Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gece rüyamda sağ tarafımda Fasulye kadar Bi bebişim vardı incecik elini ayağını uzatıyodu sanki hemen derinin altındaymış gibi suratını falan çıkarıyordu hatta kızım olacakmış kayram diye sesleniyorum anneme diyorm eşime benziyo ama suratı aynı ben yine delirmeye doğru gidiyorm bu 4. Rüya

Canim sonuc icin e nabizdan yada saglik ocaginin kendi sitesinden bakabilirsin hastanr gibi sonuclar oradada cikiyo artik bi bak istersen

Kızlar test yaptım dayanamadım ama negatif Midemi üşütmüşüm sanırım.
Kuzum idrar testinde çıkmayabiliyomş. Hemşire bugün dedi ki sen çok su içiyorsun idrarı en az 6 8 saat tutman gerekiyor tutabiliyomusun dedi hayır nerdeee o kadar nasıl tutayım gece bile kalkıp wc ye gidiyorm dedim beta idrarda birikemiyoki boşuna test yapma çünkü senin idrarda çok geç çıkar dedi kan verdim bende senin tek testin kan testi dedi seninde su içmen 3 litrenin altındaysa idrarı 6 8 saat tutup yapabileceksen test yap

Meraba gönül meyvesi sana bişey sorucam canm bu ay ikimizde benzer durum yaşamamız ayın 20 leke geldi ertesi gün öğlene doğru kanamam başladı iki gün kanama oldu yani ayın 21 22 si dün az az geldi bugün de leke gelyr kahverengi sanki normal değil ya seninde böyle mi adetin şuan ne durumdasın benim bu şekil olmuyordu adet kanamam garip geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…