2 gün var canım belirtilerin varmıCanım daha belli olmadı 2 gün var adetime bakalım hayırlısıı
Hayır canım üretmiyorsun var bak ben oynama yaptım testinde dikkatli bakın kızlaryaptim cnm yok gibi bilmiyoom ya görüyorum gibi yada kendim üretiyorum piskoljik
Yapınca atacağım canım
Insallah öyledir canim. Sen naptin ? Etiketleme nasil oluyor burda yeniyim o yüzden etketliyemedimHayır canım üretmiyorsun var bak ben oynama yaptım testinde dikkatli bakın kızlar
@ işareti yap sonra etiketlemek istediğin kişinin ismini yaz etiketleme oluşuyor ben daha test yapmadım canım
@Hayır canım üretmiyorsun var bak ben oynama yaptım testinde dikkatli bakın kızlar
Daha erken degilmi cnm ?Benimki negatif kizlar yumurtlamam ayın 7siydi 8inde çatladı
Geçen ay adete 6 kala hemen çıkmıştı olsaydı çıkardı bence tabi hayirlisi herseyin
Hayır canım üretmiyorsun var bak ben oynama yaptım testinde dikkatli bakın kızlar
Cnm geçen ay kimyasal geçirdim adete 6 kala çıkmıştı@
Daha erken degilmi cnm ?
Cnm ben göremedim sanki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?