- 20 Mart 2011
- 13.870
- 32.440
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.381
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberler ver inşAllahKızlar kanımı verdim sağolsun hemşirem almış barkodu☺
Kızlar gece rüyamda sağ tarafımda Fasulye kadar Bi bebişim vardı incecik elini ayağını uzatıyodu sanki hemen derinin altındaymış gibi suratını falan çıkarıyordu hatta kızım olacakmış kayram diye sesleniyorum anneme diyorm eşime benziyo ama suratı aynı ben yinedelirmeye doğru gidiyorm bu 4. Rüya
Sağol canm 2den sonra başlıcam bakmayaCanim sonuc icin e nabizdan yada saglik ocaginin kendi sitesinden bakabilirsin hastanr gibi sonuclar oradada cikiyo artik bi bak istersen
Guzel haberlerini bekliyoruzSağol canm 2den sonra başlıcam bakmaya
Bende yarın kan vericem bakalım canm bu gidişle kimse hamiş değil bizden
Kuzum idrar testinde çıkmayabiliyomş. Hemşire bugün dedi ki sen çok su içiyorsun idrarı en az 6 8 saat tutman gerekiyor tutabiliyomusun dedi hayır nerdeee o kadar nasıl tutayım gece bile kalkıp wc ye gidiyorm dedim beta idrarda birikemiyoki boşuna test yapma çünkü senin idrarda çok geç çıkar dedi kan verdim bende senin tek testin kan testi dedi seninde su içmen 3 litrenin altındaysa idrarı 6 8 saat tutup yapabileceksen test yapKızlar test yaptım dayanamadım ama negatifMidemi üşütmüşüm sanırım.
Kuzum naptın çıktı mı sonuçların inşallah gelmiştir meleğinKızlar kanımı verdim sağolsun hemşirem almış barkodu
Yok kuzum dha çıkmadı bekliyorumKuzum naptın çıktı mı sonuçların inşallah gelmiştir meleğin
Gerçekten mi canım var dimi görüyorsun Benim kindeYok kuzum dha çıkmadı bekliyorumbu arada benim teste bu şekilde hadi hayırlısı
adetime 11 gün kala verdim negatif ciktiKizlar benimde yumurtladiktan sonraki 9. Günüm bügün test yaptim negatif ciktiadetim haftaya pazertesi sali olmasi lazim. Bilmiyorum erkenmi yaptim
Gördüm valla kuzuGerçekten mi canım var dimi görüyorsun Benim kinde
Bugün kü testini paylaşsana kuzumGördüm valla kuzu
Bugün yapmadm kuzum dünkü böyleydi dün baya delirdim test üstüne test bugün hepsini attmBugün kü testini paylaşsana kuzum
Evet dünkü testlerinde vardı tatlımBugün yapmadm kuzum dünkü böyleydi dün baya delirdim test üstüne test bugün hepsini attm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?